Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Uus windows ja nüüd probleemid heliga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
neiu86
HV vaatleja

sõnum 06.04.2008 10:56:35 Uus windows ja nüüd probleemid heliga vasta tsitaadiga

Tere. Mul oli Windows Vista, sellega tekkisid probleemid- läks mälu oli peaaegu täis ja klaviatuuril trükkides trükkis valesid sümboleid. Vista plaati ostes kaasa ei saanud, panin peale HP arvuti Windows XP, endal aga on Lenovo 3000 N100. XP peale pannes kustutasin Vista täielikult. XP sain peale pandud, kuid siis avastasin et Recovery DVD, millel on palju draivereid, see ei sobi Lenovole, vaid on mõeldud vaid HP-le ja Compaq arvutitele.
Kust ma saaksin sellise plaadi, mis sobib Lenovole? Kas pean ostma nüüd täitsa uue Windowsi? Praeguseks olen avastanud et suurim probleem on heli puudumine. Olen kuulnud et heli saamiseks võib ka internetist selle jaoks draiveri tõmmata, ainult et peab teadma et mis helikaart mul on- seda ma ei tea. Tean et kust peaks neid vaadata saama: http://soundcard-drivers.com/ ja tean kuidas arvuti ise peaks leidma et internetist koha: vajutades update driver. Pildid mu arvutist on: http://picasaweb.google.com/neiu87/MinuArvuti
Palun andke mulle juhised, kuidas ma saaksin heli tagasi või kuidas saada Windows Vista tagasi või kust saaksin Lenovole draiverite plaadi või kuidas ma näen mis helikaart mul on või mis draiveri pean helikaardile internetist tõmbama või nii edasi? Kas kõigil Lenovo 3000 N100 sülearvutitel on sama sisu, st samasugused helikaardid, oskab keegi kuskilt otsida mulle? Aitäh.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
frygor
Kreisi kasutaja
frygor

sõnum 06.04.2008 11:10:27 vasta tsitaadiga

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-66525 siin on helikaardi jaoks vajalik driver icon_smile.gif
63ar14ww.exe fail võta sealt ja Agree mingi asjaga, siis saad tõmbamist alustada

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
siLc
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.04.2008 15:09:18 vasta tsitaadiga

Kui Vista plaati kaasas polnud, siis ikka saab tagasi peale kettal oleva Recovery partitsioonilt kui seda ka XP pealepanekul maha ei tapnud. Käsiraamat ikka oli kaasas, konsulteeri sellega.
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
neiu86
HV vaatleja

sõnum 06.04.2008 15:13:59 vasta tsitaadiga

siLc kirjutas:
Kui Vista plaati kaasas polnud, siis ikka saab tagasi peale kettal oleva Recovery partitsioonilt kui seda ka XP pealepanekul maha ei tapnud. Käsiraamat ikka oli kaasas, konsulteeri sellega.

tapsin ära ikka, arvasin et see on midagi kahtlast...
hääle sain tagasi http://www.realtek.com.tw/Downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false aadressilt. aga tahaks ikkagi recovery plaati ka , sest paljusid asju ma ikkagi arvutiga teha ei saa.. näiteks wifit.
tagasi üles
siLc
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.04.2008 15:21:09 vasta tsitaadiga

Kui WiFi kaarti pole installitud, siis selles osas võib proovida näiteks neid draivereid.

Vista tagasi saamise osas siis ei jää muud üle kui IBM Eesti-sse või mõne teise samase masina omaniku poole pöörduda.
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
neiu86
HV vaatleja

sõnum 06.04.2008 19:28:10 vasta tsitaadiga

siLc kirjutas:
Kui WiFi kaarti pole installitud, siis selles osas võib proovida näiteks neid draivereid.

Vista tagasi saamise osas siis ei jää muud üle kui IBM Eesti-sse või mõne teise samase masina omaniku poole pöörduda.

See link ei tööta. Ostaks poest Recovery plaadi, vaatasin välismaa lehelt http://www.user-guides.co.uk/asp/product.asp?product=2387 , et see maksab alla 10ne dollari, ehk kuskil natuke üle saja krooni. Ei usu et näiteks ordi või kartulisalongis kohapeal on, vaid saab võibolla neilt tellida..
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Uus windows ja nüüd probleemid heliga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.