praegune kellaaeg 21.06.2025 08:53:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
j2nx
Kreisi kasutaja

|
19.03.2008 20:29:26
Sülearvuti hooldus |
|
|
Hei,
Olles pool aastat olnud sülearvuti omanik, siis tekkis küsimus, et kuidas peaks sülearvuti riistvara hooldama.
Poole aastaga on tekkinud näiteks mõningane lõtk hingedesse. Raal on vahel olnud ka võrdlemisi tolmustes tingimustes.
Kas üldse on võimalik lõtku eemaldada millegi pingutamise vms teel ning milline ettevõte võiks tegeleda sellise nn korralise hooldusega.
Kas tasub garantiiajal (3 aastat) ise arvuti lahti näppida ja (purgi)suruõhuga ligi minna. Ise pole varem küll ühtki sülearvutit lahti võtnud, aga erineva tehnikaga on kogemusi ning "How hard can it be anyway"
Ja mida üldse tuleks jälgida rüperaali puhastamisel ja hooldamisel.
Sülearvutiks on Dell Latitude D531, Flexist.
Üldse ootaks siia erinevat juttu ja juhtnööre arvuti hooldusest. Hea hooldus peaks garanteerima pika eluaea tehnikale.
Parimat
|
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
19.03.2008 21:03:37
|
|
|
Mina käisin oma Vostroga korra IT Grupis (sealt soetatud), et hingedel lõtk.
Nemad pingutasid hingede taga olevaid kruvisid ja soovitasid edaspidi seda ise teha.
Aega võttis 1 minut ja see on tõepoolest lihtne
Suruõhuga olen senini vaid klaviatuuri ja ventilaatorit puhastanud, lahti võtma ise küll garantiiajal ei hakkaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
19.03.2008 21:25:27
|
|
|
mina teen tavaliselt nii,et dvd välja,aku tagant ära ja suruõhuga üle.ventikasse otse ei lase,sest see võib ventika peeti keerata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
j2nx
Kreisi kasutaja

|
19.03.2008 21:55:15
|
|
|
wfiles kirjutas: |
mina teen tavaliselt nii,et dvd välja,aku tagant ära ja suruõhuga üle.ventikasse otse ei lase,sest see võib ventika peeti keerata. |
Good point, seda isegi näinud, kui ventika avast sülitas arvuti ventika jäänuseid peale suruõhuga töötlemist. (Toimus küll töökoja õhuvoolikuga)
Siis kakun pealmise plasti lahti ja vaatan, kus need kruvid asuvad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|