Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson W850i märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
l2bukast
HV veteran
l2bukast

sõnum 18.06.2007 16:45:27 vasta tsitaadiga

green-fox kirjutas:
autofookus!? ostke siis K <b>seeria</b> telefone! w seerjad on muusika telefonid mitte kaamera telefonid! icon_lol.gif

Aga paari W seeria telefoni sisse on ka autofookusega kaamera ära eksinud icon_wink.gif. Näiteks w800i ja w810i.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
djartz
HV kasutaja
djartz

sõnum 22.06.2007 11:42:28 vasta tsitaadiga

Ostsin selle paar nädalat tagasi. Mobiili ei ostnud enda raha eest ja ei kahetse, et selle W810i asemel valisin. Aparaat muidu meeldib, välimus ja klahvidega ka harjunud. Klapp tundub ka korralik.
Walkmanil muide on uus soft(Walkman 2), võrreldes W810i-ga ja varasemate telefonidega - pidi olema parem heli kvaliteet (täpsemalt ei tea), siis on album art, skinnid ja vb veel mõni täiendus.
Videokõnet pole veel proovind, kuid kaameraisilmi on telefonil 2 : taga 2 megapixeline kaamera ja ees arvatavasti vga resolutsiooniga kaamerasilm, millega saab kergelt videokõnesid teha.
Minul on ainuke probleem walkmani väline kõlar (valjuhääldi) - kui aku on üle 70 % siis kostab sealt ainult raginat muusika kuulamisel , kõrvaklappidel ja mikrofonil ja väiksel kuularil pole midagi viga. Varsti viin karantiisse, siis selgub mis viga.
Kas keegi oskab jagada kogemust akuga. Mul endal umbes 2 päevaga tühjaks saand, aga ma reaalselt muusikat kuuland, G3 võrk oli sisse jäetud, bluetooth oli vaikimisi sees ja ekraanivalgus 100%, ja veel helistanud. Ooteaega oli seal lubatud kuni 350 tundi. Võtan liigsed vooluraiskajad maha ja uurin kaua siis vastu peab.
Kas Litium polymer akusid peab laadima esimesed 3 korda 12 tundi ? Kunagi mobiilipoodides soovitati seda teha, aga minuteada uutel akudel pole see enam vajalik.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
warwas
HV Guru
warwas

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.08.2007 17:24:52 vasta tsitaadiga

nonii.. telefon on juba suht pikalt turul olnud...
Kas kellelgi on pikemaajalisi kasutamise kogemusi jagada? Kuidas see klapp ka vastu peab? Loksuma ei ole hakanud? Korpusel juhtnuppude juurest värv maha ei kooru?

Pean vist olude sunnil omale mingit uut kõnevahendit otsima hakkama... üks võimalikest variantidest olekski see sama W850i.

EDIT: review'sid lugedes jäi silma üks häiriv "featuur" - kas tõesti kõne lõpetamiseks ei piisa ainult klapi sulgemisest vaid tuleb veel mingit nuppu vajutada???
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 224
tagasi üles
Stereo2121
HV kasutaja
Stereo2121

sõnum 21.08.2007 14:43:55 vasta tsitaadiga

Minul küll pole midagi veel loksuma hakanud ning värv ka maha pole kulunud. Suht vastupidav korpus on, et pole isegi näha, et telefon oleks kasutuses olnud.
Nii ta tõesti on, et kui klapp kinni panna siis midagi ei juhtu icon_smile.gif

Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
warwas
HV Guru
warwas

sõnum 21.08.2007 20:58:24 vasta tsitaadiga

Stereo2121 kirjutas:
Nii ta tõesti on, et kui klapp kinni panna siis midagi ei juhtu icon_smile.gif

Mage värk!
Uurin siin praegu S500i ja W580i mudeleid ja neil on küll kenasti see funktsioon olemas, et klapi sulgemisega lõpeb ka kõne.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 224
tagasi üles
luke skywalker
HV kasutaja

sõnum 15.09.2007 12:42:17 vasta tsitaadiga

Ühel õhtul otsustas telefon, et rakendusi ja mänge ei tohiks saada enam avada. Lööb ette "Toiming ebaõnnestus" ja vaikus. Master reset ei aidanud ja uue softi panemine ka mitte. Mis saab nüüd?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Elric
HV kasutaja

sõnum 15.09.2007 13:54:47 vasta tsitaadiga

EI tahtnud uut teemat teha, aga infot on vaja, seega üritan seda siit saada. Sony Ericssonidel paistavad mudelispetsifikatsioonidel olevat üpris head aku kestvuse numbrid(7-9 h kõneaega, 350-400 h ooteaega). Kuid kuidas see reaalelus on, on need numbrid ligilähedasedki reaalsel kasutamisel?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Stereo2121
HV kasutaja
Stereo2121

sõnum 15.09.2007 21:11:21 vasta tsitaadiga

Elric kirjutas:
EI tahtnud uut teemat teha, aga infot on vaja, seega üritan seda siit saada. Sony Ericssonidel paistavad mudelispetsifikatsioonidel olevat üpris head aku kestvuse numbrid(7-9 h kõneaega, 350-400 h ooteaega). Kuid kuidas see reaalelus on, on need numbrid ligilähedasedki reaalsel kasutamisel?

Minul kestab antud mudelil aku 8-12 päeva thumbs_up.gif (ekraani heledus on kõige madalama peal). Kui ööseks välja lülitada siis tekib lausa tunne, et seda akut ei peagi laadima icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
luke skywalker
HV kasutaja

sõnum 21.09.2007 20:42:25 vasta tsitaadiga

Endiselt ootan vastust, et mis jama on selle "toiming ebaõnnestus" asjaga.
tagasi üles
paal18
Kreisi kasutaja

sõnum 24.09.2007 16:02:18 vasta tsitaadiga

Mul on küll selle telefoniga muresid ja ebameeldivusi olnud. Esiteks see muidugi et tel on 5 kuud vana ja klapp lokusub. Teiseks see et piltide kvaliteet on tõesti kehva. Kolmandaks ma olen nii mõnegi sõnumi saatnud ja nii mõnegi kõne teinud enda teadmata st et telefoni klapp on kinni, kuid taskus olles tuleb ikka klahvilukk maha. Lisaks oli probleeme veel ka teiste inimeste kuulmisega. Nüüd saigi telefon vahetatud Nokia N91 vastu. icon_smile.gif
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 8 :: 2 :: 52
tagasi üles
mike75
HV kasutaja

sõnum 03.10.2007 20:28:37 vasta tsitaadiga

Huvitav, minule sa ei maininud nendest vigadest midagi.
paal18 kirjutas:
Mul on küll selle telefoniga muresid ja ebameeldivusi olnud. Esiteks see muidugi et tel on 5 kuud vana ja klapp lokusub. Teiseks see et piltide kvaliteet on tõesti kehva. Kolmandaks ma olen nii mõnegi sõnumi saatnud ja nii mõnegi kõne teinud enda teadmata st et telefoni klapp on kinni, kuid taskus olles tuleb ikka klahvilukk maha. Lisaks oli probleeme veel ka teiste inimeste kuulmisega. Nüüd saigi telefon vahetatud Nokia N91 vastu. icon_smile.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
paal18
Kreisi kasutaja

sõnum 03.10.2007 21:09:44 vasta tsitaadiga

No sul oli võimalus asi üle vaadata ju, millega oleksid klapi loksumise tuvastanud.
Või sul on ka samad pretentsioonid?
Ega sa ka ei rääkinud ühtteist mille siinkohal jätaks enda teada.
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 8 :: 2 :: 52
tagasi üles
luke skywalker
HV kasutaja

sõnum 10.03.2008 13:55:26 vasta tsitaadiga

Ostsin selle telefoni augusti lõpus TELE2-st, alguses oli telefon tip-top korras, aga nüüd kuu aega tagasi hakkasid ilmnema probleemid, nimelt hakkasid navigeerimisnupud tõrkuma. Mõtlesin, et ehk kuidagi vett saanud või midagi, aga googeldasin igaksjuhuks ikkagi. Leidsin päris palju inimesi kellel sama probleem, et nupud ei tööta, korpuse peal pidi olema peenikesed mõrad, alla liikumise nupu juures ja see pidi olema mingitviisi tehase praak (ja need telefonid asendatakse garantii korras uuega või parandatakse kui võimalik). Tšekkisin oma telefoni üle ja nägin, et alla liikumise nupu kohal ja selle all ongi imepeenikesed mõrad. Kui telefoni sain, siis ma juba vaatasin neid, aga ma mõtlesin, et need peavadki olema, stiili pärast vms ja ei pööranud nendele erilist tähelepanu ja unustasin ära need. Kui ma nüüd telefoni TELE2 viin tagasi, kas nad võivad mind hakata süüdistama, et mina olen lõhkunud ise telefoni kuidagi ja ei ole nõus seda garantii korras parandama/asendama?
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 10.03.2008 13:57:54 vasta tsitaadiga

no esmalt vii sinna, kui hakkavad süüdistama, siis on sul ju piisavalt netis leida et sellel telefonil esinebki see viga
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
SMP
HV vaatleja

sõnum 13.03.2008 23:06:39 vasta tsitaadiga

luke skywalker kirjutas:
Ühel õhtul otsustas telefon, et rakendusi ja mänge ei tohiks saada enam avada. Lööb ette "Toiming ebaõnnestus" ja vaikus. Master reset ei aidanud ja uue softi panemine ka mitte. Mis saab nüüd?

sama lugu minu W850i ga.
tagasi üles
luke skywalker
HV kasutaja

sõnum 19.03.2008 14:28:15 vasta tsitaadiga

SMP, far manageri oskad kasutada? Kui oskad, siis ma võin õpetada kuidas rakendused tagasi tööle saab. Ma ei ole viitsind veel kirja panna niisama seda õpetust, a kui soovi on siis ikka saab.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson W850i mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.