Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
16.08.2007 21:34:06
|
|
|
SC4 koha pealt mõtled et kas on paranenud?
see coop töötas sc3 jah "kuidas kunagi" (ise ei saanudki asja proovida korralikult) aga niipalju kui SC4 MP proovisin keerati asi sutsu piixu. SC3 osa spy vs merc ja coop oli parem...
aga minuteada SC4 ei olegi COOP i ... või oli ?
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
16.08.2007 21:35:37
|
|
|
angel kirjutas: |
arvuti jääb nõrgaks... see saast nõuab ulmeliselt head PC kuigi näeb kohati halvem välja kui Splinter Cell 3
IMO kui seda paska ei mängi ei jää millestki ilma.. SC1 ja 3 on siiani parimad (2 osa 1-2 misiooni kah aga seegi oli suht hale mäng) |
mis sul nüüd jälle vinguda on, jumala OK singleplayer on, mitte midagi vähemat kui SC1
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
16.08.2007 22:22:02
|
|
|
kui sisukalt asja uurid siis sc4 oli sõnnik... väga lineaarne ja jooksis nagu see samune... laeva misioon oli paras nali võrreldes eelmiste osade ruumikusega... SC3 oli suht mitu viisi kuidas kusagile minna (bugivaba oli kah v.a 1 bug mida vist ei ole seni parandatud aga see ei häirinud eriti)... tegin asja 100% peale hard tasemega seega tean vast mängu suht põhjalikult..
aga jah... uus ja kena siis peab ju hea olema... nagu alati.
SC1 sai kah liiga palju mängitud seega suht peas ja hästi meeles... gameplay ja kogu see jama oli palju parem... aga mis ma ikka vatran... egas ma keela seda mängida ja mul hea vaadata kuidas ubicräp raha kokku ajab inimeste pealt ning sunnib müstiliselt võimasaid arvuteid ostma et seda jama jooksutada kuigi eelmine osa nägi kohati parem välja + jooksis väga hästi oma silailu kohta
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
16.08.2007 22:35:34
|
|
|
kui sisukalt asja uurid siis sc4 oli sõnnik... väga lineaarne ja jooksis nagu see samune... laeva misioon oli paras nali võrreldes eelmiste osade ruumikusega... SC3 oli suht mitu viisi kuidas kusagile minna (bugivaba oli kah v.a 1 bug mida vist ei ole seni parandatud aga see ei häirinud eriti)... tegin asja 100% peale hard tasemega seega tean vast mängu suht põhjalikult..
aga jah... uus ja kena siis peab ju hea olema... nagu alati.
SC1 sai kah liiga palju mängitud seega suht peas ja hästi meeles... gameplay ja kogu see jama oli palju parem... aga mis ma ikka vatran... egas ma keela seda mängida ja mul hea vaadata kuidas ubicräp raha kokku ajab inimeste pealt ning sunnib müstiliselt võimasaid arvuteid ostma et seda jama jooksutada kuigi eelmine osa nägi kohati parem välja + jooksis väga hästi oma silailu kohta  |
mul jookseb see sc3 ka väga hästi võiks öelda, kui muidugi 50fps seda on
lisaks laeva missioonis sai mitmeti igale poole ligi
ja kõik splinter cellid on lineaarsed olnud
ainult stoori tundub huvitavam olevat kui sc1
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
16.08.2007 22:40:42
|
|
|
SC3 ei olnud nii üksjooneline kui SC4 kus oli levelid igavamad kui praegusel hetkel Wolf3D taguda. See laev sumesees oli paras jama... midagi teha ei saanud ja ma tegin ausalt öeldes seal mängus kill and run kuna buge oli nii et ära tapsid... teise mehe taga hüppamine ja karujumine = tüüp ei tee välja oli ikka ülim bug
SC3 ja SC1 olid vähem lineaarsed. Väga mitmekesiseks ei saa kah asja teha kuna lõpuks tuleb mingi piir ette nagunii... vähemalt olid need korralikult tehtud mitte valmis visatud et las rahvas rabab ja pärast teistel hea naerda kui hästi jama pähe saab määrida.
kui keegi ikka vaatab et mis ma piix siin paugun siis võin kas või listi ette anda mis oli SC3 parem ja isegi SC1 kuigi sealt enam väga täpset listi tule kuna see mäng sai suht ammu läbi tehtud.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
16.08.2007 22:51:24
|
|
|
kui keegi ikka vaatab et mis ma piix siin paugun siis võin kas või listi ette anda mis oli SC3 parem ja isegi SC1 kuigi sealt enam väga täpset listi tule kuna see mäng sai suht ammu läbi tehtud. |
tee siis juba list, mis sc4 parem oli võrreldes varasematega
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
16.08.2007 23:23:09
|
|
|
homme kui meelest ei lähe teen siis puust ette ja punaseks... ja ikka SC3 ja 1 mitte SC4
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
16.08.2007 23:37:40
|
|
|
SC3 oleme kunagi sõbraga proovinud, aga jah, disconnectis iga mäng peale paar minutit mängimist, vahest saime isegi kuskil 10 minutit mängida.. Jube huvitav oli sinnamaani, kuni disconnect tuli, mõnus teamwork jne. Peaks uuesti peale panema ja proovima jälle, äkki töötab nüüd.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
16.08.2007 23:38:04
|
|
|
homme kui meelest ei lähe teen siis puust ette ja punaseks... ja ikka SC3 ja 1 mitte SC4  |
tee korralik võrdlus, sinu iniseminine kõige uue kallal on talumatu
olen ka ise neid pelasi pelanud ja tõesõna, sellist hala nagu sinu suust, minu suust küll ei kuule
kuid erinevalt sc3 on mul põnevam sc4 pelada
ja mingi lapseeas ma ka pole, et tilulilusi hindaksin
kuna minu mänguseansid jäävad reeglina 1-2h vahele, siis sc3 suutis mind hoida ligi 4h järjest arvuti taga
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
17.08.2007 16:31:07
|
|
|
See on halb, et AA+HDR on võimatu mängida seda mängu 8800 seeria kaardil - videodes paistab tüüp läbi, mängus näeb Sam Fisheri karakter äärmiselt imelik välja (varjud on ka sellised nagu Sam-i jälgiks mingi hiigelsuur ämblik ) jms. Laevamissioon oli suht võimatu, sest selles basseiniga alas tuli julm lag sisse. Mäng jooksis vist mingi 10fps Ja veel see, et mehed ei reageerinud vilistamisele oli julm bug. Chaos Theory meeldis mulle siiski kordades rohkem, kuna seal oli pimedas hiilimist tunduvalt rohkem
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
lax007
HV kasutaja

|
24.09.2007 11:09:41
|
|
|
Mul küsimus, kas keegi seda Logitech rumblrpad 2 ga ka seda mängib ? Kui jah siis kuidas sai puldi tööle mul juba juhe koos ei saa aru. Xboxi puldile pidi täielik toetus olema aga ei hakka ju seda selle mängu jaoks ostma.
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus645
HV veteran
|
06.10.2007 22:45:58
|
|
|
ostsin ka mängu ning tundub et raha läks tühja.minu system seda mängu vedada ei jaksa,kuigi peaks ju. fps ikka väga madal ning graafika madalamaks ajamine ei muuda ka miskit.
|
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
06.10.2007 22:51:35
|
|
|
margus645 kirjutas: |
ostsin ka mängu ning tundub et raha läks tühja.minu system seda mängu vedada ei jaksa,kuigi peaks ju. fps ikka väga madal ning graafika madalamaks ajamine ei muuda ka miskit.  |
oot selle süsteemiga mis profiilis ei jookse?
minuteada Splinter Crap 4 oli probleem 8800 kaartidega.. proovi uusimaid drvereid ja vaata kas mängule mingi patch on.
Aga ühte ütlen: mäng on absoluutselt optimiseerimata PC peale ning jooksis vähemalt omal ajal igal PC süsteemil nagu hunnik piixu. Ehk siis see suht normaalne nähtus. Isegi mängisin seda kunagi X19k peal ja vahet polnud kas low või high. Ühtemoodi piix fps oli mõlemal juhul
kui ei ole mänginud siis parem mängi splinter cell 1 ja 3 osa. Jooksevad nagu siid ning gameplay on 100% parem
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.10.2007 10:07:41
|
|
|
ostsin ka mängu ning tundub et raha läks tühja.minu system seda mängu vedada ei jaksa,kuigi peaks ju. fps ikka väga madal ning graafika madalamaks ajamine ei muuda ka miskit.  |
minuteada Splinter Crap 4 oli probleem 8800 kaartidega.. proovi uusimaid drvereid ja vaata kas mängule mingi patch on.
Aga ühte ütlen: mäng on absoluutselt optimiseerimata PC peale ning jooksis vähemalt omal ajal igal PC süsteemil nagu hunnik piixu. Ehk siis see suht normaalne nähtus. Isegi mängisin seda kunagi X19k peal ja vahet polnud kas low või high. Ühtemoodi piix fps oli mõlemal juhul
kui ei ole mänginud siis parem mängi splinter cell 1 ja 3 osa. Jooksevad nagu siid ning gameplay on 100% parem |
krt GTS'iga jooksis HDR'iga ilma AA'ta kõik põhjas vägagi hästi
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus645
HV veteran
|
07.10.2007 11:40:48
|
|
|
Nüüd lisandus veel see probla,et mäng ei taha käimagi minna.Lihtsalt lööb musta pildi ette ja nii se jääb.
|
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elric
HV kasutaja
|
07.10.2007 12:19:49
|
|
|
That's Ubi for you.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vana Tola
HV vaatleja
|
24.10.2007 20:22:31
|
|
|
Noooojah....
Sellist mängu küll ei oodanud. Kogu läbimise jooksul ootasin vaid lõppemist.
SC on mu lemmikmäng (tegelikult suht võrdne Hitmaniga). Kõik kolm esimest osa on väga head, ka teine, mida eriti ei kiideta. Mängitavus on mõnus, ise saad marsruudi valikuid teha ja valida ka läbimise stiili. Kolmandat osa olen mänginud mitukümmend kord ja erinevalt. Tappes kõiki keda tohib. Noaga. Või tulistades. Või võimalikut vähe kedagi puutudes, ainult hiilimine. Või absoluutselt kõiki kõrvaldades ilma tapmata. Tuleb vaid endale väljakutse välja mõelda.
Aga Agendi kohta ei oska peale esimest läbimist midagi head kosta. Ei olnud huvitav, naudingut polnud. Pole kindel kas uuesti mängin. Võibolla kui esimene negatiivsus kadunud on. Ei hakka pikemalt peatuma mängu välimusel. Muidugi väga ilus. Aga minu jaoks on tähtis mäng ise.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
25.10.2007 11:31:56
|
|
|
Njaa mulle kaa splinteri seeria meeldib, Double agenti hakkasin eile mängima, esimene missioon ja 30min ja siis crash.
panin patchi peale, täna mängin edasi. Aga Hitman on kordi parem
Muidu jookseb väga hästi, kõik põhjas 1600x1200 resol aa ja värgid max. 4 gig rammi, 2x2300mhz, 8800GTS
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
10.01.2008 20:37:18
|
|
|
krt sain ka lõpuks selle ära installitud. kuna minagi suur SC fänn siis tahtsin ikka ära proovida. eks ma teadsin küll et arvuti suht vana ja ega hästi ilmselt ei vea. samas nägin neid mängu ingame videosid ning graaf tundus...mitte just väga next level võrreldes SC 3mega (millel samuti 3pixlshader). panin siis käima. loading, oleks magama jäänd. mäng. 1kaader sekundis. okei , tõmban graafi alla ära. quit....loading. jälle oleks magama jäänd (mismõttes peamenüüsse minek miljon aastat võtab). panin kõik low. noh 800x600. ja low off off. uuesti mängu. 5kaadrit sekundis. wtf. uninstal.
ja ma ei saa aru kuidas SC3 töötas...kõik max peal shaderid ja softvarjud. kõik ilus. ja SC4 täielik kaos. fps ei muutund isegi maha vaadates...ilmselt jäeti mängi täeisti optimeerimata...lootuses et preaguseks on kõigil piisavalt fänci masinad. noh jama lugu. ja kui SC4 storlilt ja mängitavuselt ka ei hiilge siis on eriti jama.
ahja, viimane hitman jooksis mu saanil väga kobedalt. ning tegu oli tõesti ühe parima mänguga üldse.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
12.10.2008 15:45:28
|
|
|
Prisma narrib vist mind Nüüd ostsin Double Agenti lõpuks ära, teen kodus karbi lahti, vaatan, wata fata, RS: Lockdown on karbis sees Kahe mängu serialid ilusti olemas ja puha
Okei, miskispärast telefoniga tehtud märkused pole siia jõudnud
Enivei, käisin poes ära, terve partii oli vigane
Lõpuks anti raha tagasi ja tulin tulema.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
viimati muutis softis 11.10.2008 21:36:31, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
12.10.2008 18:35:32
|
|
|
splinter 123 4. aga ei meeldinud üldse, ja kui vaadata 5 videosid siis tundub et supper seeria on piixu keereatud, maitse asi, vähemalt minu jaoks oli chaos theory üli spets värk
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
13.10.2008 21:15:10
|
|
|
Jamh. Väga hea professionaalne stealth seeria keerati actioniks.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
02.12.2008 22:18:43
|
|
|
libe kirjutas: |
kui ei ole mänginud siis parem mängi splinter cell 1 ja 3 osa. Jooksevad nagu siid ning gameplay on 100% parem |
krt GTS'iga jooksis HDR'iga ilma AA'ta kõik põhjas vägagi hästi  |
mu 8800gts-iga jooksis ka lõtsi kõik andmed põhjas. ja kui ei jookse siis ei jopokse sa pole ka millesti ilma jäänud, splinter cell 4 on suht suht saast ka
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|