Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
a22t
HV veteran

|
22.02.2008 12:39:24
sony dvd-rw kaamera, disk välja ja tagasipannes küsib formatit |
|
|
nii. kiire kiire. nii et kes teab midagi andke teada. mini dvd-rwdega kaamera
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
22.02.2008 14:51:48
|
|
|
Mul on ka Sony kaamera HDR-UX3. Kui sa oma küsimuse nüüd nii ümber sõnastaksid, et ma ka sellest aru saaksin, siis ehk oskan aidata
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
a22t
HV veteran

|
25.02.2008 11:10:50
|
|
|
Asi selles et kaamera ei teinud plaadile finalize. Ja nüüd ei mõista seda ise süüa ega arvutil süüa lasta.
|
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eric80
HV kasutaja

|
25.02.2008 21:56:32
|
|
|
Põhimõtteliselt peaks iga kirjutaja omakirjutatud soperdise välja lugema , ilma et eelnevalt finalize peaks tegema ! Plaat ikka tolmust puhas ( vaata vastu valgust )? Optika lääts kaameral pa**ne ?
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
a22t
HV veteran

|
25.02.2008 22:37:37
|
|
|
Sai googeldatud ohtralt ja jutujärgi on teistel ka sellist jama olnud. Kahjuks on plaat juba omadega Taanis ja ei saa proovida kas cdroller suudaks sealt midagi kätte saada.
Plaat täiesti puhas terve unbreakable kallis dvd+rw ja kaamera mõned nädalad vana sony.
|
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eric80
HV kasutaja

|
26.02.2008 00:37:23
|
|
|
Lõpetamatta plaadil oleva info päästaks muidu selline hea proge , nagu IsoBuster . Skännib plaadi raja - rajalt läbi ( umbes 30 min ) ja annab siis oma avastustest teada !
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
26.02.2008 15:08:56
|
|
|
Mul on ka muidu korras plaadil jätnud paar videolõiku välja lugemata ja selleks ma ei leidnud muud lahendit kui kõik kättesaadavad failid plaadilt arvutisse tõsta ning pärast formatit toimis plaat jälle nagu kulda. Plaadi üheks suuremaks miinuseks ongi see, et kui ta läheb, siis koos kogu infoga mis seal on. Võib tekkida sellest, et mingi info on vigaselt kirjutatud ning sellest punktist edasi lugeda enam ei oska. Tavaliselt ei aita isotõmmised ka, sest need nulevad täpselt samasuguste vigadega. Aga eks sellele mugavusele tuleb lõivu maksta
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
thunder1
HV vaatleja

|
12.03.2008 00:52:41
|
|
|
Eric80 kirjutas: |
Lõpetamatta plaadil oleva info päästaks muidu selline hea proge , nagu IsoBuster . Skännib plaadi raja - rajalt läbi ( umbes 30 min ) ja annab siis oma avastustest teada !  |
Ise ka hädas sama probleemiga, plaadil peaks midagi olema, aga näitab, et plaat siiski tühi. Jõudsin natuke ka isobuster'iga uurida, aga ajapuudusel jäi see pooleli. Niipalju nägin, et midagi ta seal leidis, mingi "recovered" osa, aga mis sellega edasi peale hakata? Ehk viitsib keegi seletada, et pääseksin ilma pikema edasi pusimiseta. Plaat pole päris enda oma, plaadi omaniku pool mässates võib aga tekkida ajapuudus.
Kõik näpunäited on teretulnud!
|
|
tagasi üles |
|
 |
a22t
HV veteran

|
12.03.2008 16:26:27
|
|
|
Kõige lihtsam vist plaat endakätte võtta ja siis pikemalt uurida. Minu plaadid sõitsid juba Taani ja mina neid enam kunagi õnneks nägema ei pea.
JVC HDD kaamera võttis üle nüüd.
|
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eric80
HV kasutaja

|
13.03.2008 01:18:08
|
|
|
thunder1 kirjutas: |
Ise ka hädas sama probleemiga, plaadil peaks midagi olema, aga näitab, et plaat siiski tühi. Jõudsin natuke ka isobuster'iga uurida, aga ajapuudusel jäi see pooleli. Niipalju nägin, et midagi ta seal leidis, mingi "recovered" osa, aga mis sellega edasi peale hakata? Ehk viitsib keegi seletada, et pääseksin ilma pikema edasi pusimiseta. Plaat pole päris enda oma, plaadi omaniku pool mässates võib aga tekkida ajapuudus.
Kõik näpunäited on teretulnud!  |
Siis peaksid nägema " recovered " kausta all DVD jäänuseid VOB failid lohistad desktopile ( suuremad ) ja edasi võid töödelda muude programmidega . VOB failide kontrollimiseks ja muidu vaatamiseks kasuta VLC Player-it . GooGlest võid otsida ka teisi DVD recovery progesid ja ise katsetada !
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
thunder1
HV vaatleja

|
13.03.2008 17:34:31
|
|
|
Eric80 kirjutas: |
thunder1 kirjutas: |
Kõik näpunäited on teretulnud!  |
Siis peaksid nägema " recovered " kausta all DVD jäänuseid VOB failid lohistad desktopile ( suuremad ) ja edasi võid töödelda muude programmidega . VOB failide kontrollimiseks ja muidu vaatamiseks kasuta VLC Player-it . GooGlest võid otsida ka teisi DVD recovery progesid ja ise katsetada !  |
Tänud!!! Kui plaat jälle minu käteulatusse juhtub, siis proovin ära teha. Ja usun, et mul väga kaua ei tarvitsegi oodata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|