praegune kellaaeg 20.06.2025 00:45:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
.Scorps.
HV Guru

|
29.06.2007 02:21:55
|
|
|
sulomile kirjutas: |
Minu oma on pea aasta vana juba, sai tene soetatud kohe, kui välja tuli. Reklaami järgi aku iga üle nädala, aga kestis päeva-kaks. Käis siis garantiis ära ja seal öeldi, et akuga kõik on korras.,ei tohi kasutada ainult neid flash pimenduspilte. Need panevat akule kohe vuugi.Kui need välja lülitasin ja kõik säästureziimid sisse-aku kestab normaalse rääkimise juures nädala ja BT on ka sees. |
Täitsa imeaku sul Mul ei pea üle kahe päeva ka siis, kui peaaegu üldse telefoni ei kasuta. Tootjate poolt antud kestvusi ei vaevu ma enam vaatamagi, nende numbrite järgi kestavad kõik telefonid minimaalselt kaks nädalat ja toovad köögist õlut ja kotlette ka, kui vaja on. Pimenduspildid kui akusööjad unustasin kohe ära, toitesäästja ja puhkereziim on mõlemad sisselülitatud. Ostan vist varsti uue aku ja loodan, et peab paremini. Vana las jääb tagavaraks.
Sa muidu akusid natukeseks ära ei taha vahetada? Tahaks proovida, kas asi on akus või hoopis telefonis.
EDIT: damn, sa asud ju Rakveres.
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
karlson
HV kasutaja

|
30.06.2007 00:45:12
|
|
|
mul ka aku peab nädala ilusti vastu.Öösel on muidugi väljas.
_________________ M:Pistikuid automakkidele.Ka pakkuda sahtleid cd boxidele.Küsi lisa!Võtan vastu audiokassette(autos on kassettmakk!) |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
2 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
aksel
Kreisi kasutaja

|
30.06.2007 09:42:41
|
|
|
kah pea aasta nüüd vana ja 4-5 päeva peab aku vastu küll. Öösel sees ja rääkimist kah parasjagu ikka.
_________________ rohkem liha riigile |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
dst
HV kasutaja
|
24.07.2007 16:54:33
|
|
|
.Scorps. kirjutas: |
Ega ei ole kuidagi võimalik seada äratust nii, et ta kohe maksimumvolüümil lõugama hakkaks? Väga vastik on, et alguses vaikselt mängib ja vaikselt kõvemaks läheb. Eile vajutasin seda vaikset möla vist kümneid kordi kinni, intervall oli pandud 6 minuti peale ja pildi lõi selgeks hoopis sissetulev kõne, kui aeg oli 1,5 tundi edasi läinud ja äratus endiselt korduse peal...
Vanad plärisevad äratuskellad on ikka kõige paremad. Kahju ainult, et neil kordusalarmi võimalust pole, tuleb mitu tükki panna  |
Et äratuskell röögiks, siis pane HF külge ja äratuse tooniks raadio... Peale seda kuula mingit raadiot.. vali jaam, mida tahad äratuseks... ja heli soovitan keerata põhja, peale seda lülita raadio välja ja magama Mind äratab see alati... natuke tülikas, et peab HF-ga jamama, aga äratab 100%
Akuga ise veel suht rahul... telefon paari kuu pärast aasta vana ja aku hoiab 4 - 5 päeva.
A veel tahaks küsida, mis tarkvara vahe on 6233-l ja 6300-l? 6300-l märkasin telefoni seadetes, et võib läbi gprs-i tarkvara vist uuendada.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
25.07.2007 06:54:24
|
|
|
dst, tänud hea soovituse eest
Aku ostan vist uue ja praeguse jätan tagavaraks.. Ei tea, kas lihtsalt ebaõnnestunud isend või on suhteliselt intensiivne kasutamine ja sellest tulenev igaöine laadimine aku ära kurnanud.
Leidsin ühe mooduse, kuidas heli veel kõvemaks saada. Tuleb lükata kõik ekvalaiseri sliderid üles, neljanda võiks sealt ühe astme võrra allapoole tuua, kuna see sagedus paistab kõlarid kõige rohkem plärisema ajavat. Mugav, kui mõnd vaiksemat lugu kuulata ja volüümist puudu jääb. Valjemate MP3'de ajal peaks aga tavalise seade tagasi panema, muidu ruunab liigselt kõlareid või klappe.
|
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
03.10.2007 23:06:24
|
|
|
Tere,
Sai eile enda 6230i välja vahetatud 6233 vastu. Olen täitsa rahul. Ekraan selge ja suurem , välimus ka stiilne ja hea kohe numreid valida. Heli ok, kellad viled ka ok.
ainus "defekt" mis mind häirib on see aktiivne ootereziim. Nimelt fondid on väga karvased ja kehv lugeda/ebameeldiv kasutada. Muidu menüüdes ja abitekstides on ok, just selles aktiivses ootereziimis on nad jube karvased. Proovisin taustapilti muuuta, ei miskit.Tegin selleks puhuks isegi tavalise tumesinise tausta, ei midagi. Softi update tegin ka ära, sai isegi usb kabla ostetud selleks puhuks ja backup tegemiseks. Ma mudugi leidsin selle featuuri alles siis ülesse, kui update olin ära teinud, vb algse softiga oli ok. Igatehes kas teil ka sama jama? Googlest ka miskti tarka ei leidnud. Vb on teil mingi idee/lahendus?
Ahja, teemasid olen ka erinevaid proovinud, ei miskit
Muidu tundub igate ok föön ja akugi peab peale esimest laadimist veel vastu kuigi räägitud omajagu ikka. 3G kvaliteet vastas ka täiesti ootustele ja ei katkunudki. Super pilti ei oodanud ja asi sai mis teisel pool on/toimub
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
04.10.2007 01:47:39
|
|
|
Kas tarkvara uuendades tuleb andmetest backup teha või jäävad nad alles?
Ostsin muidu umbes 1,5 kuud tagasi uue aku, kuna vana ei pidanud enam päevagi. Ka uus ei pea isegi minimaalselt kasutades mitte kuidagi üle kahe päeva, nii et ei tea, võib-olla lihtsalt õnnetu juhus.
|
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
04.10.2007 08:49:25
|
|
|
.Scorps. kirjutas: |
Kas tarkvara uuendades tuleb andmetest backup teha või jäävad nad alles?
Ostsin muidu umbes 1,5 kuud tagasi uue aku, kuna vana ei pidanud enam päevagi. Ka uus ei pea isegi minimaalselt kasutades mitte kuidagi üle kahe päeva, nii et ei tea, võib-olla lihtsalt õnnetu juhus.  |
Ei jää alles, tuleks ja mõistlik oleks ennem teha backup, kui usb juhet pole, saab ka üle sinihamba:) Irda ka mudugi. No vaatame kuidas minu akuga lood. Soovitan siiski ka softi uuenduse ära teha, kui pakutakse.
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaieke
HV vaatleja
|
14.11.2007 14:45:55
|
|
|
Kui Nokia 6233 annab koguaeg sellist errorit "Võrk ei võimalda infosõnumite vastuvõtmist", kuhu ma peaksin linnukese panema, et see error ära kaoks, koormab muidu niisama mobiili.
Kaie
|
|
tagasi üles |
|
 |
sulomile
HV kasutaja

|
14.11.2007 15:45:28
|
|
|
Keela ära võrguteadete vastuvõtt-sõnumid-infosõnumid:välja
_________________ Oleks mina näinud, kuis sind tehti, oleks öelnud: ärge tehke. |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shook
HV kasutaja

|
14.02.2008 16:06:33
|
|
|
Kas keegi teab kuidas saaks sellel telefonil diplay brightnessi näppida Orig seadetes seda pole
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
its2cold
HV veteran
|
14.02.2008 17:01:22
|
|
|
Ei saagi...
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
1 :: |
173 |
|
tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
05.03.2008 23:17:53
|
|
|
Peale tarkvara uuendamist 5.43 pealt 5.60 peale (uusim) on 640x480 resoga videod (15fps) telefonis vaadates jõnksutama hakanud. Iga 4-5 sekundi tagant jõnksutab mahamängimisel. Kas teil on ka selline asi esinenud?
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
178 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|