Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Grizzy
HV vaatleja

|
29.02.2008 16:14:07
Järjekordne gigabyte emme probleem |
|
|
Tere.
Sai just soetatud p35-ds3l, e2200, 2x1gb corsair xsm2 6400C4'jad ja 8800GT
Probleem siis selline, et ühe pulgaga on stabiilne(koormuse all ka) ja kahega ei(Kahega jookseb tavaliselt juba emaplaadi pildil kokku ja peab patareiga resettima, et ühega ka enam tööle hakkaks)
Bios'is keerasin mäludele 0,3V juurde kuid ilma eduta
Erinevaid pesasi proovides ka ei aidanud, nädalavahetusel lähen proovin teise emme peal mälusid kuid vaevaltl, et nendes probleem.
Ei taha kohe garantiise minna kuna sai OX.ee'st tellitud ja seal kuuldavasti läheb kaua aega
Mis veel aidata võiks ?
[E] Unustasin mainida, et algul töötas ka kahe pulgaga veatult, aga pärast natukest aega mänge proovides jooksis kokku ja siis hakkas aina allamäge minema..
Siiani olen proovinud veel MC ja FSB pinget 0,1V võrra tõsta, ratio 1:1'le panna, Bios'i uuendada ja timingud manuaalselt panna, kuid kahe pulgaga läheb täiesti lolliks...
Ja muidugi OX.ee'st ei saa kedagi kätte, et garantii kohta küsida...
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.02.2008 16:20:40
|
|
|
Grizzy:Ehk räägid rahvale ka sellest, et kui võimas toiteplokk on kasutusel ja kui palju koormust selle toiteploki kukil istub peale emaplaadi ja mälude 8)
Ise vahetasin näiteks neljapäeval viimati toiteplokki võimsama vastu.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Grizzy
HV vaatleja

|
29.02.2008 16:35:12
|
|
|
Toide on 500W OCZ gamextream.
Mida sa täpselt koormuse all mõtled? komponente või pingeid erinevatel liinidel?
Hmm rääkides pingetest, just märkasin et speedfan näitab : +12V = 1,6V -12V = -16,9V aga Biosis on +12V korrektse näiduga O.o
|
|
tagasi üles |
|
 |
Matti
HV veteran

|
29.02.2008 17:23:31
|
|
|
mul oli paar kuud tagasi sarnane mure
üks pulk mälu oli praak
ak-s vahetati see mul kohe pikema jututa ümber
ox on natuke teist masti üritus, otsi mõni tel. nr. ja peedista neid vähe
kui see ei aita, tuleb kohapeale minna
   |
0 :: |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
Grizzy
HV vaatleja

|
29.02.2008 17:38:53
|
|
|
Ei tea kas on ikka vigane mälu mul ? kuna üksinda töötavad mõlemad pulgad vigadeta.
Ma proovisin seda memtest86+'i tööle saada aga se ei tahtnud kuidagi CD pealt bootida, läks kohe windowsi..
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
29.02.2008 17:42:10
|
|
|
Grizzy kirjutas: |
Ei tea kas on ikka vigane mälu mul ? kuna üksinda töötavad mõlemad pulgad vigadeta.
Ma proovisin seda memtest86+'i tööle saada aga se ei tahtnud kuidagi CD pealt bootida, läks kohe windowsi.. |
buutimise ajal (kohe alguses) vajuta F12 - sealt saad valida, milliselt seadmelt esimesena üles buuditakse.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Grizzy
HV vaatleja

|
29.02.2008 17:54:39
|
|
|
hehe ... Skeptik .... Asi on hoopis nii, et tuleb ''booting from cd/dvd'' ..... ja läheb hoopis windowsi
[E] täielik müstika ... hakkasin Matti jutust uuesti mõlemat pulka üksinda proovima ja üks ei lähegi tööle O.o Ei tea kuidas see kahe silma vahele jäi aga homme lähen proovin mälusi teisel arvutil ja teisi mälusi enda omal...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|