Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Winfast 2000 xp driveri probleem märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
andres11
HV vaatleja
andres11

sõnum 30.01.2008 21:03:35 Winfast 2000 xp driveri probleem vasta tsitaadiga

On siis selline mure, et ei saa seda tv-kaarti enam tööle. Installisin selle vaatamise programmi ära (winfast pvr), aga kui tööle panen siis ta ütleb cannot find any video capture device. Ja siis on device manageris ka mingi jama, et multimedia controller ja multimedia video controller on mõlemad noh need kollaste hüüumärkidega, aga kui tahan update teha neile, siis ma ei leia nende draivereid kuskilt. Tõmbasin isegi leadteki kodukalt kõige uuemad, aga ikka mitte midagi, ta lihtsalt ei leia neid üles, sama asi on ka plaadi pealt.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 31.01.2008 21:08:01 vasta tsitaadiga

Ära proovigi updatega. Add/remove programs alt eemalda vana draiver ja ja see PVR. Pogram Files alt kustuta Winfast kaust.
Ja siis uuesti draiver peale, ja siis PVR.

Kui sest abi pole, tuleb ilmselt registris midagi näppida, aga seda juhatust mina ei oska anda.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
andres11
HV vaatleja
andres11

sõnum 31.01.2008 23:31:33 vasta tsitaadiga

Olen proovinud mitmes järjekorras installida neid asju.. olen välja võtnud tv kaardi ja puhastanud pci augu jne, aga ikka ükskõik mis ma teen ei saa arvuti hakkama draiveri installimisega. panen igaksjuhuks pildi ka juurde. (ma ei updategi lihtsalt device manageri all saab valida update)

e. ta ei leia mitte midagi isegi kui ma näitan ette talle kausta kus draiverid asuvad.
tagasi üles
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 01.02.2008 21:07:18 vasta tsitaadiga

Ma ju räägin sulle ära proovi midagi updateda.
Tee arvuti sellest tarkvarast puhtaks, eemalda selle Winfast`i asjad. Võibolla tasuks peale seda arvuti üle käia mingi registri korrastaja/puhastajaga. Kuhugi on võibolla jäänud mingi vigane registrikirje, mida üle ei kirjutata.

Ja siis kõik nullist uuesti.
Kui Sa kasutad kaardiga kaasas oleva plaadi installerit, siis sel installer paneb draiverid ise paika. Protsess on üpris pikk ja mitme restardiga, varu kannatust.

Mina jamasin sellega peale emaplaadi vahetust. Plaadil olevat asja ma uue emmega tööle ei saanudki.

Vali siit sobiv: http://www.leadtek.com/eng/support/list_driver.asp
Minule sobivad asjad leidsin siit: http://www.leadtek.com/eng/support/download.asp?downlineid=96&downline=WinFast+PVR2000

Edu!
tcumen
tagasi üles
andres11
HV vaatleja
andres11

sõnum 03.02.2008 01:38:41 vasta tsitaadiga

sain nüüd dariverid ilusti kõik peale, aga järgmine probleem

tagasi üles
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 03.02.2008 18:17:07 vasta tsitaadiga

Vaata sättungid üle, on kõik nii, kuis vaja.
tagasi üles
ivar43
HV kasutaja

sõnum 05.02.2008 00:36:57 vasta tsitaadiga

@ andres11,
ma arvan,et Sul on sama probleem, mis mul selle Leadtek Winfast PVR 2000 (deluxe) kaardiga,
samad symptomid - loen Su veakirjeldustest
ja paraku kui sa oled sellega jôudnud siiamaale, et oled seda kaarti yritanud installida ja un-installida erinevatesse PCI 'slottidesse'
ja isegi masinale CLEAR CMOS (biose RESET ) tehtud -- ja ikka ei leia kaarti

- siis -> hakka siit peale : ( http://www.tv-cards.com/index.php ) - >> teemasse ->>>
http://www.tv-cards.com/messageboard/viewtopic.php?id=2808&p=5

sealt otsi yles postitused - keegi (Guru staatuses kasutaja ) icon_smile.gif user: [ tw1965 ] - postitused ( forum/teema page/lehekyljed 5 - 6 - 7 - alates
kus '' tyyp'' icon_smile.gif on progend ja ''sheerib '' icon_smile.gif sellele kaardi jaoks spec softi mis kirjutab yle selle
(flash mälu e. EEPROM 'kivi )

/ seal teemas on muid fix'e kah pakutud ( minul EI toiminud icon_sad.gif ) seega ise soovitan proovida sama
mis - ma arvan, et see on see sama link ( http://tw1965.myweb.hinet.net/DosFlash.htm )
kuigi tsekka korralikult yle, et kas on viimane variant what ever ja klapib su kaardi versiooniga !

PS ! enne kui midagi tegema hakkad vaata yle selle teema teised postid kah, et siis nagu saab ylevaate
et miks ja milleks mis järjekorras- mida enne ja peale flashimist kontrollida ja teha!
abiks on flopy draivi olemasolu 1.44
( ma ei tea kas see EEPROM flash proge on vôimalik CD vôi dvd peale panna? ja kui on?
- siis ma ei tea, kas käitub nii kui vaja! ) ma ise olen ainult flopy pealt flashinud !

nagu juba mainisin, mul omal (ilmselt) sama kaart - alates vist aastast 2002 ja ma olen teda korduvalt
raua uuendamistega masinast masinasse ringi tôstnud, seega paar korda olen pidanud ka seda flopy
''trikki'' kasutama / nüüd, momendil on see kaart küll lauasahtlis juba 'about' aasta vedelend..
seega mul pole vbla kôik peensused enam meeles, soovitan sulle need lingid ja ôpetused kindlasti ylelugeda

-----------
OT
ega ausalt! pole mina kaa arusaanud - millest selline jura selle kaardiga tekib icon_sad.gif
kusagil väideti - et mingite emaplaatide puhul - olevat see seotud bios'est seatavate POWER Options settingutega,
samas - teised räägivad mingist teatud sofist - viidates ''Battlefield'' mängule e. sellega kaasas olevale ''anticheat'' softile
... tôesti EI TEA .. endal pole seda mängu olnud probleem on ikkagi esinenud mônel korral !

ja siiski - tegemist ikkagit icon_smile.gif suht ''antiik rauaga'' icon_smile.gif ja vaevalt, et sellele mingeid uuemaid paremaid Fixe on tehtud?
kui mudugi mingi soft selle kaardi EEPROMI ''ära käkib'' siis voib ju loota et nyydseks vbla seal midagi parandatud

icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 22.02.2008 19:14:07 vasta tsitaadiga

Lihtsalt huvi pärast küsin: andres11, said Sa oma TV-kaardi tööle?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Winfast 2000 xp driveri probleem
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.