praegune kellaaeg 19.06.2025 14:46:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
janx4u
HV vaatleja

|
29.02.2008 19:06:59
D-Link dgl 4300, ei saa enam seadete menüüsse! Palun aidake! |
|
|
Soetasin endale mingi pool aastat tagasi D-Link dgl 4300 ruuteri. Siiamaani oli kõik ok kuni lambist lakkas töötamast (nett kadus ära). Testisin kõigepealt modemit (ZyXEL P-600 series), kuid sellega on kõik ok. Kui üritasin sisetada D-lingi ip aadressile, et siseneda seadete menüüsse, siis sinna sisse ma enam ei pääseneud. Võtsin modemi tagant ära, jätsin LAN kaabli ainult ruuteri ja läpaka vahele ning proovisin mingi million korda uuesti, kuid ei midagi. Ei näitanud isegi "limited connectionit" ega midagi. Siis tuli meelde, et mul on arvutile tekitatud niiöelda "static ip" (no teate küll TCP/IP seadete alt). Panin siis sealt tagasi "obtain an automatic IP", selle peale viskab läpakas system traysse "limited connection jne.."! Ruuteri menüüsse ikka ei saa. Tegin siis ruuterile RESETi (ka mitu korda), lülitasin ruuteri välja jne, kuid ruuteri seadete alla ei saa ma endiselt. Läpaka Wifi-ga scannides leian oma ruuteri ülesse ja sealt on näha, et see on vist edukalt resetitud kuna access point´i nimi on muutunud defaultiks (Dlink) ja enam ei ole turvaseadmeid peal. Näitab tugevat ühendust jne, aga netti loomulikult ei saa. Hetkel tegin talle siis viimase reseti ja panin ta kappi ära, lootuses et ehk on tal mingi setting siiski meeles ja ehk see ununeb ära (ma tean, et see kõlab rumalalt aga ma ei oska enam midagi muud ka teha). Sisimas kardan, et selle ruuteriga on küpse. Kuna tellisin selle ühest saksa online poest siis ei kujuta hetkel ette kas õnnestub see asi kuidagi välja vaheteda (kuigi ma ei ole isegi kindel, kas mul on enam garantii alles).
Kõik ideed ja ettepanekud on teretulnud. Palun aidake.
Rain
_________________ Ilmselt olengi veidi newb... |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
29.02.2008 19:29:40
|
|
|
Peale resetti määra võrguseadistuste alt, et tahad saada IP aadressi, võrgumaski, gateway ja DNS serverite aadressid DHCP käest, sest see on suure tõenäolsusega selle ruuteri vaikimisi seadistus peale resetti. Ning ligi peaksid talle pääsema 192.168.0.1 IP aadressi alt.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|