praegune kellaaeg 20.06.2025 01:18:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
janekman
HV kasutaja

|
01.01.2008 21:48:29
ALC888 Spdif out mure |
|
|
Mure siis järgmine: ei õnnestu panna win vistas heli tulema läbi spdif out väljundi arvuti tagapaneelil, et samal ajal oleks heli ka front kõlarite pistikus
sest playback devices alt saab valida defauldiks ainult kas speakers voi realtek digital output. Kui valin speakers, ei tule mul spdif outist heli, kui valin digital output on heli kõlaritest puudu.
Tahan saavutada seda, et arvutitoas mängiks heli kõlaritest arvuti taga, kuid suures toas läbi võimu, kuhu läheb siis juhe digital outist.
Win XP seda muret polnud, heli tuli ilusti ka spdif out välja. Mure aga tekkis kui installisin Vista
Palun tõestage, et olen lihtsalt loll voi tähelepanematu, et kuskile miski linnnuke panemata on jäänud...
ei tahaks uskuda, et olen ainuke selle murega...
Emaplaat on GA-M57SLI-S4
audio on ALC888
draiverid 1.84 realtek
olen proovinud ka vanemate draiveritega, tulemus sama
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
17.02.2008 00:31:24
|
|
|
Jõuan mingiaeg oma suurema arvuti taha. Vaatan järgi kuidas minul asi lahendatud
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
janekman
HV kasutaja

|
21.02.2008 19:31:49
|
|
|
oskab keegi midagi lisada uut?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|