praegune kellaaeg 19.06.2025 07:05:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kemmu
HV kasutaja

|
07.02.2008 18:33:49
Amilo L1310G wifi sisselülitamine |
|
|
Probleem järgmine: sai installitud uus win. kodulehelt sai tõmmatud ka wifi draiverid, kuid wifi hardware is disabled. ja wifi kaarti ei ole võimalik sisse lülitada. Kas on vaja teisi wifi draivereid või chipseti draive.) Äkki mõni Amilo L1310G omanik paneks töötavad draiverid kuhugi üles, et saaksin need tõmmata. Olen proovinud juba kõmneid erinevaid drivereid Tänud ette!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
07.02.2008 19:04:55
|
|
|
Sama masin ja algul installisin ka ainult wifi ja ei saanudki tööle, kuni mingi imeläbi oli vaja kõrvale ka minu jaoks praktiliselt täiesti kasutu programmijupp "Power Manager" kodulehelt tirida, mis peaks siis prose throttlingut/venti kontrollima, kuid vastav nupp ja on/off lülitamine ei anna mingit tulemust ei heliliselt ega prose kiiruse poolest. Aga wifi jaoks teda mul vaja oli.
Kodulehel on kenasti olemas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
07.02.2008 19:36:21
|
|
|
Kinnitan MarioA. juttu. Mõni aeg tagasi installisin tuttava sarnast amilo't üle ja tagusin ka pead vastu seina, kuni selle PM'i taipasin lõpuks peale panna.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kemmu
HV kasutaja

|
08.02.2008 01:08:09
|
|
|
Suured tänud. Seda ma ise ka vaatasin et see ventika nupp ei toiminud. Aga et see ka wifi sisse lülitab see on huvitav
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|