Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
magaziin
HV vaatleja
|
05.02.2008 22:43:08
Interneti ühendus |
|
|
Probleem : Viimased paar nädalat on mul tõsine probleem interneti ühendusega. Ükskõik millisel lehel käimine on vaevaline, online mänge on pea võimatu mängida (latency kõigub jõhkralt), vahel netti pole üldse (mõnikond sekundit) .
Omapoolne lahendus : 1) Olen otsinud igast spyware ja worme (ad-aware, spybot, hijackthis), mingeid viiruseid pole.
2) Olen üritanud kinni panna kõik võimalikud programmid, mis kasutavad mingilgi moel internetti, ei ole aidanud.
3) Keegi minu wifi võrgust netti ei varasta.
Internetiks on Elioni 1MB, arvuti on AMD Athlon 64 3200+ ( kui see kuidagigi siia puutub ) ja alles käis paranduses - vahetati videokaart ja RAM'id. Üldiselt nädal peale seda probleem tekkis.
Ootaks siis teiepoolseid võimalikke lahendusi selle probleemi likvideerimiseks. Tänan.
|
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
06.02.2008 00:11:20
|
|
|
Sellise kirjeldusega peab lähemalt seda kooslust vaatama, kuna kõik parameetrid on vinged, aga ikkagi ei ole internetti.
Ei saa siin midagi arvata kahjuks.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
06.02.2008 09:51:09
|
|
|
Oled sa pöördunud oma teenusepakkuja (ISP) klienditoe poole?
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
0 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
magaziin
HV vaatleja
|
06.02.2008 15:12:01
|
|
|
Rasmus kirjutas: |
Oled sa pöördunud oma teenusepakkuja (ISP) klienditoe poole? |
olen, käisid isegi kodus (võtsid ikka ropu summa raha ka selle eest) - vahetasid filteri ära ja ütlesid, et nüüd peaks korras olema, aga nonäädsa .
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
06.02.2008 15:34:28
|
|
|
magaziin kirjutas: |
Rasmus kirjutas: |
Oled sa pöördunud oma teenusepakkuja (ISP) klienditoe poole? |
olen, käisid isegi kodus (võtsid ikka ropu summa raha ka selle eest) - vahetasid filteri ära ja ütlesid, et nüüd peaks korras olema, aga nonäädsa . |
Ei mina ei näe midagi
Kui filtri vahetamisest kasu polnud, siis äkki on sul ajutiselt võimalik mõne teise masinaga asja proovida? Kas võrgukaablit modemi ja lõppseadme vahel oled proovinud vahetada?
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
ojapoiss
Kreisi kasutaja

|
06.02.2008 15:41:37
|
|
|
Võrgukaardi driverite mäda äkki kuskil... arvestades, et peale remonti tuli jama... kuigi võrgukaarti ei torgitud võisid nad siiski midagi driveritega kogemata teha
Muud ei oskaks praegu pakkuda... muidugi oleks hea kui mõne teise arvutiga saaksid proovida, kas asjad toimivad... siis saaks teada, kas viga arvutis või ISP poolne...
_________________ Vajad ruume sünnipäeva peoks!?
Sõbralikuma hinna jaoks PS!
www.kilplased.ee |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
magaziin
HV vaatleja
|
07.02.2008 01:51:28
|
|
|
vahetasin ruuteri ära, nüüd toimib
tänan abi eest .
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|