Lik-Sang leiutas SmartJoy FRAGi, millega ühendatakse PS2 või Xboxi külge tavaline PS/2 arvutiklaviatuur ja hiir.Eks ikka selleks, et täpset sihtimist nõudvad mängud oleks konsoolidel sama mugavad kui hallil kükloobil. Seadmed on programmeeritavad, pakkudes ka ise seadistusi paljudele tuntud konsoolimärulitele. Kodukal pakuti mõlemat 225.39 HKD eest (~370 krooni). USB hiire-klaveri puhul on paraku vaja lisa-adapterit, mille hinnaks 100.60 HKD (~165 krooni).
Kahjuks koduleht on maha võetud.
Soov oleks soetada endalegi selline vahe adapter/lelu.On kellelgi aimu kus Eestis müüa on selliseid jublakaid?(endal xbox360)
Kui on siis mis hinnaklassis need on?
http://hardware.teamxbox.com/articles/xbox/954/SmartJoy-FRAG-Review/p5/ siin siis kirjeldus ja pildid sellest.
Sooviks kasutada hiirt xbox360-l
vana asi, Eestis sellist kraami ei müüda, aga netipoodides on.
Xbox 360 jaoks parim variant on osta XFPS Sniper Edition. maksab ~1200.- EEK _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Tean et vana asi ,kuid ma lootsin leida ikka odavamalt moodust kasutada hiirt kui 1200kr...
vaatan et t2nu võimalusele kasutada hiirt,klaviatuuri xboxil on muutunud xboxid nagu arvutiteks juba...lcd arvuti kuvarid külge pandud ja m2ngivad nagu arvuti mänge istudes poole meetri kaugusel kuvarist ........selle pärast ei tahagi seda XFPS adapterit...seda ei ole niikunii ilma juhtmeta ka ja lõpuks ongi nii et istud telekast poole meetri kaugusel ja m2ngid m2nge nagu arvutis...
nimelt selle vana leiutise puhul on n2ha et see paigaldatakse puldi peale ja teada on et puldiga saad liikuda kuhu taha ja kaugele tahad ...mugavalt diivanil
kindlasti on mingeid vahe juhtmeid et seda k6ike mugavamaks teha aga kus netipoodidest leida võib neid?
niipalju kui ma selle Frag-i ülevaateid lugenud olen, siis mina seda küll ei ostaks. ei tundund küll miskit head olema.
neid konsooli lisaseadmete netipoode on nii palju... Google aitab või siis vaadata tootja kodukalt, kes on edasimüüjad _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Pealegi olen kuulnud sellist juttu et "XFPS" ei tööta uuematel xbox360-l......et xbox ei tuvasta seda.
jep, mingi teema oli küll, kuid ma ei tea kuda selle uue rohelise Sniper Editioniga on... _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Eesti poodidest ei saa imho _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Oled sa ise tellinud välismaa netipoodidest asju? Oskad soovitada mingit normaalset poodi? neid poode palju.mis kulud lisanduvad adapteri hinnale? mis summaga peaks arvestama?
olen ikka tellinud. kui sellest XFPS-ist rääkida, siis selle saab soodsamalt ja kiiremini ilmselt sealt kätte: http://shop.01media.com/info.asp?ProductID=33633
arvutasin, et umbes 1300.- läheks koos postikuludega (84 eurot)
Divineo poest olen ka tellinud asju...
erinevaid edasimüüjaid: http://www.xcmlive.com/cgi-bin/xcmlive/engine.pl?function=distributors _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Mida sa panid Divineos registreerides reale "Required Land Line Number"?
ei mäleta, ammu tellisin. ilmselt lauatelefoni numbri _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.