praegune kellaaeg 18.06.2025 01:10:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HacaX
HV Guru

|
19.03.2008 14:13:18
Soovitage proxy tarkvara |
|
|
Tekkis vajadus personaalse proxy järele ja loodan, et keegi oskab mõnda isikliku kogemuse alusel pakkuda. Peamine mida vaja on töötamine Windows 2000 peal ja võimalus liiklust suunata SOCKS proxyle, ideaalis võiks olla programmil ka kompaktne GUI, vähene prose/mälukulutus, filtreerimise tugi ning priivaraline staatus.
Seni olen kasutanud Proxomitroni mis sobiks ideaalselt, kui poleks edasisuunamise probleemi - toetatakse vaid HTTP, mitte aga SOCKS proxysse saatmist. Varem olen proovinud Proximodot - see ei paista samuti SOCKSi mõistvat, ka on ta parajalt ebastabiilne; Privoxyt - sobiks, kui ta nii aeglane poleks; Polipot - muidu OK aga käsurealt töötav (eelistaks programmi millel ka graafiline liides olemas); MultiProxyt - ei mõista samuti SOCKSi.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
01.04.2008 16:13:02
|
|
|
Tänud pakkumast, too paistab igati asjalik ning ka mälu ei kuluta palju (GUI eraldamine proxymisega tegelevast osast on hea liigutus), aga paistab et ka tema SOCKSi edasi ei suuna (enamust muid toetatud protokolle küll, aga mitte SOCKSi, või siis ei oska ma programmi korralikult kasutada).
Eks siis peab Privoxy peale edasi jääma, tolle eeliseks on Socks 4a tugi mis minu konfiga sobib.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
01.04.2008 20:31:11
|
|
|
feature listis tõesti SOCKS4 kirjas pole, vaid SOCKS5
küll on aga SOCKS4(a) kirjas compliancy all
hmm, peaks katsetama
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|