praegune kellaaeg 18.06.2025 15:35:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MarkenK
HV vaatleja

|
02.03.2008 15:11:32
Protsessori kuumus? |
|
|
Kui palju kahjustab protsessor oma kuumusega teisi komponente enda ümber?
Hetkel on mu läpakal Celeron M. Olen lugenud, et tegu on üsna "kuuma tükiga"
Kasutatud arvutit üle aasta juba ja ükskord suutsin kogemata ta ka töötavana kotti toppida (häbi on siiamaani)
Seda ma tean, et kuumuse tõttu võib protsessor otsad anda ja vahetamise plaan on ka juba küpsenud aga mis saab asjadest tema ümber?
|
|
tagasi üles |
|
 |
miqu
HV kasutaja

|
02.03.2008 22:05:23
|
|
|
Isal mul ka läpparil Celeron M , arvuti eriliselt kuum küll ei ole. Mingi acer on.
_________________ Mis siis saab kui mitte midagi ei saa? |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk150
HV kasutaja
|
03.03.2008 23:55:45
|
|
|
tõõtavana kotti toppinud olen oma läpakat pannud lugematul kordadel. pole selle 2.5 aasta sees miadgi juhtunud. mina isiklikult arvan et kuna kondekad mis seal sees kannatavad ca~80 kraadi siis ei juhtu mitte kui midagi. juhul kui kahtled võta masin lahti vaata kas mõni äkki punnis. kuid ma ei usu et 1 st korrast midagi hapuks läheb. olen endal isegi mitmeid kordi õhu väljalaske/sissevõtu ava katnud kuid mitte midagi. prose jooksnud 92C peal ning ka midagi.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
MarkenK
HV vaatleja

|
04.03.2008 20:14:13
|
|
|
Kui kõik avad avatud jookseb kuskil 70 kraadi juures. Ega ma suurt ei põegi, et midagi viga oleks. Üldhariduslikust vaatepildist tahaks teada kui suur võimalus kahjustusteks on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|