praegune kellaaeg 18.06.2025 02:26:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
siimilves
HV vaatleja
|
02.02.2008 23:53:05
Amazoni kasutamine wifi võrgus |
|
|
Kodus on Elioni kodulahendus, kõik arvutid käivad üle wifi. Kuna igaühel on oma arvuti, ei viitsi end Amazonist iga kord peale shoppamist välja logida (v nagu neil see käib, ei keeldu end oma nimega nimetamast). Täna juhtus aga ehmatav lugu - naine avas Amazoni lehe, hakkas endale mingit raamatut ostma ja avastas ootamatult, et on minu nime all identifitseeritud ja kondab mööda minu shopping charti. Oluline on tähele panna ,et sellest arvutist ei ole keegi kunagi varem Amazoni (veel vähem siis minu accounti) kasutanud. Seega ei saa olla toimunud ka tavapärast "pea mind meeles" küpsiste istutamist. Igatahes õnnestus mul siis ka oma arvutist oma account avada ja sellest lollist olukorrast ei saanudki enne lahti kui mõlemas arvutis väita, et ei, see ei ole mina, kes arvutit kasutab. Enivei - mille järgi see Amazon oma klienti autendib? IP? Ja kui on üks purk, mis jagab, siis pane sellele mitu arvutit taha ja kõik on Amazoni arvates üks ja sama kasutaja? Paneb päris mõtlema, et tööl saab nii ju rahumeeli kolleegi ostukorvis sobrada ja vastupidi kah.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|