praegune kellaaeg 20.06.2025 06:35:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Zenoni
HV kasutaja

|
28.01.2008 22:27:54
Ei teagi, miks tegin sellise lehe |
|
|
Sai igaks juhuks võetud domeen http://eek.ee pikka aega seisis tühjalt ega osanud selle külge midagi pookida. Õigemini ei olnudki sinna midagi plaanis ehitada, võtsin kuna oli lühike ja saadaval ning on olemas juhuks kui vaja.
Mingi aja möödudes hakkasin mõtlema, et mis see ikka tühjalt seisab, parem panen sinna midagi - aga mida ? Ega olnudki ideed sinna eriti midagi panna ja siis tekkis mõte käivitada TOPsait - selline lehekülg mis annab reitinguid ja suurendab trafficut liitunud saitidele.
No nii, kui nüüd vaatan mis olen üles pannub, siis tundub, et mingi vahe olin vist auru all. Postituse tegin sellepärast et reklaamida saiti ja saada tagasisidet.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cemtey_old
HV vaatleja
|
29.01.2008 01:45:30
|
|
|
.. kustutatud ..
viimati muutis Cemtey_old 04.05.2014 15:49:23, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zenoni
HV kasutaja

|
29.01.2008 10:54:02
|
|
|
Proovisin järgi, tegin parooli "test" mida sai ilusasti teha. Süsteemis ei tohiks olla paroolidele piiranguid. Kas sa mäletad, mis veateate sa täpsel said ?
Banneriga saad nii teha, et paned max 468x60 .gif banneri oma koulehele (enne kontrollid browseris URL) ja siis lingid selle TOPsait süsteemi N: http://minukoduleht/images/banners/minu.gif
Õigus jah, reeglite alt "Kõik, kes soovivad küsida teiste arvamust oma lehe kohta, pöörduge siia. HinnaVaatluses vastavad teemad suletakse ja link kodulehele kustutatakse. " Link "SIIA" andis errori.
Cemtey kirjutas: |
spott kirjutas: |
Hinnavaatluse WWW foorum on eeskätt mõeldud erinevate probleemsete ülesannete lahendamiseks, mitte Teie kodulehe sisu/disaini/teostuse üle vaidlemiseks ega kommertslikeks reklaamideks või propagandaüritusteks! |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=48282
Saidil võib olla küll tulevikku, samas mulle ei meeldinud järgmine. Kusagil polnud kirja, et kasutada tuleb parooli milles on numbreid ja tähti. Seega kulus veidi rohkem aega registreerimise protsessiks. Väike idee oleks see kirja panna, "Kasutada tuleb numbrite ja tähtede kombinatsiooni!".
Bänneri süsteemist ei saanud midagi aru, ei meeldinud talle ei .gif ega ka .jpg laiendid. |
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
alecoqprem
Kreisi kasutaja

|
14.02.2008 15:23:42
|
|
|
No ei saa sisse logida. Olen juba 2 korda uue parooli ka tellinud, ning peale seda sisse logides viskab et "Kasutajanimi või parool on vale, palun proovige uuesti."
proovisin suurte ja väikeste tähtedega, nubritega jne... ei funka lihtsalt
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|