praegune kellaaeg 09.08.2025 13:18:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Lotharius
rallisibul

|
21.01.2008 03:52:55
Probleem Vista ja nVidia driveritega |
|
|
Ok üritan probleemi lühidalt ära rääkida:
Panin arvutisse Vista x64 versiooni, kõik töötas täitsa ilusti ning täna tuli meelde, et video driverid jäid Vista def omad peale. Ok tõmbasin Omega modifitseeritud nVidia Vista x64 driveri alla, tegin enne kõik driver cleaneriga ka üle ning installisin video drivud. Sain resa tehtud ja paistis, et õnnestus, aga see oli loll lootus ainult Hakkan käivitma nVidia control panelit ja see ei avane. Proovin siis minna windoosa control paneli kaudu nvidia panelisse, aga ka windoosa cp ei avane. Lõpuks sain siiski ringiga minnes vista cp'sse sisse, aga nvidia omasse ei saanud.
Hakkasin google'dama ja tuli välja, et probleem ei ole ainult minul vaid ka teistel on olnud Vista 64 ja uuemate nVidia driveritega jama. Teemadest tuli välja, et miskine hotfix KB929627 (oli vist selline number) peaks aitama. Tõmban alla ja võta näpust - ei saa paigaldada, error. No mõtlesin siis, et tõmban safe mode'i ja teen seal värke edasi, et siis vast OS ei tohiks väga enam vastu nuriseda, aga peale resa tegemist ja vista bootimist hüppas ette vana hea BSOD OK iBook tööle ja uurin siis mis veateade tähendab - tuleb välja, et seda põhjustab mõni halb driver ehk minu juhtumi puhul 99,99% tõenäosusega nVidia driver.
Ok osa III - Vista plaat sisse ja idee teha Repair Vistale või install üle lasta, aga oh hei, kus ma nii lolli idee võtsin? Vähemalt Vista plaat mulle parandamise võimalust ei paku Õnneks oli mul vana HDD veel enda käes ja lükkasin nüüd selle masinasse ning bootisin teise Vista partitsiooni sisse ning nüüd ka küsimus:
Kuidas pääseda teise HDD add/remove programs alla või teise vista registrisse, et selle kaudu eemaldada driverid? Või ei ole see võimalik ning ma pean lihtsalt teisele Vista partitsioonile formati tegema ja siis re-installima?
edit: ok väikesed edusammud, nimelt leidsin viisi kuidas registrisse saada ning kustutasin kõik nvidiaga seotud asjad maha ning nüüd bootib vista end nii kaugele, et see Vista logo, mis kiirgab, käib eest läbi ning näitab nagu seda Welcome Screeni kuid siis viskab pildi mustaks. Ning sellel logon screenil on ka miskit viga, sest pole näha kasutajaid vaid mingine imelik sümbolite riba on korraks ees enne kui ekraan mustaks läheb...
_________________ Geek it til it MHz |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
21.01.2008 16:55:36
|
|
|
Suure tõenäosusega ei ole süüdi mitte nVidia, vaid see, et sa igasugu rämpsu kasutad (omega draiverid)... on tuttavatel nendega varem ka muresid olnud, kui sul system restore'i peal ei olnud, siis edu sulle vista reinstallimisel
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|