Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Vigase DVD+R avamine ja taastamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DarkSky
HV kasutaja
DarkSky

sõnum 13.01.2008 14:09:47 Vigase DVD+R avamine ja taastamine vasta tsitaadiga

Mul juhtus DVD+R plaati kirjutades äpardus, nimelt läks kirjutamise ajal elekter ära ja plaat läks rikki. Kirjutajaks on Philipsi DVD-Recorder DVDR 75, see on tavaline teleka järgi ühendatav aparaat, mitte arvuti oma. Enne kirjutama hakkamist oli plaadil juba üks tervikfail, mis enne sellesama DVD kirjutajaga ka töötas. Kuid teist videofaili sellesama plaadi peale kirjutades see õnnetus juhtuski ja nüüd ei saa ma enam seda plaati üldse avada ei sellesama DVD kirjutajaga ega ka arvuti CD/DVD seadmega. Kahjuks ei olnud mul seda esimese videofaili originaali enam alles (tegemist on koduvideoga). See DVD+R plaat on muidugi ka finaliseerimata. Kas on võimalik seda esimest tervet faili sealt plaadilt mingi tarkvara abil kätte saada. Proovisin CD Rollerit kuid ka see ei tuvastanud DVD seadmes ühtegi plaati kuigi see seal olemas on. Äkki on olemas mingeid alternatiive et Windows selle plaadi tuvastaks ja mõni programm, mis selle videofaili sealt kettalt ära kopeeriks?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
A.S.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.01.2008 16:02:26 Re: Vigase DVD+R avamine ja taastamine vasta tsitaadiga

Arvutis ikka DVD kirjutaja, mitte lihtsalt lugeja?
Proovi http://www.smart-projects.net/cdrecovery.php
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
DarkSky
HV kasutaja
DarkSky

sõnum 13.01.2008 17:49:03 vasta tsitaadiga

Ikka DVD kirjutaja on arvutis.
Proovisin seda selle lingi alt leitud programmi IsoBuster, hankisin sellele isegi registreerimise võtme. Igastahes selle vigase DVD see tuvastas kuid midagi ma seal teha küll ei oska. Küll aga sain mingi nipiga selle programmi abil luua sellest plaadist mingisugused TAO ja veel muus formaadis failid mis avanevad ainult sellesama IsoBusteriga ja seega ei oska ka seal ma midagi ette võtta.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 14.01.2008 12:45:52 vasta tsitaadiga

Kahjuks on selline jama, et kui loed DVD-salvestaja kasutusjuhendit, siis seal on kirjas, et taoliste voolukatkestuste tõttu rikki läinud plaatide taastamine on suhteliselt võimatu, kuna lisaks salvestamisele konverteeritakse need veel VIDEO- või VR-funktsiooni. Mingid failid võivad seal plaadil olla, aga kui voolukatkestus tekkis konverteerimise või näiteks plaadi lõpetamise/viimistlemise ajal, siis pole sealt midagi loota.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 14.01.2008 12:59:10 vasta tsitaadiga

Ei usu eriti seda väidet (praktilist kogemust paraku küll pole). Esimene kirjutamissessioon peaks ikka ilusasti kättesaadav olema, kuna teine sessioon ei muuda esimest sessiooni enam kuidagi, vaja lihtsalt veidi vaeva näha.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 14.01.2008 15:48:35 vasta tsitaadiga

Ma rääkisin rohkem sellest teisest, mille salvestamine katkes.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
DarkSky
HV kasutaja
DarkSky

sõnum 14.01.2008 21:27:01 vasta tsitaadiga

Võttis aega mis ta võttis kuid eile mul õnnestus selle esimese sessiooni video taastada ja arvuti kõvakettale salvestada. Sellesama IsoBusteri abil õnnestus mul sellest plaadist teha image fail, kuid IsoBusteriga mul seda image faili enam edasi töödelda ei õnnestunud, sest programm väitis et mul pole registreeritud varianti, kuigi see IsoBuster oli tegelikult registreeritud (tõsi küll mitte legaalsel teel). Võtsin siis appi CD Rolleri. Kuna aga CD Roller mul mingit plaati optilises seadmes ei tunnistanud, siis tegin Daemon Tools Litega ühe virtuaalse draivi kuhu siis kandsin selle dvd image faili mille IsoBusteriga tegin ja siis sain selle faili CD Rolleriga avada ja selle programmi abil õnnestuski mul see vigane DVD avada ja sealt failid (VOB) kõvakettale üle kanda. Tõsi need failid on täis erroreid ja Windows Explorer kipub kinni jooksma kui seda videofailide kausta avada püüan, kuid näiteks Power DVD abil saan neid kadumaläinud videofaile avada ja ka üsna edukalt vaadata. Olen proovinud neid videosid ka uuesti plaadi peale lasta kuid näiteks Nero 6-ga pole mul see veel seni õnnestunud (Nero annab plaadile kirjutmise alguses veateateid). Aga asi seegi et mul õnnestus need failid sealt plaadilt kätte saada.
Mis puutub teise sessiooni, mille kirjutamise ajal vool ära läks siis, õnneks oli mul sel ajal originaalvideo veel DV kassetil alles ja sain selle video uuesti teisele plaadile salvestada aga jah see esimese sessiooniga salvestatud video, mille originaali mul enam polnud, läks kaduma. Seda kuni eilseni...
tagasi üles
olavys
HV vaatleja

sõnum 17.01.2008 16:03:05 vasta tsitaadiga

Oli sama juhus salvestasin DVD recorderiga telekast saaded,poiss tegi hops ja pistik seinas kadunud.Pika katsetamise peale leidsin vaid ühe tõepoolest töötava programmi mis toimis ,kahjuks ei mäleta nime), sain kätte eelmised salvestused mpg formaadis ja ka poolelijäänud saate katkemis kohani.Samas pani pea valutama see DVD-VR standard mis pole päris DVD standard.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Vigase DVD+R avamine ja taastamine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.