praegune kellaaeg 16.06.2025 11:57:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tavaline0
HV vaatleja
|
16.04.2012 00:19:34
Nokia 5530 turvakood |
|
|
Tere.
Mul on siis selline probleem , et kunagi ammu laadisin telefoni ühed suured pdf failid , täpsemalt installifailide kausta . Hiljem sinna kausta minnes telefonis kiilub too koht kinni . Isegi pärast seda kui ma arvuti kaudu need pdf failid ära kustutasin.
See selleks . Nüüd hiljuti installisin nokia ovi suite programmi kaudu erinevaid rakendusi ning hiljem läksin telefonis rakenduste kausta ja täiesti must leht. Kinni ei kiilu aga ühtegi rakendust ei näita . Kaabliga arvutisse ühendades on failid nagu alles ....
Mõtlesin , et nii palju jama on , et teeks korraliku formati ja hoiaks korralikumalt või ei laeks igasugust enda telefoni . Kasutasin *#7370# koodi formati tegemiseks aga siis küsis turvakoodi . See mis minumeelest mul turvakood oli ei töötanud , ehk olin millalgi ikka ära vahetanud ja meelest läinud .
Siit siis ka küsimus ... . Kas keegi teab kuidas turvakoodi teada saada või maha võtta ( formati jaoks ).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
16.04.2012 01:04:47
|
|
|
Nokia klassikaline on 12345. Aga see vast juba proovitud?
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
16.04.2012 01:20:56
|
|
|
mul oli 5800'ga sama probleem, mingil hetkel küsis sisselülitamisel turvakoodi...sisestasin enda määratud koodi, ütles et vale kood aga telefon läks siiski käima...resetti tehes ütles ka vale kood ja ei saanudki seda teha...
minul see jäigi lahendamata
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tavaline0
HV vaatleja
|
16.04.2012 09:56:16
|
|
|
Klassikaline 12345 proovitud ikka jah .
IMEI koodi kaudu mis see #pw+"IMEI kood"+1# ka ütleb , et koodi viga vms . Kuigi IMEI koodi sain teada kui telefonis sisestasin *#06#
See variant on vist isegi pin koodi maha võtmise jaoks vms
|
|
tagasi üles |
|
 |
GoGGy
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
384 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|