Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Jama WiFiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KaJaKaRaJa
HV vaatleja

sõnum 28.05.2014 20:46:33 Jama WiFiga vasta tsitaadiga

Siis hiljuti pidin reinstalleerima windows 7 ultimate. Tegin selle ära ning panin kõik draiverid peale. Kohe alguses oli DL speed väga aeglane, tegin sis täieliku reinstalli Wifi draiverile. Kiirus on ikka veel väga ebastabiilne, kui järjest teha speedtestis teste siis vahel on umbes 10-20, vahel 1-2. Upload jääb aga üsna normaalseks ning hüppab 30-70 vahel. Mul on elioni valguskaabel ning wifi ruuter on 7m kaugusel. Olen 100% kindel, et probleem on minu arvutis, kuna teistel majaliikmete vidinates on kiirused kõik korras. Ma ei usu ka, et võrgukaardis endas on riistvaraliselt miskit viga, sest enne windowsi reinstalli oli see täiesti korras. Siis avastasin, et mul oli pandud 802.11n channel width 20MHz Only peale. Panin siis selle auto peale ning mingiks ajaks olid kiirused 70/70 stabiilselt. Peale 5 minutit kukkusid need jälle sama madalale.

Läpakaks on ASUS G55VW, kui on mingeid küsimusi selle kohta, palun uurige ametlikelt veebilehtedelt ise, kuna mina eriti Wirelessi poole pealt asja ei jaga.

Palun aidake icon_smile.gif

ab79
HV kasutaja

sõnum 28.05.2014 23:05:17 vasta tsitaadiga

mänguriklassi läpakatega pole mul kogemusi. Lühikirjeldusele tuginedes peaks esmalt siiski küsima, miks sa oma win7u-d reinstallima pidid? Oli selleks mõni muu põhjus? Kaabliga on sul net korras?
Kuidas wifi kanalite kasutamisega on? Kui sinu ruuter jookseb naabrite wifiruuteritega samal kanalil, võib see tekitada probleeme, net katkeb hangub või on aeglane nagu tigu.
Sul mõni taastepunkt windowsis kah salvestatud on? Kui jaa, siis taasta arvuti sellele kuupäevale millal ta veel korras oli. Võimalik et mingi viga windowsis endas või kala wifi draiveritega.
Teinekord on viga seal, kust seda on raske leida-parandada, et lihtsam on taastada varasemale toimivale seisundile.
Draiverid kah, kontrolli üle, et oleks vastavalt kas 64 bit või 32 bit. KUi opsüsteem on 64-ne, siis pane peale ikka 64-sed.
Arvuti põrutada pole saanud? wifikaablid ei pruugi wifikaardiga korralikult kontaktis olla.
Sama ruuteri kohta, ega asukohta pole muutnud?
ET teised nutiseadmed peale su läpaka korralikult töötavad, on loomulikult imelik.
Wifi kaardi (ühenduse) kohta võiksid tarkvaralise diagnostika teha. KUi mingid errorid-küsimärgid-hoiatused on üleval siis peaksid neid veateateid googeldama, leiad abi, kui inglise keelt oskad.
Endal oli oma läpakaga selline probleem, et net oli ebastabiilne, wifiruuteri kanali vahetamine aitas. Panin kanali, mis täiesti vaba oli.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Jama WiFiga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.