Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Johnny.B.Goode
HV vaatleja
|
03.01.2008 00:29:45
Otsingumootori "petmine" |
|
|
Tere. Küsimus selline ,kui firmal on oma kodulehekülg, siis kuidas teha nii ,et otsingumootorid selle võimalikult hästi üles leiaksid? Kas siin om mingeid nippe või võimalusi kuidas end otsingumootorile "sobivamaks" teha. Näiteks Google ja Neti. Mis põhimõttel nad üldse lehe valivad ja mille järgi pingeritta seavad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
03.01.2008 12:32:27
|
|
|
Minu teada lisatakse Eestis olev kodulehekülg www.neti.ee otsingumootori andmebaasi vaid avalduse alusel. Mingid robotid tunduvad seal ju ka olevat, aga mina olen alati avaldusega teinud ning mulle on öeldud, et muudmoodi ei saa.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ivoshiee
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Johnny.B.Goode
HV vaatleja
|
03.01.2008 18:33:25
|
|
|
Aga ma olen kuulnud ka mingitest META sõnadest mis tuleb kodulehel kuskile sisestada. Kas neid ei olegi vaja enam. Ma lugesin seda ühest vanemast raamatust. Kas tänapäeval neid metasõnu ei kasutata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
03.01.2008 18:43:55
|
|
|
tänapäeval käib asi ikka contendi põhjal, sellesse metatagidevahesse võid suvalt igast sodi pista ja seda on jõhkralt abusetud ehk google enm seda enam niiväga ei vaata. Pealkirjad h tagide vahele ja korralik content mis sinu saidiga haakub annavad sulle hea tulemuse. võid googeldada terminit "CEO" või lausa google enda webmasterite lehelt asja kohta lugeda.
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
2 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
03.01.2008 22:33:44
|
|
|
Herr Kurm kirjutas: |
tänapäeval käib asi ikka contendi põhjal, sellesse metatagidevahesse võid suvalt igast sodi pista ja seda on jõhkralt abusetud ehk google enm seda enam niiväga ei vaata. Pealkirjad h tagide vahele ja korralik content mis sinu saidiga haakub annavad sulle hea tulemuse. võid googeldada terminit "CEO" või lausa google enda webmasterite lehelt asja kohta lugeda. |
terminiks ikka SEO - search engine optimisation... mitte CEO (Chief Executive Officer)
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
03.01.2008 22:34:21
|
|
|
jaja, ma olin suts promilli all kui kirjutasin, vabandan.
-portfolio- |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Johnny.B.Goode
HV vaatleja
|
03.01.2008 22:37:27
|
|
|
Mis tähendab et pealkirjad h tagide vahele? Tuleb siis pealkirjad kuidagi eraldi "markeerida" või . Äkki keegi viitsib seda lihtsalt seletada. See tundub kasulik asi olema. Ja suured tänud vastajatele. Need vanad interneti raamatud ei kõlba kuskile:)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
03.01.2008 23:13:58
|
|
|
jah
pmst defineerid css-is stiili oma pealkirjadele h1, h2 jne ja siis formatid sellega oma copyt.
-portfolio- |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|