Mängu stoori :
Spoiler 
I Peatükk: Mafiaparadiisi lugu
Peaaegu 80 jahedat talve on möödunud hetkest, mil kuiv seadus lõppes. Meie koos oma illegaalsete saladustega jäime püsima, kuidagi veel hingitseme – seda tavaliselt hetkeni, mil mõni vaenlane meie elu lõpetab, või siis mõni politseinik meie ärile otsa peale teeb. See on kurb aga sobilik lõpp meiesuguste jaoks.
Praegune hingitsemine pole mingi elu! See pole isegi võrreldav sellega, mis meil oli – rikkus ja võim on see, millega meie harjunud oleme. Kurb, et need ajad on nüüd möödas ja alles jäänud vaid üksikud, kes neid aegu mäletavad.
Mina olen üks neist. Ma mäletan neid ja võin öelda, et need ajad - Capone ajad - olid tõesti nauditavad. Kuid Capone on ammu läinud, ning teised meiesugused peavad näima tavaliste inimestena, et peita end valitsuse räpase käe eest – politsei eest. See neetud politsei. Need vereimejad on kõikjal, kuulates meie kõnesid, kaevates meie postkastis, isegi kontrollivad meie prügi ja elektriarvet, et näha, ega me juhuslikult ei kasvata kanepit oma tagaaias, olgu nad neetud.
Meie liik – mafia – on kadumas ja pole jäänud kedagi peale meie endi, kes aitaksid vanu aegu tagasi tuua. Kogu see rikkus ja heaolu, austus ja alluvus, raha ja kuld. See kuradi valitsus võtab meilt viimsedki leivapalukesed.
II peatükk: Kutse
On esmaspäev, tund enne lõunat, ning sa istud oma toolis tehes igapäevatööd oma tolmuse arvuti taga. Tänane päev tundub imelik, kogu hommik on olnud veidi närviline, nagu õhus oleks midagi mis ärritab ja teravdab su meeli.
Võibolla on põhjus lihtsalt vihmas, või selles vaidluses ülemusega – ei – kõige tõenäolisemalt tuleneb see näljast, kuna lõunapaus on lähedal ning sa pole söönud midagi kella kaheksast saati.
Kuid siis heliseb telefon – helistab seesama tundmatu number, millelt said ühe vastamata kõne eelmisel nädalal.
Sa lased sellel paar korda heliseda, lihtsalt et veidi mõelda ja spekuleerida selle üle, kes võiks helistada, ning siis võtad kõne vastu.
„Tervist“, ütleb kuidagi tuttav käre hääl, „on sinuga kõik korras, vennapoeg?“
Ohoo, see mu onu Sam Chicagost, sa mõistad. „Tere Sam, ma olen okei.“
„Sul arvatavasti pole õrna aimugi mu kõne põhjusest. Sellega on päris kiire ja see ei võta kaua.“
„Ma kuulan, Sam“ vastad sa kiirelt kuna mõistad ta hääletoonist, et tal on kiire.
„Valitsus on mul kukil, nii et räägin lühidalt. Ma avasin väikse äri Paradiisilinnas – see pole küll täiesti legaalne, kuid teenib hästi. Mida tahan teada, on see, et kas oleksid nõus seda äri mõned kuud juhtima, kuni ma saan politsei oma kraest ära?“
„Noh, Sam... Ma tõesti ei tea kas saaksin sellise tööga hakkama. Mul siin oma väike korter ja töö.“
„Ära ole rumal, vennapoeg. Sul hakkab olema iseenda peakorter et seda äri juhtida, ning piisavalt raha, et firma, kus praegu töötad, ära osta. Sellised asjad saavad juhtuda ainult kord elus. KURAT! Nad tulevad, pean lõpetama. Ole tubli vennapoeg, ära unusta mulle oma detaile saata, et saaksin sinuga ühendust võtta – sul on mu viimane aadress... Argh! Shhhh“
Telefon jääb järsku tummaks.
„Oeh.“ Sa võtad sügava hingetõmbe. „Okei.“ Sa mõtled veidi, ning siis võtad välja pliiatsi ja tüki paberit…
Kodulehekülg : http://www.mafiaparadise.com
Liitumiseks võite kasutada minu referali : http://www.mafiaparadise.com/Boss-Vincent-Giannola .
Kõik kes mängima hakavad või juba mängivad, andke teada! Ehk saame üheskoos pere luua!
Perekonnast lähemalt :
Spoiler 
Perekond on rühm maffiaid, keda juhib ühiselt valitud liider. Perekonnas saate teineteist kaitsta ning ründajatele ühiselt kätte maksta. Kõik liikmete vastu toimuvad ning ka nende poolt korraldatud rünnakud on nähtavad kõigile pereliikmetele. Perekonnas on ühistegevuse huvides liikmete tehtud spionaažid ka teistele liikmetele nähtavad. Pereliikmed saavad teineteisele raha saata või investeerida perekonda, et katta igapäevaseid kulutusi.
Pere juht saab muuta pere profiili ning liikmeid perekonda juurde kutsuda.
Igal perekonnal tuleb rentida kontoripind. Mida suurem kontor on, seda rohkem maffiaid mahub perekonna ruumidesse tegutsema. Kui renti ei tasuta õigeaegselt, siis sunnitakse perekond väiksemasse kontorisse tagasi kolima. Kõige väiksema väärtusega maffia peab perekonnast lahkuma, kuna tema jaoks pole enam ruumi.
Kõik perekonnad võistlevad omavahel tugevaima pere tiitli nimel. Pere väärtus arvutatakse kõigi pereliikmete väärtustest. Uue liikme kutsumisel või mingi liikme lahkumisel ei muutu väärtus koheselt vaid selleks kulub samamoodi aega nagu maffia väärtuse puhul.
Igal perekonnal on ka privaatne foorum, kus perekonna tegemistest rääkida ning plaane pidada.
Pere saab luua naabruskonna lehelt, kui sul on piisavalt kõrge väärtus ning vajalik kogus raha.
Ise mängin muidu Calabria maffia nime all
Alustasin mängimist eile, eks näis. Alguses tundub põnev olema küll.
PS: Mäng on hetkel beta staadiumis.
Pilt viib minu referal lingini. Kui kedagi huvitab, siis saan ma iga liitunud mängija eest, kes jõuab väärtuseni 500, 1500 mängusisest kulda.