Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
There
HV vaatleja
|
04.01.2007 23:43:20
NordY DVD player ja dvix subtriitrid |
|
|
Oman juba pool aastat miskit odavamapoolset dvd playerit (NordY) ning seni DVD-sid mängitades pole kurta midagi. Kuid sattus mõni aeg tagasi 1 CD avi filmiga kus subtiitrid eestikeelsed kah srt (või oli sub või txt) failina kaasas. Miskipärast ei taha see player subtriitrite ö, õ ja ü (vist ilmselt ka jne) kuvada.
Arvutis muidugi on kõik normaalne ja sama plaat mõnes muus DVD playeris kah kõiki tähti subtiitritel kuvab. DVD playeri enda menüüd ja seadistused sai läbi lapatud, tulemusi pole.
Ainuke lahendus mis ise sai välja mõeldud oli, et subtiitrite faili tekstiredaktoriga üle käie (find-replace) ning asendada ä>2 ü>y jne, või äkki kellelgi on kogemusi sama probleemiga. Kas äkki peaks subtiitrifaili ANSI, Unicode või miski muud encodingut muutma või midagi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
04.01.2007 23:50:02
|
|
|
Tõenäoliselt pole sellel aparaadil lihtsalt vastavate tähtede tuge ja selleks ta ka trikitab. Selle vastu aitab ainult kas netist uuema firmware leidmine või siis aparaadi välja vahetamine.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
kapott
HV vaatleja
|
05.01.2007 23:06:27
|
|
|
ei hakka uut teemat tegema, küsin siinsamas
oman panasonic dvd playerit, mis toetab samuti divx plaate, subtiitrid on isegi korras, aga filmi ei kuva täisekraanil vaid vastavalt filmi resole siis väiksema kastina. mida ette võtta? olen menüüsid lapanud, aga leidnud pole midagi. võimalik on ainult 2x zoom, mida on liiga palju.
|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
19.01.2007 16:37:44
Re: NordY DVD player ja dvix subtriitrid |
|
|
There kirjutas: |
Oman juba pool aastat miskit odavamapoolset dvd playerit (NordY) ning seni DVD-sid mängitades pole kurta midagi. Kuid sattus mõni aeg tagasi 1 CD avi filmiga kus subtiitrid eestikeelsed kah srt (või oli sub või txt) failina kaasas. Miskipärast ei taha see player subtriitrite ö, õ ja ü (vist ilmselt ka ž jne) kuvada.
Arvutis muidugi on kõik normaalne ja sama plaat mõnes muus DVD playeris kah kõiki tähti subtiitritel kuvab. DVD playeri enda menüüd ja seadistused sai läbi lapatud, tulemusi pole.
Ainuke lahendus mis ise sai välja mõeldud oli, et subtiitrite faili tekstiredaktoriga üle käie (find-replace) ning asendada ä>2 ü>y jne, või äkki kellelgi on kogemusi sama probleemiga. Kas äkki peaks subtiitrifaili ANSI, Unicode või miski muud encodingut muutma või midagi? |
Jah mul on sama probleem kuid leidsin netist enda DVDle uuendused ja nüüd täpitähed ka olemas. Tegemist siis Energy Sistem Emotionn 1500 DVD mängijaga
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
elgordo
HV kasutaja
|
19.01.2007 18:49:45
|
|
|
Kasutan Philips DVP630 DVD mängjiat ja hiljuti sai isegi firmware update tehtud aga subtiitreid ei taha mängida, kuigi ta nagu peaks. Mu .avi ja .srt olid täpselt sama nimega ja DVD mängija menüüs vajutasin ära ka 'subtitle' nupule mille järel ilmus ekraanile tekst 'DIVX subtitles selected' aga pärast, kui panin filmi mängima, polnud mingeid subtiitreid. Kas on asi selles, et kui tahan subtiitreid mängida siis peab see video millega need käivad olema ainus video sellel plaadil?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
19.01.2007 22:52:13
|
|
|
kui sul enda kirjutatud plaat siis mina teen järgmiselt:
Panen nii filmi kui subide nimed täpselt samasuguseks, Siis kirjutan filmid neroga Data DVD all plaadile ja kui hakkan filmi vaatama siis DVD küsib millist subtiitrit ma tahan (tavaliselt panen 2 erinevat formaati) ja siis naudin juba filmi subdisega.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jay1024
HV kasutaja
|
20.01.2007 17:30:35
|
|
|
elgordo kirjutas: |
Kasutan Philips DVP630 DVD mängjiat ja hiljuti sai isegi firmware update tehtud aga subtiitreid ei taha mängida, kuigi ta nagu peaks. Mu .avi ja .srt olid täpselt sama nimega ja DVD mängija menüüs vajutasin ära ka 'subtitle' nupule mille järel ilmus ekraanile tekst 'DIVX subtitles selected' aga pärast, kui panin filmi mängima, polnud mingeid subtiitreid. Kas on asi selles, et kui tahan subtiitreid mängida siis peab see video millega need käivad olema ainus video sellel plaadil? |
Proovi nii... Pane film mängima ja vajuta siis subtitle nuppu. Osade philips dvd mängijatega hakkas seda pidi tööle.
_________________ "Maailma lõpus on kohvik, kus kunagi kohtume kõik" |
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
deppar
HV kasutaja

|
20.01.2007 17:39:48
|
|
|
elgordo kirjutas: |
Kasutan Philips DVP630 DVD mängjiat ja hiljuti sai isegi firmware update tehtud aga subtiitreid ei taha mängida, kuigi ta nagu peaks. Mu .avi ja .srt olid täpselt sama nimega ja DVD mängija menüüs vajutasin ära ka 'subtitle' nupule mille järel ilmus ekraanile tekst 'DIVX subtitles selected' aga pärast, kui panin filmi mängima, polnud mingeid subtiitreid. Kas on asi selles, et kui tahan subtiitreid mängida siis peab see video millega need käivad olema ainus video sellel plaadil? |
kontrolli ka kas .srt laiendiga fail on ikka .srt formaadis, välja peaks nägema see siis nii
tsitaat: |
13
00:03:50,900 --> 00:03:52,000
Mitte jälle see.
14
00:03:52,500 --> 00:03:53,500
Ma aitan sind.
15
00:03:53,700 --> 00:03:54,700
Siis söö need ära! |
Endal ka DVP630, vahest ei taha see tiitreid mängida ka siis kui filmi alguses enne kui tiitrid algavad filmi edasi kerida.
_________________ seda ma kartsingi... |
|
tagasi üles |
|
 |
munko
HV vaatleja
|
18.12.2007 22:44:15
|
|
|
Sooviks infot ,kuidas nordy dv-509 mängijat panna dvd+ formaati näitama
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
elgordo
HV kasutaja
|
19.12.2007 00:09:23
|
|
|
Sain omal subtiitrid DVP630 peal tööle aga üks veider asi juhtus. Nimelt sai film kusagilt poole pealt välja lülitatud ning pärast, kui tahtsin edasi vaadata ja hakkasin õigesse kohta kerima, siis enam subtiitreid ei olnud (kuigi filmi päris alguses olid nad olemas). Nagu oleks see kerimine need kuidagi ära kaotanud. Oskab keegi kommenteerida?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|