Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ex0dus
HV vaatleja
|
24.09.2007 18:00:02
Asus P5N-E SLI teeb trikke. |
|
|
Põhimõtteliselt on mul siis järgmine jama: Sai ostetud Asus P5N-E SLI emme kuna seda kiideti ja pidavat olema hea emme, peale ostu leidsin aga vasturääkivusi selle emme tööeas ise lootes et sain kvaliteetse toodangu. Esimesed vead ilmnesid siis selles et hiir hakkas mängides ära surema, vahest ka niisama. sellest pole hullugi et usb's olev hiir ära sureb aga kui ta ei võta enam usb's olevat hiirt juhtne unpluggimisel tagasi siis on juba midagi mäda. Ahjaa tavaliselt kui hiir ära suri siis läks 1-2 minutit ja suri klaver otsa. kolmandaks tähelepanekuks oli see et tahtsin mp3 playeril playlisti vahetada ning ohh imet, lükkad mp3'e usb-sse ja mitte midagi ei tunista et midagi oleks usb's, kindluse mõttes proovisin ka sõbra mp3'e ja digikat, mitte kui midagi. hiire pidevast suremisest oli ainus võimalus saada hiir uuesti tööle restart, see viskas aga suht kohe üle ning läks käiku ps2 ning 2 nädalat oli seal kui hakkas seegi jamama, hiir suri ära, seekord jäi optika isegi põlema kuid mitte kuhugi ei liigu. Ehk oskab keegi öelda, et kas mul on lihtsalt emaplaat ära surnud ja ei maksa pead vaevama hakata sellega ning minna garantiisse? või annab midagi teha selle emmega? windowsi jama ma eriti ei usu et ta oleks kuna proovisin ka formatti aga midagi sama vana jama edasi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
nah
HV veteran

|
24.09.2007 18:57:05
|
|
|
A kui garantii olemas siis vii kindlasti, kui nad korda ei saa siis vahetavad uue vastu ...
Ja kui garantiid pole siis bioosi upgrade ei teeks paha ...
|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex0dus
HV vaatleja
|
24.09.2007 19:03:43
|
|
|
Bios upgrade on hiljuti tehtud, siit aga küsimus kuidas bios sellega seotud võib olla? :/
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Minttunator
HV kasutaja

|
25.09.2007 08:50:57
|
|
|
Kõlakad räägivad, et viimase aja P5N-E eksemplaridega olevat tõesti rohkem probleeme - vii garantiisse.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
madis253
HV kasutaja

|
25.09.2007 11:12:47
|
|
|
minupoolne soovitus, võta ASUS-e asemele mingi teine tootja
_________________ M: kasutatud laua- ja sülearvuteid, küsi PS-i kaudu |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
07.10.2007 11:42:23
|
|
|
madis253 kirjutas: |
minupoolne soovitus, võta ASUS-e asemele mingi teine tootja  |
word
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
07.10.2007 14:56:08
|
|
|
ASUSel on viimasel ajal jah maru palju probleeme olnud.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
21.11.2007 01:18:12
|
|
|
ex0dus kirjutas: |
Põhimõtteliselt on mul siis järgmine jama: Sai ostetud Asus P5N-E SLI emme kuna seda kiideti ja pidavat olema hea emme, |
p5n-e sli kohta olen mina ainult õudusjutte kuulnud. sinu probleemist võiks lausa filmi teha
võimalusel vaheta see plaat mõne korralikuma vastu. käru keerab sulle pigem chipset (nv 650i) mitte ASUS.
eelistada võiksid P35 chipsetti.
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
MONX33
HV vaatleja
|
21.11.2007 13:50:14
|
|
|
Mina otsisn ka paar päeva tagasi selle emaplaadi ja mul töötab 100% , kuid üks miinus on nüüd selles et kui ma tükid vanalt emaplaadilt uute tõstsin siis peale seda tahab ta mul millegi pärast uuesti Wini aktiveerimist, kui keegi oskaks aidata mis oleks kasulik teha siis tänud.
Vabandan et võõrasse teemasse oma probleemi kurtma tulin
|
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
21.11.2007 14:03:27
|
|
|
MONX33 kirjutas: |
Mina otsisn ka paar päeva tagasi selle emaplaadi ja mul töötab 100% , kuid üks miinus on nüüd selles et kui ma tükid vanalt emaplaadilt uute tõstsin siis peale seda tahab ta mul millegi pärast uuesti Wini aktiveerimist, kui keegi oskaks aidata mis oleks kasulik teha siis tänud.
Vabandan et võõrasse teemasse oma probleemi kurtma tulin |
See on ju loomulik. Windows XP tsekib su raudvara konfi ja kui seda "liiga palju" muudad hakkab pahandama. Seal on mingi lubatud max. %.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
MONX33
HV vaatleja
|
21.11.2007 14:14:25
|
|
|
Le Inc kirjutas: |
See on ju loomulik. Windows XP tsekib su raudvara konfi ja kui seda "liiga palju" muudad hakkab pahandama. Seal on mingi lubatud max. %. |
Seda küll, mis mõistlik teha oleks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
DonNiger
HV Guru

|
21.11.2007 14:29:17
|
|
|
Viimast biost eui soovita kasutada, ka eelviimast mitte. (Kui just Razor'i hiirt ei kasuta - mvs)
Mis puudutab USB kalamist, siis selle jaoks on Asuse kodukal mingi fail, mis peaks asja ära lahendama. Aitab ka kui bioses USb support välja lülitada. Kui USb otsas just kõvaketas ei ole, siis ei tohiks jõudlusele mõjuda.
_________________ Müüa EOS 50D |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
21.11.2007 14:40:11
|
|
|
Le Inc kirjutas: |
See on ju loomulik. Windows XP tsekib su raudvara konfi ja kui seda "liiga palju" muudad hakkab pahandama. Seal on mingi lubatud max. %. |
Seda küll, mis mõistlik teha oleks? |
Kui sul on OEM litsents siis mitte midagi (osta uus litsents). Võid mikisoft'i helistada ja rääkida - tahad uut võtit saada ...
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|