praegune kellaaeg 23.06.2025 00:09:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Robska
HV kasutaja

|
10.11.2007 17:29:16
Heliga probleem. |
|
|
Nii. sain täna enda uue arvuti kätte.
Lasin windowsi peale, ja kõik tundus igati korras, kuni ühendasin kõlarid, milleks on vanema resiivri NIKKO8085 taga olevad S-90, "aux" juhtme abil.
Mai oskagi seda heli kirjeldada, ta nagu sahiseb, ja vahepeal piniseb vaikselt jne.Ta nagu muutub ka, näiteks. kui kõvaketas kirjutab ,või noh tegutseb, siis ta teeb praginaid jms. Undab ka nvidea 8800gt vendiga ühes rütmis.
Alles hommikul töötas kogusüsteem vana arvuti taga korralikult. Võimendi volumest see heli ei loe, koguaeg sama kõva.
Samuti ei loe arvutist volume sättimine. See ei kao ära, isegi kui kõik "mute" panna.
Siis, juba mõtlesin,et emaplaat, või midgi hukkas.
Proovisin ka kõrvaklappe, ja oh imet, Täielik vaikus, heli tuli puhtalt läbi.
Kõlaritest tuleb ka heli läbi,aga see sahin jms. on ikkagi väga häiriv. Aru ei saa, äkki keegi soovitab midagi, mida proovida?
Emaplaadi driverid olen 2x peale lasknud. Ikka sama.
Olen teind restarte, ning ka arvuti kinni pand, ja vooluvõrgust eemaldand. VÕim mängib teiste asjade puhul( mp3, telekas) puhtalt.
Olen proovind ka eest heli võtta, ikka sama, samuti proovisin teist juhet. See sahin/pinin jääb.
Emaplaat on GIGABYTE GA-P35-DS3
edit: palun ,mõni mode liigutage see teema õigesse kohta, kui see väga mööda on. Ei leidnud sobivamat kohta.
Tänud ette!
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
likoor
HV kasutaja
|
11.11.2007 13:47:26
|
|
|
Integreeritud helikaart vaheta välja - st. osta uus kaart.
Kui siis ikka teeb sama jama, siis võib olla arvuti ja ressiiveri vaheline kaabel halva varjestusega või lihtsalt kehv.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
1 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Robska
HV kasutaja

|
22.11.2007 22:36:29
|
|
|
aga, kas tõesti on uutel gigabyt kaartidel nii sitt audio osa,et kõik,ke sostavad selle emaplaadi, peavad ostma ka helikaardi.
See ei ole normaalne heli.
Okei ,see selleks,aga õelge mulle, kuidas kõrvaklappidesse see heli ei jõua.
ise hakkan kahtlema juba selles resiivris.
tal antenn taga, ja 3 juhet läheb sisse, äkki püüab mingeid laineid vms=P.
Proovin ka muusikakeskusega ära, kui tollega ka on need helid, siis ma ei tea.
Uurin tevalost, mis korralikud AUx juhtmed maksavad.
väga hullu kaablit ka ei taha osta, pärast pole kasu,+ mul nagunii ülejäänu süsteem pole nii tasemel.
EDIT****: Nii.
Pmst, arvutiga kõik okei.
Viga on siis resiivris.
Kuigi, kui kuulata mp3-ga näiteks ,siis on okei kõik =P.
Ühendaisn muusikakeskuse taha, ja on samuti kõik vaikne.
edit: kuidas ma saan intgr. heli disableda biosist?
Ise kll ei leidnud sellist kohta.
paalun, kas keegi oskaks aidata?
creative lehelt tõmmatuid asju ei saa ka installida.Küll ütleb,et mingit eelmist asja vaja, tõmban eelmise, siis veel kolmandat asja vaja jne.
Võtsin lahti everesti, seal oli ka helikaart olemas. Siis parema klõpsuga sai mingile realtek lehele, kust sai driverid mingised tõmmata. Kiskusin ära, installisin, ei mingit muutust.
Muidu, arvuti tundis helikaardi kenasti ära, ja nagu okei kõik,aga njetu heli.
Device Manageris pilt selline
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|