praegune kellaaeg 21.06.2025 22:18:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Incikas
HV veteran

|
02.11.2007 00:01:50
|
|
|
laurx kirjutas: |
Incikas, kui sa installitud masinaga seda vigast ketast " vaatad" kas ta siis on näha? oletades, et tal on ligia balju bad, e buutsektoris, võiks mõni " getdataback / easyrecovery" lasta teises masinas temaga toimetada... ei oleks mõistlik kettaga niisama katsetamisse mõttes (s)ekspermimenteerida, selle jaoks on (kummi)naine. ketast ära aga enne masinasse pane, kui arvad end täpselt teadvat, mida sa teed.. peale kettalt kola kättesaamist võib kettatootja utiliit ketta veel ära lappida aga kui tehasegarantiid veel on, võiks proovida ketta seal ära vahetada. see on teisest laulust. toivos siin tegeleb rauas selliste probleemide lahendamisega. |
ma pookisin selle ketta oma masinale "orjaks" külge,aga too sattus nii hämmingusse,et ei buutinud ülessegi,seetõttu paningi ta (katkise st) üksinda masterina tööle ja siis tuligi mul see eelnev jutt kõik...Tehasegarantiid pole tal juba mitu aastat...
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
drvag
HV vaatleja
|
11.11.2007 18:58:00
|
|
|
Kunagi olin hädas oma 80Gb Seagatega. Samuti suri välja. Käis see nii ORDIs nii ka mujal. Vastus oli ikka sama - midagi pole teha. Kuid sain kokku Tartus inimesega, kes sai taastada üle 50% andmeid, maksis see lõbu 500 eeku.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|