praegune kellaaeg 19.06.2025 00:44:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Desmond5
HV kasutaja
|
02.02.2008 19:01:17
Asus P5N SLI (nvidia 650i) sata draiver ja Windows XP install |
|
|
Olen järgneva probleemi küüsis. Nimelt tuleks masinasse installeerida Windows XP, kuid kuna installi sihtkohaks on sata hdd, siis ei tunne XP otseloomulikult ju ühtegi kettast masinas ära. Disketti, mille kaudu draiverid installi ajal (F6'ga) ette sööta ka ei ole, ja isegi kui oleks, siis pole arvuti küljes niikuinii disketiseadet.
Ühesõnaga ma ei näe muud võimalust kui teha custom Windows XP plaat ja vastavad draiverid kohe installi sisse integreerida, kahjuks aga mul ei ole vastavat disketti alles, ning ei leia sobivat draiverit ka ei nVidia enda kui ka Asuse veebist (kõik mis nad pakuvad on setupina või kuidagi teisiti, inf faili näol ei ole kusagil seda saadaval).
Oskab keegi ehk öelda, kust ma vastava draiveri (mida saaks Windowsi installi integreerida) leiaks ? Või ehk mõni sama emaplaadi omanik, kellel diskett on alles, viitsib need mulle emailile saata ? Või on ehk üleüldse mõni muu võimalus, kuidas sellest probleemist üle saada (Linuxi/Vista installimine EI ole üks neist ) ?
Ettetänades, D5
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
02.02.2008 21:01:54
|
|
|
IMo antud mobo peaks kivinäoga emuleerima SATA kanalit ideks,niiet miskit floppy ja muud sokki küll vaja pole
Loe rahulikult oma IDE ja SATA kontrolleri sedistuse kohta manualist
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|