Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Asus P5N SLI (nvidia 650i) sata draiver ja Windows XP install märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Desmond5
HV kasutaja

sõnum 02.02.2008 19:01:17 Asus P5N SLI (nvidia 650i) sata draiver ja Windows XP install vasta tsitaadiga

Olen järgneva probleemi küüsis. Nimelt tuleks masinasse installeerida Windows XP, kuid kuna installi sihtkohaks on sata hdd, siis ei tunne XP otseloomulikult ju ühtegi kettast masinas ära. Disketti, mille kaudu draiverid installi ajal (F6'ga) ette sööta ka ei ole, ja isegi kui oleks, siis pole arvuti küljes niikuinii disketiseadet.

Ühesõnaga ma ei näe muud võimalust kui teha custom Windows XP plaat ja vastavad draiverid kohe installi sisse integreerida, kahjuks aga mul ei ole vastavat disketti alles, ning ei leia sobivat draiverit ka ei nVidia enda kui ka Asuse veebist (kõik mis nad pakuvad on setupina või kuidagi teisiti, inf faili näol ei ole kusagil seda saadaval).

Oskab keegi ehk öelda, kust ma vastava draiveri (mida saaks Windowsi installi integreerida) leiaks ? Või ehk mõni sama emaplaadi omanik, kellel diskett on alles, viitsib need mulle emailile saata ? Või on ehk üleüldse mõni muu võimalus, kuidas sellest probleemist üle saada (Linuxi/Vista installimine EI ole üks neist icon_biggrin.gif) ?

Ettetänades, D5
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 02.02.2008 21:01:54 vasta tsitaadiga

IMo antud mobo peaks kivinäoga emuleerima SATA kanalit ideks,niiet miskit floppy ja muud sokki küll vaja pole thumbs_up.gif
Loe rahulikult oma IDE ja SATA kontrolleri sedistuse kohta manualist icon_idea.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Asus P5N SLI (nvidia 650i) sata draiver ja Windows XP install
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.