Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TheDJ
HV veteran
|
08.01.2009 11:46:12
Roccat Kone hiire valgustused |
|
|
Mul on analoogne probleem. Kõige alguses oli nagu sealgi kirjeldatud OK, vahetasin ledide värve vms. (hiir jäi ööseks põlema) nüüd peale mingit hetke hiir teeb näiteks nii et paned kinni...shut down...näiteks vasakult ja paremalt jäävad ledid põlema aga logo kustub. Teinekord on jälle nii et vasak led ja logo põleb aga parem mitte. Nii vaheldumisi.
Siin foorumis on antud teema ja sama probleem. Mingi normaalne nähtus vms? Muidu töötab super.
http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=17961161
Kas see ongi normaalne või peaks firmware update tegema vms?
Ja kas saab ära keelata et ledid ei põleks öösel ikkagi? Või see peabki nii olema?
Tänud
Vastata võiksid need kellel on sama mouse või on juhtunud sama asja peale.
Muidugi keegi seletab asja seal foorumis nii "its because your usb ports are still powered while the pc is off."
Ei usu hästi, mis mõttega need ledid siis switchivad ise end...
"Sometimes one strip, sometimes both strips"
Edit: Lugesin ka teisest kohast "The only little problem I have had using this mouse is the lights don't turn off when you shut your pc down"
Ok heakene küll, kui lede ei saa välja lülitada siis millest see esineb et iga erinev shut down jätab põlema erineva ledi? Mingi USB voolutarbimise värk? Et kord kui arvuti on kauem töös olnud on voolu rohkem sees ja siis jätab terve mouse ledid põlema ja kui vähem aega siis osad ledid? Hmhmh.Arusaamatu.
Edit: Nokitsesin lahenduse välja ühest väljamaa foorumist
http://www.roccat.org/Support/ROCCAT-Kone/FAQ/ckn/72/5/362/Site/1/?PHPSESSID=33ade1748ba097b85732042e37610b64
Ehk siis, et hiir vait jääks peale arvuti sulgumist, tuleb BIOSist DISABLEda USB Legacy Support
Võibolla on kellelgi veel Eestis sama anomaalia siis vähemalt teab mille suunas vaadata. Ma ise olin küll veidi ebameeldivalt üllatunud, õnneks oli kõik normide piires ikkagi.
_________________ Võta aega veidi ringi vaadata |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
pkwild618
Lõuapoolik

|
16.01.2009 16:36:28
|
|
|
Aga võib ka USB august välja võtta või hiire Control Panelist välja lülitada.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
14 :: |
5 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
16.01.2009 16:41:36
|
|
|
tsitaat: |
Ehk siis, et hiir vait jääks peale arvuti sulgumist, tuleb BIOSist DISABLEda USB Legacy Support
|
See on jah see mis selle vastu aitab
Ma teadsin seda juba ammusest ajast kui naabril oli minngi üleni heledav neoonsine led hiir
Ööesel oli ikka eriline pedemajakas.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
16.01.2009 21:25:27
|
|
|
Kusjuures vahepeal hakkas pullima. Keerasin disabled küll aga ikka jäi põlema ledid muig....
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
16.01.2009 21:51:18
|
|
|
väikesed trikid käivad asja juurde ka mul
Ülejäänud omadused kompenseerivad selle
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
02.04.2009 09:11:44
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
väikesed trikid käivad asja juurde ka mul
Ülejäänud omadused kompenseerivad selle  |
Tore hiir on küll Mul ennem oli Logitech RX1000, 1000 dpi mis ei hakanudki hästi sobima, ei suutnud ära harjuda
Nüüd see on justnagu valatult kõik aga need ledide trikid on veidi üllatusena tulnud...aga jah kõik muu teeb selle õnneks tasa.
p.s ledid trikitavad muide siiamaani:D
Ehkki olen märkinud ledide värvid kollaseks suudab soft meelde jätta mis mul eelmine oli aka punane ja kui arvuti sulged jääb punane põlema.LOL
Mõnus bugine soft ikka neil.
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|