Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
12.11.2007 01:21:18
|
|
|
See mingi üsna ammune asi juba. Mõnda aega olen isegi millalgi kasutanud. Kuna arvuti jäi sel ajal ellu, siis vast sai oma ülesandega hakkama küll.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
12.11.2007 01:31:05
|
|
|
jah ka kasutanud tsipa.ta isegi tuli mingi testi voitjaks. aga ma ei mäleta ta ist oli trial versioon ,selle AVG peal tagasi
_________________ dell somm ding mi poi |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
someguy
Kreisi kasutaja

|
12.11.2007 08:24:03
|
|
|
Ise kasutan seda juba paar aastat mitme arvuti peal. Täiesti töötab. Kord päevas tuleb programmi tasulise versiooni reklaam lahti, aga see ei sega. Mingit keyfaili alla laadida pole vaja, ta uuendab seda tasuta litsentsi ise. Keyfail on vajalik siis, kui installida veidi vanem versioon, mille litsents läbi juba. Siis saab keyfailiga ilusti tööle ta.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|