praegune kellaaeg 18.06.2025 21:38:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
buu
HV vaatleja

|
28.02.2003 02:11:07
Viiruse tagajärgede kõrvaldamine |
|
|
Arvutis oli viirus (oma lolluse tõttu muidugi ). Aga nüüd on probleem- viirusest sain lahti, kuid tagajärgedest veel päris mitte..Viirus ise oli Backdoor Optix Pro 12 ja külla tuli ikka Kazaa kaudu..Üks vahva asi, mis ta tegi oli see, et exe faile ei saanud lahti teha..selle asja sai korda, kuid on veel palju suurem mure..nimelt arvab, windows XP, et tema drive letter on D (D on muidu CD romi oma ja Windows on E hoopis) My Computeris näitab küll, et E kettal on windows, kuid kui panin repairimiseks xp plaadi sisse, siis näitas, et windows hoopis D kettal asub...E ketas on veel Partition Magicuga tehtud tükkideks..Probleem on selles, et XP all ei funka asjad enam nii nagu peaks..Segane jutt sai, kuid loodan, et keegi sai aru ning oskab aidata..mina oma aruga arvan, et võib olla oleks hea, kui saab kuidagi nii ikka teha, et windows jälle E kettal arvab et on..aga mul ei ole aimugi, kuidas seda teha...ei tahaks kuidagi uuesti installima hakata
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sulapekk
HV vaatleja
|
28.02.2003 02:31:34
|
|
|
proovi BOOT.INI vastavalt toimetada, vast siis XP hakkab jälle õiget asja arvama. nagu ma aru saan su eelnevast jutust, et XP on E kettal mis eraldi jupitatud veel. vaata seda alumist rida ja toimeta vastavalt - see näide on et XP asub kettal mis on PRIMARY MASTER, mis on tükeldamata ja/ehk ainukese partitsiooni peal - kui ma ei eksi.
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
sulapekk
HV vaatleja
|
28.02.2003 02:32:43
|
|
|
ahjaa. mõeldud ikka seda rida mis BOOT.INI's [operating systems] all.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
buu
HV vaatleja

|
28.02.2003 02:47:24
|
|
|
Pole vaja enam paanitseda, kõik sai korda
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|