Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
nene
Kreisi kasutaja

|
28.05.2007 12:48:38
Ettepanek teemaalgataja postituste esiletõstmiseks |
|
|
Võiks teha nõnda, et teemaalgataja poolt tehtud postitused oleks graafiliselt teistest eristatavad, näiteks mingi taustavärviga, et oleks kohe kaugelt näha.
Pidevalt on see häda, et kasutaja X on oma teemas esitanud mingi küsimuse ja siis hunnik inimesi on pakkund talle vastused, ja siis sa tahaksid leida, kas kasutajal X on mõni lahendus ka tööle hakanud ja otsid taga tema postitusi, neid pole aga lihtne leida, sest kõigepealt pead kerima teema algusesse, et vaadata järgi teemaalgataja nimi, ja seejärel liikuma mööda teemat allapoole, otsides vasakust servast sedasama nime - tüütu tegevus, millega masin märksa paremini hakkama saaks kui inimene.
Olen taolist lahendust mõnes teises foorumis näinud - väga mugav on.
Kirjutasin enda tarbeks ka väikese kasutajapoolse JavaScripti, mis sellist asja teeb, aga kahjuks ei tööta see mitmeleheküljeliste teemade puhul, sest skriptil pole kuskilt järele vaadata, kes on teema algataja.
Samas stiilis võiksid olla esile tõstetud ka kasutaja enda postitused.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
28.05.2007 12:53:23
|
|
|
Kas see skript on avaldamistväärt? Ehk siis kas HV kasutajad saavad ka seda kasutada?
Selline omadus kuluks muidu ära küll, jah. Tegelikult võiks lausa saada ise kasutajaid esile tõsta. Näiteks mina märgiks stepzter'i postitused ära, et need silma torkaks kuna tean, et seal saab kasulikku infot.
viimati muutis Dirty Harry 28.05.2007 12:54:09, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
28.05.2007 12:53:52
|
|
|
Kui juba tegemiseks läheb, võiks see kõikide foorumi theme-dega töötada..
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
28.05.2007 12:54:11
|
|
|
mugav oleks muidu küll
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 656 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
nene
Kreisi kasutaja

|
28.05.2007 13:05:19
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Kas see skript on avaldamistväärt? Ehk siis kas HV kasutajad saavad ka seda kasutada? |
See hetkel selline kiiresti kokkuhäkitud asi, ühele teisele HV-d muutvale skriptile külge poogitud; ja nagu öeldud - töötab vaid osaliselt. Kui see ettepanek siin teoks ei saa, eks siis avaldab, aga hektel paistab suur poolehoid olema
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
03.06.2007 12:41:09
|
|
|
kuna mina olen sellele vastu, aga teid takistama ka ei hakka, siis võiks see profiilist valitav olla
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
2A
HV Guru

|
05.06.2007 15:38:09
|
|
|
Muidu väärtidee aga see võiks töötada vaid foorumites/teemades, kus teemaalgatajal on mingi probleem või ta midagi müüb. Näiteks uudiste või kasulike näpunäidete foorumis pole asjal suurt mõtet
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
ak.90
HV veteran
|
05.06.2007 20:46:53
|
|
|
Poolt
Nõustun eelmise kasutajaga,et asi võiks töötada ainult osades alakatekooriates ja hea oleks ka kui saab eda profiilis valida kas tahad seda varianti või mitte
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
2 :: |
188 |
|
tagasi üles |
|
 |
nene
Kreisi kasutaja

|
06.06.2007 00:59:24
|
|
|
Kaska kirjutas: |
aga see võiks töötada vaid foorumites/teemades, kus teemaalgatajal on mingi probleem või ta midagi müüb. Näiteks uudiste või kasulike näpunäidete foorumis pole asjal suurt mõtet  |
Minu kogemus näitab, et isegi nendes foorumites pöördutakse küllaltki sageli just teemaalgataja poole, et näiteks midagi tema postituse kohta üle küsida, või siis täiendab jagab teemaalgataja mingit olulist infot oma esimese posti täienduseks. Teisalt leidub ka tüüpilistes küsimise-foorumites teemasid, kus teemaalgatajal mingit olulist rolli pole.
Ma pigem eelistaksin sellist süsteemi, mis kõikjal teemaalgataja postitused ühtviisi visuaalselt identifitseerib - las minu ajule jääda see otsustamine, mida selle infoga peale hakata. Igatahes oma kodukootud JavaScripti kasutades pole see asi mind veel seni häirima hakanud.
Minule tegelikult piisaks, kui foorumi HTML koodis oleks igale teemaalgataja postitusele lihtsalt määratud class="teemaalgataja" - saaksin oma kohmaka JavaScripti paari CSS-i reaga asendada.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
06.06.2007 12:31:37
|
|
|
nene, ma olen täiesti kindel, et kui sa oleksid nõus ise vajalikud muudatused tegema, saadaks nevermind sulle vajalikud failid esimesel võimalusel
_________________ Remember this day, men, for it will be yours for all time. |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dag
Kreisi kasutaja
|
06.06.2007 12:36:08
|
|
|
oleksin ka poolt
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
06.06.2007 12:36:58
|
|
|
ma ka siis
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
nene
Kreisi kasutaja

|
06.06.2007 13:15:22
|
|
|
taifunk kirjutas: |
nene, ma olen täiesti kindel, et kui sa oleksid nõus ise vajalikud muudatused tegema, saadaks nevermind sulle vajalikud failid esimesel võimalusel  |
Muidugi oleks nõus tegema. See peaks olema märksa lihtsam, kui selle JavaScripti aretamine, mis HV foorumi koodirägastikust takkajärgi tarvilikku infot välja tuhnib.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
06.06.2007 13:55:26
|
|
|
sellel teemal (millegi uue tegemine) juba n korda kirjutanud:
tehke mod, mida oleks võimalik suvalise mod lisamise jubinaga lisada (easymod vms.) ning rohkem ei olegi vaja st. ei pea HV koodi või ligipääsu omama - võib kasutada suvalist phpbb2 lähtekoodi!
_________________ AHV ei tea, mis AHV teeb |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
nene
Kreisi kasutaja

|
06.06.2007 18:34:50
|
|
|
Mul ei õnnestunud leida mingit mõistlikku õpetust nende phpBB modide koostamise kohta. phpBB enda lehel räägiti vaid phpBB 3.0 modimisest.
Võibolla keegi oskab mu kirjelduse mingiks korrektseks MODiks ümber teha. Ise pole just eriti phpBB köögipoolega kokku puutunud. Tuli teha vaid kaks pisikest muudatust ühe failis:
--------------------------------------------------------------
Ava viewtopic.php ja leia faili alguse poolt umbes selline koht:
php:
|
// // This rather complex gaggle of code handles querying for topics but // also allows for direct linking to a post (and the calculation of which // page the post is on and the correct display of viewtopic) // $join_sql_table = (!$post_id) ? '' : ", " . POSTS_TABLE . " p, " . POSTS_TABLE . " p2 "; $join_sql = (!$post_id) ? "t.topic_id = $topic_id" : "p.post_id = $post_id AND t.topic_id = p.topic_id AND p2.topic_id = p.topic_id AND p2.post_id <= $post_id"; $count_sql = (!$post_id) ? '' : ", COUNT(p2.post_id) AS prev_posts"; $order_sql = (!$post_id) ? '' : "GROUP BY p.post_id, t.topic_id, t.topic_title, t.topic_status, t.topic_replies, t.topic_time, t.topic_type, t.topic_vote, t.topic_last_post_id, f.forum_name, f.forum_status, f.forum_id, f.auth_view, f.auth_read, f.auth_post, f.auth_reply, f.auth_edit, f.auth_delete, f.auth_sticky, f.auth_announce, f.auth_pollcreate, f.auth_vote, f.auth_attachments ORDER BY p.post_id ASC"; $sql = "SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_status, t.topic_replies, t.topic_time, t.topic_type, t.topic_vote, t.topic_last_post_id, f.forum_name, f.forum_status, f.forum_id, f.auth_view, f.auth_read, f.auth_post, f.auth_reply, f.auth_edit, f.auth_delete, f.auth_sticky, f.auth_announce, f.auth_pollcreate, f.auth_vote, f.auth_attachments" . $count_sql . "
|
Seal viimases reas olevasse SELECT päringusse lisa juurde "t.topic_poster" väli.
Siis otsi faili lõpu poolt koht, kus antakse muutujad edasi templeidimootorile:
php:
|
$template-> assign_block_vars('postrow', array( 'ROW_COLOR' => '#' . $row_color, 'ROW_CLASS' => $row_class,
|
Lisa sinna ette kaks rida:
php:
|
if ($poster_id == $forum_topic_data['topic_poster']) { $row_class .= " author-post"; } if ($poster_id == $userdata['user_id']) { $row_class .= " user-post"; }
|
Ongi selle failiga kombes. Jääb vaid CSS-i lisada paar rida, mis autori ja kasutaja postitused ära värviksid:
css:
|
td.author-post { background-color: #ccf; } td.user-post { background-color: #cfc; }
|
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |