Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Blacklist: POOLT ja VASTU märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas pead Hinnavaatluse "blacklist'i" vajalikuks?
Arvan, et see on vajalik.
84%
 84%  [ 111 ]
Ei ole vaja!
15%
 15%  [ 20 ]
hääli kokku : 131

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Alligaator
HV kasutaja

sõnum 23.03.2003 18:56:06 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kohati võib selline lähenemine aga natuke totrana tunduda, kui see list jätaks endast ÜLDISE USALDUSLISTI mulje... kui see list käib aga konkreetselt müügitehingute ja ei millegi muu kohta, siis on see iseenesest tõesti hea mõte... kui see LIST aga on ÜLDINE USALDUSLIST,

No aga keegi pole ju välja pakkunud et see oleks üldine usalduslist peale sinu enda. Koguaeg on asja mõte olnud et see on list mis käib ainult müügi/vahetuse foorumiga seoses. Samas mismoodi ette kujutad et see list saab jätta üldise usalduslisti muljet kui ta on ikkagi seotud müügi/vahetuse foorumiga? Ja kui isegi oleks keegi sellist mõtet välja käinud et teha üldine usalduslist siis mismoodi see toimuks IRW et selle või selle kasutaja kommentaarid/postitused pole usaldusväärseed või? icon_smile.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KosMa
Kreisi kasutaja

sõnum 23.03.2003 19:07:59 vasta tsitaadiga

Alligaator kirjutas:
tsitaat:

kohati võib selline lähenemine aga natuke totrana tunduda, kui see list jätaks endast ÜLDISE USALDUSLISTI mulje... kui see list käib aga konkreetselt müügitehingute ja ei millegi muu kohta, siis on see iseenesest tõesti hea mõte... kui see LIST aga on ÜLDINE USALDUSLIST,

No aga keegi pole ju välja pakkunud et see oleks üldine usalduslist peale sinu enda. Koguaeg on asja mõte olnud et see on list mis käib ainult müügi/vahetuse foorumiga seoses. Samas mismoodi ette kujutad et see list saab jätta üldise usalduslisti muljet kui ta on ikkagi seotud müügi/vahetuse foorumiga? Ja kui isegi oleks keegi sellist mõtet välja käinud et teha üldine usalduslist siis mismoodi see toimuks IRW et selle või selle kasutaja kommentaarid/postitused pole usaldusväärseed või? icon_smile.gif

... OK! sai natuke muiata ... nüüd tundub mulle, et ainuke totter olevus siin olen ma ise ... ju ma siis olin selle eelmise postituse ajal veel piisavalt unine ja ei suutnud hästi omi mõtteid koguda ja nii see jura välja tuligi...

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Blacklist: POOLT ja VASTU mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.