praegune kellaaeg 19.06.2025 10:33:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bmwgangste
HV kasutaja
|
12.09.2007 09:31:01
Writemaster SH-S162A kirjutab vigaselt??? |
|
|
Kirjutajaks on siis Writemaster SH-S162A. Täiesti uus, kirjutasin temaga umbes 15 Audio cd d Neroga ja nendest umbes 5 olid korralikult valminud, teistel olid mingid vigased laulud sees, või üldse kogu cd hakkis.
Milles asi võib olla, kõige tõenäolisem on viga otsida muidugi kirjutajast ise aga äkki võib viga olla odavates TDK CD des, pole teist tüüpi cd sid proovinud teha ka, näiteks mingisuguse tarkvaraga, niiet selles suhtes ei oska midagi öelda. Küll aga olen lugenud ja kuulnud, et paljudel on selle kirjutajaga mingit jura juhtunud.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
12.09.2007 09:57:22
|
|
|
kui oled lugenud, kuulnud, et rämps, mis tast siis ostsid
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
bmwgangste
HV kasutaja
|
12.09.2007 10:18:18
|
|
|
XYZ kirjutas: |
kui oled lugenud, kuulnud, et rämps, mis tast siis ostsid  |
Ma pole kuskile kirjutanud et ostsin selle, mul on praegu see seade olemas ja see kirjutab vigaselt audio cd sid, vaja lahendust.
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
12.09.2007 10:31:25
|
|
|
bmwgangste kirjutas: |
Ma pole kuskile kirjutanud et ostsin selle, mul on praegu see seade olemas ja see kirjutab vigaselt audio cd sid, vaja lahendust. |
Kuidas seda teksti mõista??? varastasid ja nüüd seade ise paneb sulle selle pätkuse eest näkku???
Tõsisemalt - kui osa korras ja osa mitte, siis pole vist eriti muud soovitada tee veel loomkatseid ja eri toorikutega. Ja hoolitse selle eest, et kirjutamise ajal arvutil muid kõrvaltegevusi ei oleks (kindluse mõttes, et tulemus oleks usaldatavam).
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
12.09.2007 11:09:28
|
|
|
Ma pole kuskile kirjutanud et ostsin selle, mul on praegu see seade olemas ja see kirjutab vigaselt audio cd sid, vaja lahendust. |
Kuidas seda teksti mõista??? varastasid ja nüüd seade ise paneb sulle selle pätkuse eest näkku???
Tõsisemalt - kui osa korras ja osa mitte, siis pole vist eriti muud soovitada tee veel loomkatseid ja eri toorikutega. Ja hoolitse selle eest, et kirjutamise ajal arvutil muid kõrvaltegevusi ei oleks (kindluse mõttes, et tulemus oleks usaldatavam).
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
bmwgangste
HV kasutaja
|
12.09.2007 12:01:58
|
|
|
Tõsisemalt - kui osa korras ja osa mitte, siis pole vist eriti muud soovitada tee veel loomkatseid ja eri toorikutega. Ja hoolitse selle eest, et kirjutamise ajal arvutil muid kõrvaltegevusi ei oleks (kindluse mõttes, et tulemus oleks usaldatavam). |
Seda teksti ei peagi mõistma, esimese posti probleemile on lahendust vaja.
15 cd kirjutamine 2 päeva jooksul on mul täiesti tavaline tegevus selle seadmega, ma ei kirjutanud neid et katseid teha. Tegelikult tahtsin teada saada et äkki see seade ongi ebaõnnestunud või on need odavad TDK d ebaõnnestunud. Aga keegi eriti ei vasta, proovin ise siis igasguseid katseid teha.
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
12.09.2007 12:17:42
|
|
|
Kirjutajaks on siis Writemaster SH-S162A. Täiesti uus |
kui tõrges, siis poodi tagasi ehk...
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
bmwgangste
HV kasutaja
|
12.09.2007 12:33:48
|
|
|
pealuu kirjutas: |
Kirjutajaks on siis Writemaster SH-S162A. Täiesti uus |
kui tõrges, siis poodi tagasi ehk... |
Sellele olen muidugi mõelnud aga asi läheb raskeks, sest siis peaks otsima omaniku üles kelle arvutis see algselt oli, kusjuures sellel arvutil oli veel garantii aga tegime kasti ikka lahti ja siis peaks selle koos kastiga garantiisse saatma, vähemalt nii ta mulle rääkis, ostan parem uue cd/dvd seadme juba.
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|