Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  SPOILER TAG-id ja nende kasutamine Mängufoorumis! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 07.09.2007 09:06:47 SPOILER TAG-id ja nende kasutamine Mängufoorumis! vasta tsitaadiga

link :: Mis asi on SPOILER ?

... tänasest on HV foorumis, lisaks muudele tag'idele, võimalik kasutada ka SPOILER tag'e ja need toimivad sarnaselt juba olemasolevate tag'idega. Lingil toodud kirjelduse täienduseks lisan lühikokkuvõttena, et SPOILER kujutab Mängufoorumis teksti või pilti, mis võib paljastada mängu kulgu, lõpptulemust või selle läbimiseks vajalikke võtmeelemente. Tänasest hakkab kehtima nö. sisseelamisperiood, kus SPOILER tag'id on vaid soovituslikud, kuid alates 1. oktoober 2007 on nende kasutamine juba kohustuslik ! Seega, harjutage end neid kasutama sest alates 1. oktoobrist, kustutatakse ette hoitamata kõik SPOILER'it sisaldavad postid, mis SPOILER'i varjamiseks tag'e ei kasuta ja kes ka sellest õppust ei võta, teenib ära priske postitamispiirangu ...

Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis DigeBeni 23.12.2007 03:37:07, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 07.09.2007 11:39:56 vasta tsitaadiga

Otsingus spoiler tagide vahel olevat ei indekseerita? Sest 'Head mängulusti' igatahes ei leia, mis on hea thumbs_up.gif
nevermind
HV Guru
nevermind

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.09.2007 12:36:44 vasta tsitaadiga

wicked kirjutas:
Otsingus spoiler tagide vahel olevat ei indekseerita? Sest 'Head mängulusti' igatahes ei leia, mis on hea thumbs_up.gif

kahjuks leiab küll

ak.90
HV veteran

sõnum 07.09.2007 15:13:53 vasta tsitaadiga

Päris põnev asi, sellise asja võiks kasutusele võtta isegi Fotograafia foorumis " lihtsalt ilusad pildid" all, kui lehe laadimisel ei laeta Spoileris olevat pilti/teksti vaid siis kui sellele klikata thumbs_up.gif
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 188
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 07.09.2007 19:44:26 vasta tsitaadiga

Opera Miniga paraku spoileril vajutamine ei toimi, peidetud teksti ega pilti (pilte) see nähtavale ei too ning lugemiseks on ainuke võimalus posti tsiteerima hakata ja seal tagide vahelist osa vaadata. Kas annab midagi parandamiseks ette võtta?

(EDIT: Uus Opera Mini 4 Beta 2 kuvab spoilereid probleemideta! thumbs_up.gif )

Alo.Ko kirjutas:
Päris põnev asi, sellise asja võiks kasutusele võtta isegi Fotograafia foorumis " lihtsalt ilusad pildid" all, kui lehe laadimisel ei laeta Spoileris olevat pilti/teksti vaid siis kui sellele klikata thumbs_up.gif

Spoiler laetakse siiski koos lehega alla, klikkimine teeb selle ainult nähtavaks.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 07.09.2007 20:01:43 vasta tsitaadiga

.Scorps. kirjutas:
Spoiler laetakse siiski koos lehega alla, klikkimine teeb selle ainult nähtavaks.

TaaviR-i spoileri vaatamise peale hakkas Opera küll pilti tirima (Progress bar hüppas korraks nähtavale). Tekst ilmselt tuleb koos lehega.

Firefox ja IE tirisid kohe vist sest pilt tuli kohe nähtavale. Operaga kulus sekund või nii.

Muidu ah tore asi, loodetavasti ikka kasutatakse ka icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 51
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 08.09.2007 10:21:02 vasta tsitaadiga

Mugavam võibolla oleks, kui spoileril oleks atribuut cursor: pointer; ning mingi kergelt erinev taust, et näeks klikitavat pinda. Samuti võiks olla see paigutatud keskele. Muidu väga viis idee thumbs_up.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tbit
HV Guru

sõnum 08.09.2007 12:11:18 vasta tsitaadiga

praegu küll jah aru ei saa, et sinna üldse klikata saaks/tuleks.
tagasi üles
Telempe
Kreisi kasutaja
Telempe

sõnum 09.09.2007 02:34:58 vasta tsitaadiga

Kas Javascripti puudumisel ei peaks spoiler'id nähtaval olema?
Reimold
HV kasutaja

sõnum 09.09.2007 16:08:57 vasta tsitaadiga

see värk, et vaatsin just, kui viimases postituses tagitud midagi siis selles infokastis ,mis tekib, kui teema peal hiire noolt hoida näitab ikka kõik peidetud asjad ära. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.11.2007 13:25:53 vasta tsitaadiga

Kuna fooruminatsid on taaskord ärganud, siis küsin uuesti: mis on soovituslik aja pikkus peale mängu väljatulekut, misjärel ei kasutata spoiler tääge? Ma arvan, et kuu-2 peale release'i ikka veel taielda selle uue täägiga, et jumala eest iga sõna mängu kohta peidetud oleks... on well, natuke rumal? Kui inimene mängu ei mängi aga korrutab teemas konstantselt: "mina mängin siis, kui tootjal X on uus kaart väljas! Ja ärge spoilerdage, ma pole seda ju mänginud!" Siis minu arvamuse kohaselt on see selle inimese probleem, et ta loeb usinalt teemat mängu kohta, mille spoilerdamist ta ei taha. Äkki on tõesti asi minus, aga kui ma soovin millegi kohta infot mitte omada, siis ma ei vali vältimismeetodiks teema threadis läbu ajades ja karjudes, et "ärge spoilerdage, ma loen ju seda teemat aga mängu kohta midagi teada ei taha". Väike vastuolu?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 24.11.2007 00:28:12 vasta tsitaadiga

fooruminatsid icon_biggrin.gif
ma arvan et normaalne oleks mitte spoilerdada ka aasta peale mängu väljatulekut. kunagi ei tea kes teemat loeb ja kas ta ikka on mängu mänginud või mitte.
kui ma olen mängus huvitatud siis ma loomulikult loen teemat ja tahan sealt välja lugeda mida teised asjast arvavad, eriti need kes on mängu mänginud. kas on esinenud palju tehnilisi probleeme jms. küll aga ei tahaks ma lugeda avatud tekstina seda kuidas kedagi tappa või mismoodi mingist kohast edasi saab. ja ei, ma ei taha lugeda mingit previewd, ma tahan tavainimeste arvamusi lugeda.
mu meelest spoiler tagi ei ole keeruline kasutada seega ma ei näe mingit probleemi ka 5 aasta pärast peale mängu väljatulekut nende kasutamises. lõpuks ometi on väga hea featuur mis sobib mängufoorumisse nagu rusikas mõnda auku.

tsitaat:
minu arvamuse kohaselt on see selle inimese probleem, et ta loeb usinalt teemat mängu kohta, mille spoilerdamist ta ei taha

see on natuke veider avaldus ja miskipärast arvan et sa ise saad ka hästi aru et see jutt ei ole väga loogiline.

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 18.08.2011 11:51:51 vasta tsitaadiga

Lisaks veel täiendavalt juurde, et spoiler tag'e võiks julgelt kasutada videode ja suurte piltide korral, mis võivad foorumi formaati ebanormaalselt välja venitada sest ehki sinul võib olla kasutuses ülisuur HD+++ formaadis monitor/telekas, soovivad siiski ka väiksemate seadmete a'la tahvelarvutite ja nutitelefonide omanikud foorumit ilma ülemäärase kerimise-suurendamise-vähendamiseta kasutada, seega vormistagem oma teemad/postid säästlikult.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  SPOILER TAG-id ja nende kasutamine Mängufoorumis!
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.