Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DigeBeni
HV Guru

|
07.09.2007 09:06:47
SPOILER TAG-id ja nende kasutamine Mängufoorumis! |
|
|
link :: Mis asi on SPOILER ?
... tänasest on HV foorumis, lisaks muudele tag'idele, võimalik kasutada ka SPOILER tag'e ja need toimivad sarnaselt juba olemasolevate tag'idega. Lingil toodud kirjelduse täienduseks lisan lühikokkuvõttena, et SPOILER kujutab Mängufoorumis teksti või pilti, mis võib paljastada mängu kulgu, lõpptulemust või selle läbimiseks vajalikke võtmeelemente. Tänasest hakkab kehtima nö. sisseelamisperiood, kus SPOILER tag'id on vaid soovituslikud, kuid alates 1. oktoober 2007 on nende kasutamine juba kohustuslik ! Seega, harjutage end neid kasutama sest alates 1. oktoobrist, kustutatakse ette hoitamata kõik SPOILER'it sisaldavad postid, mis SPOILER'i varjamiseks tag'e ei kasuta ja kes ka sellest õppust ei võta, teenib ära priske postitamispiirangu ...
Spoiler 
Head mängulusti

viimati muutis DigeBeni 23.12.2007 03:37:07, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
07.09.2007 12:36:44
|
|
|
wicked kirjutas: |
Otsingus spoiler tagide vahel olevat ei indekseerita? Sest 'Head mängulusti' igatahes ei leia, mis on hea  |
kahjuks leiab küll
_________________ AHV ei tea, mis AHV teeb |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
ak.90
HV veteran
|
07.09.2007 15:13:53
|
|
|
Päris põnev asi, sellise asja võiks kasutusele võtta isegi Fotograafia foorumis " lihtsalt ilusad pildid" all, kui lehe laadimisel ei laeta Spoileris olevat pilti/teksti vaid siis kui sellele klikata
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
188 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
07.09.2007 19:44:26
|
|
|
Opera Miniga paraku spoileril vajutamine ei toimi, peidetud teksti ega pilti (pilte) see nähtavale ei too ning lugemiseks on ainuke võimalus posti tsiteerima hakata ja seal tagide vahelist osa vaadata. Kas annab midagi parandamiseks ette võtta?
(EDIT: Uus Opera Mini 4 Beta 2 kuvab spoilereid probleemideta! )
Alo.Ko kirjutas: |
Päris põnev asi, sellise asja võiks kasutusele võtta isegi Fotograafia foorumis " lihtsalt ilusad pildid" all, kui lehe laadimisel ei laeta Spoileris olevat pilti/teksti vaid siis kui sellele klikata  |
Spoiler laetakse siiski koos lehega alla, klikkimine teeb selle ainult nähtavaks.
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
07.09.2007 20:01:43
|
|
|
.Scorps. kirjutas: |
Spoiler laetakse siiski koos lehega alla, klikkimine teeb selle ainult nähtavaks. |
TaaviR-i spoileri vaatamise peale hakkas Opera küll pilti tirima (Progress bar hüppas korraks nähtavale). Tekst ilmselt tuleb koos lehega.
Firefox ja IE tirisid kohe vist sest pilt tuli kohe nähtavale. Operaga kulus sekund või nii.
Muidu ah tore asi, loodetavasti ikka kasutatakse ka
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
08.09.2007 10:21:02
|
|
|
Mugavam võibolla oleks, kui spoileril oleks atribuut cursor: pointer; ning mingi kergelt erinev taust, et näeks klikitavat pinda. Samuti võiks olla see paigutatud keskele. Muidu väga viis idee
_________________ jah |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
08.09.2007 12:11:18
|
|
|
praegu küll jah aru ei saa, et sinna üldse klikata saaks/tuleks.
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
3 :: |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
Telempe
Kreisi kasutaja

|
09.09.2007 02:34:58
|
|
|
Kas Javascripti puudumisel ei peaks spoiler'id nähtaval olema?
_________________ ORLY? I hardly know her! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reimold
HV kasutaja
|
09.09.2007 16:08:57
|
|
|
see värk, et vaatsin just, kui viimases postituses tagitud midagi siis selles infokastis ,mis tekib, kui teema peal hiire noolt hoida näitab ikka kõik peidetud asjad ära.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
18.11.2007 13:25:53
|
|
|
Kuna fooruminatsid on taaskord ärganud, siis küsin uuesti: mis on soovituslik aja pikkus peale mängu väljatulekut, misjärel ei kasutata spoiler tääge? Ma arvan, et kuu-2 peale release'i ikka veel taielda selle uue täägiga, et jumala eest iga sõna mängu kohta peidetud oleks... on well, natuke rumal? Kui inimene mängu ei mängi aga korrutab teemas konstantselt: "mina mängin siis, kui tootjal X on uus kaart väljas! Ja ärge spoilerdage, ma pole seda ju mänginud!" Siis minu arvamuse kohaselt on see selle inimese probleem, et ta loeb usinalt teemat mängu kohta, mille spoilerdamist ta ei taha. Äkki on tõesti asi minus, aga kui ma soovin millegi kohta infot mitte omada, siis ma ei vali vältimismeetodiks teema threadis läbu ajades ja karjudes, et "ärge spoilerdage, ma loen ju seda teemat aga mängu kohta midagi teada ei taha". Väike vastuolu?
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
24.11.2007 00:28:12
|
|
|
fooruminatsid
ma arvan et normaalne oleks mitte spoilerdada ka aasta peale mängu väljatulekut. kunagi ei tea kes teemat loeb ja kas ta ikka on mängu mänginud või mitte.
kui ma olen mängus huvitatud siis ma loomulikult loen teemat ja tahan sealt välja lugeda mida teised asjast arvavad, eriti need kes on mängu mänginud. kas on esinenud palju tehnilisi probleeme jms. küll aga ei tahaks ma lugeda avatud tekstina seda kuidas kedagi tappa või mismoodi mingist kohast edasi saab. ja ei, ma ei taha lugeda mingit previewd, ma tahan tavainimeste arvamusi lugeda.
mu meelest spoiler tagi ei ole keeruline kasutada seega ma ei näe mingit probleemi ka 5 aasta pärast peale mängu väljatulekut nende kasutamises. lõpuks ometi on väga hea featuur mis sobib mängufoorumisse nagu rusikas mõnda auku.
tsitaat: |
minu arvamuse kohaselt on see selle inimese probleem, et ta loeb usinalt teemat mängu kohta, mille spoilerdamist ta ei taha |
see on natuke veider avaldus ja miskipärast arvan et sa ise saad ka hästi aru et see jutt ei ole väga loogiline.
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
18.08.2011 11:51:51
|
|
|
Lisaks veel täiendavalt juurde, et spoiler tag'e võiks julgelt kasutada videode ja suurte piltide korral, mis võivad foorumi formaati ebanormaalselt välja venitada sest ehki sinul võib olla kasutuses ülisuur HD+++ formaadis monitor/telekas, soovivad siiski ka väiksemate seadmete a'la tahvelarvutite ja nutitelefonide omanikud foorumit ilma ülemäärase kerimise-suurendamise-vähendamiseta kasutada, seega vormistagem oma teemad/postid säästlikult.
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
|