Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Ulead VideoStudio10 tekstide lisamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Plondiin
HV kasutaja

sõnum 22.08.2007 16:29:17 Ulead VideoStudio10 tekstide lisamine vasta tsitaadiga

Kas on võimalik Ulead VideoStudio10 teha nii, et üks tekst on läbivalt kogu video ajal ekraanil ja samal ajal tulevad teised tekstid? Ma ei ole leidnud võimalust lisada selleks otstarbeks teist Title Tracki. Sellepärast olen teinud tekstidest pildifailid ja pannud video peale, et säästa title tracki teiste vahelduvate tekstide jaoks.
Video Trackile lisaks on 6 Overlay Track- i ja pilte ja videofaile saan samaaegselt/üksteise peale jooksma panna. Hea kui tekstidega ka nii saaks teha.

Proovin praegu Vegas Movie Studio Platinum 8-t, aga mitte midagi ei saa sellest programmist siin aru.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
elgordo
HV kasutaja

sõnum 22.08.2007 21:34:43 vasta tsitaadiga

Sony Vegas on väga hea programm, soovitan soojalt. Vaata mõnda tutorial videot ning peale seda, saad kohe pihta. Alguses on alati uue programmiga raske aga vähemalt Vegasega käib õppimine kiiresti.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Plondiin
HV kasutaja

sõnum 23.08.2007 13:00:45 Sony Vegas vasta tsitaadiga

Milline Sony Vegase versioon tuleks osta? Arvet oleks tingimata vaja.

elgordo kirjutas:
Sony Vegas on väga hea programm, soovitan soojalt. Vaata mõnda tutorial videot ning peale seda, saad kohe pihta. Alguses on alati uue programmiga raske aga vähemalt Vegasega käib õppimine kiiresti.
tagasi üles
elgordo
HV kasutaja

sõnum 23.08.2007 20:42:50 vasta tsitaadiga

Minul endal on Sony Vegas 7. Vegasel on kaks tooteliini- tavaline Vegas ehk proffesionaalsem ning Movie Studio ehk siis veidi lihtsam (ning seega ka odavam) versioon.
tagasi üles
Plondiin
HV kasutaja

sõnum 24.08.2007 13:30:01 Ulead, Pinnacle; vasta tsitaadiga

Kas Sony Vegasel saab selliselt tekste lisada, nagu esimeses postituses kirjeldasin, mida Ulead ei võimaldanud ?
Et siis video allääres on läbivalt kuni video lõpuni tekst paigal ja teised tekstid vaheldusvad?
Uleadiga kogu aeg leiuta ja mõtle, et kuidas ja milliste muude vahenditega Uleadi võimaluste puudumist kompenseerida. Kui Sony Vegas laseb rohkem asju teha, siis võtaksin selle kasutusele (ostaksin ära kui võimalused rahuldavad)
Olen mõelnud ka Pinnacle peale, kuid ma ei ole jõudnud kumbagi nii kaua kasutada, et teaks, kumb on parem?
Adobe Premier on liiga kallis.

elgordo kirjutas:
Minul endal on Sony Vegas 7. Vegasel on kaks tooteliini- tavaline Vegas ehk proffesionaalsem ning Movie Studio ehk siis veidi lihtsam (ning seega ka odavam) versioon.
tagasi üles
elgordo
HV kasutaja

sõnum 24.08.2007 16:50:01 vasta tsitaadiga

Jah, Vegasega saab seda teha ja ka palju muud. Väga uhkeid teksti efekte aga ei saa eriti ühegi videomonteerimis programmi sisseehitatud tööriistatega luua. Selleks on vaja kas eraldi plug-in hankida või kasutada mõnda programmi nagu Adobe After Effects (kasutan seda ka ning soovitan).
Adobe Premiere'i pole katsetanud nii, et selle kohta ei oska midagi öelda. Avid Liquid ja Avid Xpress Pro ei meeldinud mulle kumbki. Xpress Pro on ülimalt mitte-kasutajasõbralik. Klippide paigaldamine timeline´ile ning nende seal töötlemine on võrreldes Vegasega mõttetult keerukaks tehtud. Liquid aga ei tahtnud näiteks .mov faile lugeda ning kuna ma suures osas just nende põhjal töötan, ei näinud ma mõtet miks kasutada programmi, mille jaoks ma peaksin videosid kogu aeg convert´ima.
tagasi üles
henri200
HV veteran

sõnum 26.08.2007 10:17:43 vasta tsitaadiga

Hmm, uleadiga saab ka panna terveks klippiks teksti.

Sa pead panema ülevalt Title -> Sealt tõmbad selle ikooni alla mille font vms. sulle meeldib, siis all n-ö venitad filmipikkuseks.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
Plondiin
HV kasutaja

sõnum 27.08.2007 09:58:47 vasta tsitaadiga

Saab muidugi, aga mul on enamat vaja. Tahan erinevaid tekste (erinevatel ribadel) samaaegselt jooksma panna.

henri200 kirjutas:
Hmm, uleadiga saab ka panna terveks klippiks teksti.

Sa pead panema ülevalt Title -> Sealt tõmbad selle ikooni alla mille font vms. sulle meeldib, siis all n-ö venitad filmipikkuseks.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 08.09.2007 16:34:18 vasta tsitaadiga

näppisin seda vegast ise ka, näiteks nime sain küll tekstina üle filmi panna aga texti kvaliteet oli alla igasugu arvestust. kuigi kiri oli 20 pt siis oli ta ikkagi ülimalt udune.
võimalik et tegin midagi valesti

** mul oli texti frame mõõt vale icon_lol.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Ulead VideoStudio10 tekstide lisamine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.