Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Kas WDG1NC5000E 500GB External 16M RJ-45 MyBook World'i saab kuidagi moodi ühendada arvuti taha? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
aLLa
HV vaatleja
aLLa

sõnum 29.08.2007 19:21:47 Kas WDG1NC5000E 500GB External 16M RJ-45 MyBook World'i saab kuidagi moodi ühendada arvuti taha? vasta tsitaadiga

Tekkis huvi osta omale väline kõvaketas, suur ja ilus, jne.
Sai siis selline isend valitud, suures tuhinas tellisin ära,
niikaua kui ma seda ootama pidin, piinas mind küsimus, et mida see RJ-45 seal nime sees tähendab.
Nii laisk kui ma olen, ei viitsinud ma interneti seest seda vastust ka otsida icon_redface.gif
Jõudis siis teine täna kohale ja ma ei oska sellega midagi peale hakata.
See RJ-45 on nimelt ethernet'i kaabeli liides.
Ühe otsa toppisin HDD taha, teise võrgukaardi külge, viimane ei osanud midagi teha.
Sellel HDD'l on ka USB liides, aga vist ainult "extentsionite" jaoks.
Kui mingit lihtsat moodust selle kasutama saamiseks pole, teen pakkumise HV's, kui muidugi firma tagasi ei osta icon_wink.gif

-
Teie, ldioot
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 29.08.2007 19:24:38 vasta tsitaadiga

manuali ei lugenud siis? seal peaks lausa piltidega puust ja punaseks kirjeldus olema icon_smile.gif
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 29.08.2007 19:26:08 vasta tsitaadiga

kas kasutusjuhendi lugemine on noorele arvutihuvilisele tänapäeval häbiasi?

jah, arvuti külge ühendadki selle eluka võrgukaabli abil ja niimoodi saad seda suisa mitme arvuti taga või isegi üle interneti kasutada..

muidugi, kui asi keeruline tundub, võid mulle ka hinnapakkumise teha- olen pikka aega soodsat NAS-i otsinud
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
aLLa
HV vaatleja
aLLa

sõnum 29.08.2007 20:40:21 vasta tsitaadiga

No selge, vähe hoolikamalt lugedes selgus, et plaadi peal, mis kaasas oli ,peab WD Anywhere Access ära installeerima.
Minu arvuti aga näitab, et see plaat on tühi :S. Igatahes viga peaks olema leitud.
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 29.08.2007 21:50:52 vasta tsitaadiga

ma ei viitsinud seda juhendit alla tirima hakata, kuid olen enamveendunud, et sel kettaseadmel on olemas IP-aadress(arvutil pead siis samasse vahemikku muutma) ning seda aadressi veebiliidesesse toksides on võimalik ka konf-liidesesse sattuda, ilma kammajjaasid installimata 8)
tagasi üles
aLLa
HV vaatleja
aLLa

sõnum 29.08.2007 22:26:53 vasta tsitaadiga

Minu kompuuteris on see hdd nüüd täitsa olemas.
Aga küsimus selline, et mis kiiruseid selle RJ-45 aretada saab.
Prooviks tõstsin SATA kettalt MyBookWorld'ile 4+GB jagu faile, mille tegi ära ca 17 minutiga.
Ega see nüüd normaalne olla saa?
tagasi üles
nunnu
Kreisi kasutaja
nunnu

sõnum 29.08.2007 22:32:24 vasta tsitaadiga

aLLa kirjutas:
Prooviks tõstsin SATA kettalt MyBookWorld'ile 4+GB jagu faile, mille tegi ära ca 17 minutiga.

Saab ikka, kui sul on kehv võrgukaart icon_smile.gif
Kui kiirest usb kaudu läheb?
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 30.08.2007 06:50:01 vasta tsitaadiga

aLLa kirjutas:

njahh.. Sa oled tõesti sita otsa sattunud.. müü parem mulle soodsalt maha ja elpäevade lõpuni tänulik thumbs_up.gif
tagasi üles
aLLa
HV vaatleja
aLLa

sõnum 30.08.2007 07:43:50 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:

njahh.. Sa oled tõesti sita otsa sattunud.. müü parem mulle soodsalt maha ja elpäevade lõpuni tänulik thumbs_up.gif

Ega see Hdd pole mu ootustele ja lootusetele vastanud tõesti. USB liidesega on vist "plug'n'play, right?
Ja selle ketta eesmärk on hoopis teine.
Aga kännuämmelg jää veel ootele, lähen uurin mida müüja asjast arvab icon_wink.gif
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.08.2007 08:28:57 vasta tsitaadiga

kehvade kaartide taga ei tööta üksi võrgurakendus korralikult. need kettad on mõistlikud ainult miskiks öiseks sünkimiseks arvuti ja ketta vahel. RJ45/mis iganes liidesega sa ei saavuta iialgi ka mitte ligilähedale seda kiirust mis masinas sees. see " maailm " vist ei oska ka nimepärast 1000t-base (1Gbit) stiilis suhelda?
"mõistlikuks" osutub see seade siis kui seda kombineerida nt ftp accessiga et ruuterist teed NAT i sinna ja samal ajal süngib miski proge kettale tööfaile.. hea ja vaikne toas, elektrit ka ei kulu, pistad ruuterile sappa, paned ta sellisesse kohta kus jahedat tuulekest peale käib ja närvilise peaga seda näppima ei lähe lihtsalt.

see USB seal küljes on mömmidele. tahtsid lihtsat usb stooridsi, ost kuskilt fujitsu services ist 300 eeguga USB-> sata/ide adapter ja 1k eeguga miski 400gb ne ketas juurde.

aLLa
HV vaatleja
aLLa

sõnum 30.08.2007 21:55:28 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
kehvade kaartide taga ei tööta üksi võrgurakendus korralikult. need kettad on mõistlikud ainult miskiks öiseks sünkimiseks arvuti ja ketta vahel. RJ45/mis iganes liidesega sa ei saavuta iialgi ka mitte ligilähedale seda kiirust mis masinas sees. see " maailm " vist ei oska ka nimepärast 1000t-base (1Gbit) stiilis suhelda?
"mõistlikuks" osutub see seade siis kui seda kombineerida nt ftp accessiga et ruuterist teed NAT i sinna ja samal ajal süngib miski proge kettale tööfaile.. hea ja vaikne toas, elektrit ka ei kulu, pistad ruuterile sappa, paned ta sellisesse kohta kus jahedat tuulekest peale käib ja närvilise peaga seda näppima ei lähe lihtsalt.

see USB seal küljes on mömmidele. tahtsid lihtsat usb stooridsi, ost kuskilt fujitsu services ist 300 eeguga USB-> sata/ide adapter ja 1k eeguga miski 400gb ne ketas juurde.

Seda, mida sina kõike mõistlikuks nimetad, polegi mul vaja icon_biggrin.gif Kurat, mul pole kodus ruuterit, ega modemitki icon_razz.gif
Selle ketta otstarve ei lähe kokku, sellega, mida mina sellelt ootasin.
Aga kui ma sellest lahti saan, siis järgmine ketas on juba välja valitud.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.08.2007 22:29:09 vasta tsitaadiga

jajah. "nendeks mõistlikeks asjadeks" sellised jullad sobivad. mingit kiiret andmevahetust nad paraku ei paku liidese tõttu.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Kas WDG1NC5000E 500GB External 16M RJ-45 MyBook World'i saab kuidagi moodi ühendada arvuti taha?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.