Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  lightscribe mõjub DVD kirjutajale halvasti märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
raix
Kreisi kasutaja
raix

sõnum 21.09.2007 15:37:15 lightscribe mõjub DVD kirjutajale halvasti vasta tsitaadiga

Ma olen tähele pannud, et vähemalt minu DVD kirjutajale (mark ei tule hetkel meelde) mõjub lihghtscribe pildi kirjutamine halvasti. Kui hakata pärast pildi kirjutamist jälle data plaati kirjutama, siis kirjutaja undab ja nagu "loksutaks" plaati kirjutajas. Ja kui plaat on valmis, siis ei suuda ta kuidagi seda lugeda, ainult väga-väga vaevaliselt. icon_sad.gif Kui teha arvutile restart, siis läheb nagu normaalseks tagasi.
On see mingi viga või ongi lightscribe piltide kirjutamisega selline asi normaalne? icon_cry.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ojapoiss
Kreisi kasutaja
ojapoiss

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.09.2007 15:42:35 vasta tsitaadiga

Ei tea... mul nagu kõik korras ja timmis... äkki sinu kirjutaja mingi anomaalia... või hakkab ta sul otsasid andma?
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 21.09.2007 16:05:29 vasta tsitaadiga

konkreetse eksemplari kala
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
raix
Kreisi kasutaja
raix

sõnum 24.09.2007 13:58:52 vasta tsitaadiga

Kirjutaja iseenesest vana ei ole, arvutiga komplektis ostetud aasta alguses icon_rolleyes.gif
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 24.09.2007 14:15:17 vasta tsitaadiga

see võib tehase praak olla
tagasi üles
8
HV Guru

sõnum 24.09.2007 18:15:42 vasta tsitaadiga

DVD kirjutajate tänaste hindade (400...450 krooni lõpptarbija hind) eest ei saagi paremat kvaliteeti tehaselt nõuda. Neid DVD seadmeid sureb pidevalt igas vanuses. Üks suhteliselt nõrgemaid arvutikomponente. Näiteks mina olen osanud kõigil oma kirjutajatel laserpea veomehhanismi suhteliselt ruttu ära kulutada - seade hakkab järjest rohkem ragistama träki leidmisel ja seal mittepüsimise tõttu. Kirjutab siis veel ok, kuid lugemisega on reeglina siis juba suuri raskusi. Aga sinu juhtumil võib vabalt ka laseri enda viga olla, või siis selle elektroonikas. Otseselt LightScribe funktsiooniga seda küll esmapilgul ei oska seostada, kuid mul pole ka sellega nii palju kogemusi.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.09.2007 18:59:15 vasta tsitaadiga

ma ei saa aru mida te teete oma kirjutajatega. ma olen viimased 15 aastat läbi ajanud kolme erineva arvutiga milledel kõikidel töötavad siiamaani kõik draivid töötavad. ei ole otsi andnud kirjutajad, lugejad ega kõvakettad....
8
HV Guru

sõnum 25.09.2007 00:22:16 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
ma ei saa aru mida te teete oma kirjutajatega. ma olen viimased 15 aastat läbi ajanud kolme erineva arvutiga milledel kõikidel töötavad siiamaani kõik draivid töötavad. ei ole otsi andnud kirjutajad, lugejad ega kõvakettad....

Eks oleneb ka kui palju kasutada... Näiteks mul üks hakkas totaalselt logisema ja laser muutus nõrgaks pärast 2650 plaadi ühtejärge rippimist (plaadid olid järjest nummerdatud, sellest teangi kui palju neid oli). Aga ma arvan, et see oli ka juba piisavalt suur arv antud draivi jaoks - R.I.P.... Teise kirjutaja tigu kaotas stabiilsuse pärast mõnede overburn-plaatide tegemist (kuigi overburn oli antud toote spetsifikatsioonis lubatud)... Kolmanda laser ei suutnud poole aasta pärast (mitte eriti palju plaate läbi järades) plaatide kataloogisektorile pihta saada... Neljas suri teadmata põhjusel... Hetkel on töökorras veel 4 tk, seega 50:50. Kuid need 4 on ka väga vähe kasutamist saanud. Samas olen nüüd ka juba loobunud optiliste ketaste salvestamisest üldse.

Kõvakettaid on aga surnud ainult 4 või 5 tk. Arvestades mul kasutusel olnud/olevate ketaste koguarvu, on neid suhteliselt väga vähe...

Samas ma ei kasutaks seda statistikat üldistamiseks - olen alati rõhutanud, et üldistamiseks on vaja vähemalt 500...1000 eksemplari statistikat. Kuid tundub ikkagi (jälgides ka mujalt meilt ja maailmast juba palju suuremamahulist tagasisidet), et optilised seadmed on kehvema töökindlusega kui kõvakettad.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 25.09.2007 08:53:08 vasta tsitaadiga

Tundub, et kasutatakse järjest viletsamaid plastmassdetaile. Need kuluvad kiirelt läbi ja tarbija on sunnitud uue ostma.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  lightscribe mõjub DVD kirjutajale halvasti
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.