praegune kellaaeg 24.06.2025 23:54:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
GTR
HV veteran

|
24.08.2007 15:03:22
W32.Bolzano viiruse eemaldamine |
|
|
Et juhtus selline asi, et sain endale kuidagi kuskilt sellise viirust nimega "W32.Bolzano", et see on mingi worm viirus jah..
Veits googlest uurisn aga lõppkokkuvõtes eriti abi ei saanud sealt.
Kõik algas sellest kui olin lihtsalt arvutis ja kuulasin musa.
Peale Winampi ei olnud midagi lahti arvutis ja muideks ei olnud ka internetti(vahest kaob päevaks ära).
Järsku hakkas mul WindowsBlinds jamama ning shell jooksis kokku. Ja theme muutus tavaliseks win classicuks.
Arvuti oli suht koos ja ma mõtlesin, et teen resa ning vaatan mis saab.
Seejärel kui panin arvuti käima vaatasin, et imelik. win ei hakka laadimagi ning natukese aja pärast viskas ette, et ntoskrnl.exe on vigane või puudub üldse. Siis jamasin siin pikalt ning lõpuks panin teisele ketta partatsioonile win'i peale ning copy'sin uue win'i ntoskrnl.exe vana win'i. Kuid siis käivitades viskas ette, et system32/config on vigane või puudub.
Rohkem ma jamama selle copy'misega ei hakanud kuna see ei ole just kõige õigem tee kah selle paranduseks.
Lõpuks andsin alla ja mõtlesin, et kopeerin vajalikud asjad uuele partatsioonile ja teen selle vana tühjaks. Aga poole kopeerimise pealt mõndade failidega tuleb ette error -
cannot copy "file" - data error (cyclic reduancy check) |
Et võibolla oleks kuidagi lihtsalt võimalik lahti saada sellest worm'is ning siis saaks oma vana OS'iga edasi olla?
Või siis kuidas seda "data error"i värki parandada kui wormist ei ole võimalik lahti saada ilma, et peaks formati vms tegema.
Ootan igasugust abi
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTR
HV veteran

|
24.08.2007 15:39:48
|
|
|
Et mul nüüd kaks windowsit....kui valin selle vana kus see viirus sees siis ta ei hakka seda windowsit isegi bootima mitte...mingi pool minutit ootan siis lihtsalt viskab ette kirja, et system32/config vigane või puudub...(DOS'is )
aga teine win (praegu olen sees) see töötab ilusti.
aa ja muideks see FunLove fix...mul pole floppy drive'i ning kas cd pealt saab kah ikka seda bootida ? hmm..
et mul neid cd'si siin unnikutega ja vahet ple, et ühe raiskan.
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|