Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-IFFI-
HV kasutaja

|
06.02.2005 22:43:20
Starman ühendus, vaja natuke nõu saada::?? |
|
|
Nimelt on ühendus Starman kodu 1MB/250Kb ..probeem selline, et juba paar korda kaob internet suval ajal ära...täna siis avastasin sellise vea. Et keegi/miski muudab ära Subnet Maski kujule 255.0.0.0 kui peaks olema 255.255.255.0
Löön runiga lahti winipcfg ja seal siis vajutan RENEW ja siis ta taastab mul selle subnet masiki tagasi ja jälle kõik ok.
Lisan sellest aknast pildi kus annab tagasi muuta...seal pildil on subnet mask õige http://www.zone.ee/mangutop/ipconf.bmp pildi suurus 483kb
Et sooviks siis teada targematelt mis värk see selline on ja kas sead hakkab pidevalt juhtuma?? Olen hetkel seda ühendust tarbinud pea 3 kuud ja selline jama oli siis täna ja eelmine reede.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
08.02.2005 11:33:12
|
|
|
Asun ise kesklinnas ja ka mul kadus paaril päeval starmani ühendus ära (ei mäleta kahjuks täpseid kuupäevi). Aga RENEW mul ei aidanud, mingil hetkel lihtsalt hakkas uuesti tööle. Ise pakun et Starman midagi aretab ja sellest häired.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
sarvik
HV kasutaja

|
08.02.2005 15:14:13
|
|
|
Võimaluse korral soovitaks XP'd kasutada ja probleemid kaovad.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
TzigaLind
HV veteran
|
08.02.2005 15:53:20
|
|
|
Mul on XP ja viimasel ajal on olnud häireid töös.
Lihtne on kontrollida, aadressiks http://192.168.100.1/
ja vaata mis modem ütleb.
_________________ Piix! |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
08.02.2005 20:27:13
|
|
|
XP on. See ei mõjuta asja.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToivoSvamm
HV kasutaja
|
08.02.2005 20:34:47
|
|
|
Mul ka aegajalt Starmani ühendusega jama. Paar korda kuus katkeb ühendus lihtsalt niisama ära. Mõtlesin, et modemi viga. Võtan kaabli ja voolu välja, masinale restart ja uuesti otsad taha. Võrgu seadetest uus ühendus luua ja jälle töötab. Ei tea mis jama seal on?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
08.02.2005 21:40:11
|
|
|
Olen olnud Starmani klient juba umbes 5 aastat, neist esimesed 4 mustamäel ja viimase kesklinnas. Alguses oli suhteliselt tavaline et esines tõrkeid või kuivas kiirus kokku, kuid tavaliselt oli telefonikõnest abi. Mulle tundus et probleemiks olid neile uued kliendid, et võtavad midagi muutmata uusi kliente juurde, ise "vunki" juurde ei keera. Alles siis kui keegi kuskil kisendab. Siin kesklinnas polnud kuni eelmise nädalani kordagi probleemi. Kas on mingeid prioriteete hakatud peale keerama seoses telefoniteenuse pakkumisega... ei tea. Tehniliselt ei oskagi nagu midagi teha ise. Ainus soovitus et kui miski jama on siis 1770 ja kiruma.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutianpu
HV vaatleja
|
30.04.2009 09:09:15
ühendus jupsib |
|
|
Kas kellelgi veel Keila kandis on praegu muresid Starmani võrguühendusega.
Mul on mingi jura eelmisest nädalavahetusest peale. Endal on olnud niipalju muud tegemist, et pole arvuti taha saand, aga pereliikmed hakkasid kurtma.
Imelik olukord:
Algul tekkis jama kaugemate serveritega: google, yahoo jm, eesti omi sai kätte: neti, postimees ...
Siis kadusid ka need.
Eile öösi spaibottisin ja kustutasin mõned Mozilla kukid ning umbes kella ühe paiku öösel oli võrk täitsa olemas. Algul ehmatasin ää, et ei tea mis kukid need nüüd olid, aga ilmselt põld üldse sellega seotud, sest täna hommiku pold jälle mingit võrguühendust - "could not locate remote server"
Kas modem võib nii imelikult käituda või asi on Starmani poolel?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|