praegune kellaaeg 19.06.2025 02:21:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sushimees
HV kasutaja
|
17.08.2007 17:42:14
Probleem CD/DVD kirjutamis-kiirusega |
|
|
Nimelt on mul CD/DVD kirjutaja Samsung Writemaster SH-S162A. Ma olen proovinud kolme erineva firma CD-R toorikuid: TDK, Traxdata ja Verbatim. Probleem selles, et Nero ei lase alla 8x kiiruse kirjutada. Plaadi peal näitab 1x-52x, aga Nero võimaldab ainult 8x-48x. Mul oleks vaja 4x kiirust. Olen proovinud ka CloneCD'd. Programm laseb valida küll 2x ja 4x, aga kui kirjutamiseks läheb, siis paneb tagasi 8x peale. Muide, CD-RW plaat on mul ka mis toetab 4x-12x, aga Nero lubab ainult 10x kirjutada. Kas probleem on plaatides või kirjutajas? Kui kirjutajas, kas siis on võimalik kuidagi parandada, või peab ostma hoopis uue ja parema?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
19.08.2007 08:56:05
|
|
|
Proovi esmalt röstri firmware'i uuendada, võimalik et sealne tabel on vananenud ega kajasta uusimate toorikupartiide kõiki kiirusi.
Ka võiks veenduda, et pole mingit röstri tootnud firma proge taustal jooksmas (Samsungi kohta täpselt ei tea, aga vähemalt Plextoril on PlexTools mille raames oli vidin mis "stabiilse" kiiruse määras mida vähemalt Nero austas).
Ja kui muu ei aita siis võib alati proovida Nero ja/või ASPI draiveri üleinstallimist.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|