Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
o-u-t-r-o
HV kasutaja

|
16.07.2007 11:44:55
Küsimus CD-R'i kohta |
|
|
asi selles et mul oli CD-R'l pildid peal ja kui tahtsin teisi pilte juurde lisada kustustas teised pildid maha ja jättis ainult need pildid mis ma peale tahtsin kirjutada..on mingi võimkalus teisi pilte taastada??
(kui esimest korda plaati kirjutasin siis panin selle asja peale et saab ka hiljem faile lisada)
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarantel
HV veteran

|
16.07.2007 13:31:49
|
|
|
CD-R'l varem kirjutatud meediat ei muudeta/ei kirjutata üle. Plaadile on pm ainult uus algus tehtud.
Millega eelmisele sessioonile ligi pääseda, ei oska öelda. Kunagi oli Neros mingi selline asi nagu save track vms.
Igatahes on need andmed võimalik kätte saada. Pead lihtsalt leidma mooduse, mis esimest sessiooni näitab.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
o-u-t-r-o
HV kasutaja

|
16.07.2007 14:10:29
|
|
|
njh aga mis asjandus seda näitaks siis
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
insekas
HV Guru

|
16.07.2007 14:15:46
|
|
|
http://www.brothersoft.com/downloads/cd-recovery.html
_________________ Teooria - kui sa tead kõike, kuid miski ei tööta; Praktika - kui kõik töötab, aga sa ei tea miks.
Siin, IT-osakonnas, me ühendame teooria ja praktika – miski ei tööta ja keegi ei tea miks!
NB! - vajadusel saab kontakti telefonil: viis-üks-üks-üks-viis-üks-null |
|
Kommentaarid: 558 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
468 |
|
tagasi üles |
|
 |
o-u-t-r-o
HV kasutaja

|
16.07.2007 15:44:51
|
|
|
probleem lahendatud, tänud insekas,
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
17.07.2007 07:50:55
|
|
|
Lisaks veel juurde, et väga abiks oleks ka cd lõpetamine (finalize CD).
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
insekas
HV Guru

|
17.07.2007 11:48:25
|
|
|
udusiil kirjutas: |
Lisaks veel juurde, et väga abiks oleks ka cd lõpetamine (finalize CD).  |
hmm, seda kindlasti - kui sul on juba plaaditäis materjali - a tundus, et teemaalgatajal korraga niipalju stuffi polnud ja ta ei raatsinud ülejäänud plaadimahtu tühjaks jätta - seega kasutas kribamiseks "multisession" rezhiimi, et saaks hiljem juurde lisada materjali.
_________________ Teooria - kui sa tead kõike, kuid miski ei tööta; Praktika - kui kõik töötab, aga sa ei tea miks.
Siin, IT-osakonnas, me ühendame teooria ja praktika – miski ei tööta ja keegi ei tea miks!
NB! - vajadusel saab kontakti telefonil: viis-üks-üks-üks-viis-üks-null |
|
Kommentaarid: 558 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
468 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
17.07.2007 22:12:43
|
|
|
insekas kirjutas: |
udusiil kirjutas: |
Lisaks veel juurde, et väga abiks oleks ka cd lõpetamine (finalize CD).  |
hmm, seda kindlasti - kui sul on juba plaaditäis materjali - a tundus, et teemaalgatajal korraga niipalju stuffi polnud ja ta ei raatsinud ülejäänud plaadimahtu tühjaks jätta - seega kasutas kribamiseks "multisession" rezhiimi, et saaks hiljem juurde lisada materjali. |
Jah, sain aru sellest. Mul lihtsalt jäi mulje (vist vale), et ta kribas juurde, plaat täis, aga näeb vaid viimast sessiooni, kuna unustas linnukese kuhugi finalize valikusse panna.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
o-u-t-r-o
HV kasutaja

|
18.07.2007 12:14:10
|
|
|
kui kellelgi veel selline probleem peaks olema siis soovitan isobusterit..sellega näeb kõik sessionid ära
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
18.07.2007 23:07:13
|
|
|
Ma näen Total Commanderiga oma DVD-kribajas kah lõpetamata plaate kõikide sessioonidega. Vast näeb mõne muu softiga kah, ei pea just kindlasti tasulist asja kasutama. Ning palju sõltub ka kribajast- mõni suudab välja lugeda igasuguseid lõpetamata sessioone, teine näitab trääsa.
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|