Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Goldec
Kreisi kasutaja

|
24.07.2007 05:35:29
Probleem HR videote full screenis vaatamisega. |
|
|
Tavalised videod (.avid) töötavad full screenis normaalselt, aga kui ma tahan vaadata HR videot hakkab pilt virvendama ja vasakusse äärde tekivad lillad jooned. Olen proovinud juba nii VLC kui ka WMPga.
viimati muutis Goldec 25.07.2007 15:27:34, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
seb
HV vaatleja
|
24.07.2007 13:48:16
|
|
|
Viga ilmselt koodekis, video ise korras. Tõmba XviD koodek või universaalne Ffdshow ja kasuta prooviks mõnd teist pleierit näit. Mediaplayer Classic.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
24.07.2007 15:02:56
|
|
|
Ei saa olla koodekis, kuna olen juba 2 erineva koodekiga proovinud.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
25.07.2007 00:05:42
|
|
|
Proovisin seda videot naljaviluks - mängis korralikult. Installitud on vaid Xvid ja Divx koodekid, playeriks oli vana Zoomplayer 3.30 standard . Reso oli videol 960x528, võibolla mõni player ei oska sellest midagi tarka arvata... a ja xvid koodekiga mängis...
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
seb
HV vaatleja
|
25.07.2007 02:33:51
|
|
|
Goldec kirjutas: |
Ei saa olla koodekis, kuna olen juba 2 erineva koodekiga proovinud. |
Oled ikka kindel, et mõlema koodeki dekoodrid videot lahti "hammustasid"? Võid ka kümme sarnast koodekit installida, aga kui maha mängib ikka ainult üks, siis pole sellest mingit kasu.
Ja uuesti: tõmba kõige uuem Ffdshow, installi see, ava "video decoder configuration" mille aknas üleval vasakul tee "Codecs" aktiivseks. Paremas aknas vaata, et "Format - Xvid" järel oleks "Decoder" lahtris "libavcodec". Kui ei ole, kliki sinna peale ja ilmub valik.
Nüüd mängib seda videot maha kindlalt ainult Ffdshow.
Kui eelnev ei aidanud, siis proovi videodraiver uuesti installida.
Kui see ka ei aita, oled ilmselt oma XP (ma eeldan, et on ikka XP) mingite "codec-pack"-dega sassi ajanud ja ootab ees XP (või mille iganes op. süsteemi) reinstall.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
25.07.2007 02:51:51
|
|
|
Mis see 'hr' on, kui tohib teada?
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
25.07.2007 05:23:16
|
|
|
seb kirjutas: |
Ei saa olla koodekis, kuna olen juba 2 erineva koodekiga proovinud. |
Oled ikka kindel, et mõlema koodeki dekoodrid videot lahti "hammustasid"? Võid ka kümme sarnast koodekit installida, aga kui maha mängib ikka ainult üks, siis pole sellest mingit kasu.
Ja uuesti: tõmba kõige uuem Ffdshow, installi see, ava "video decoder configuration" mille aknas üleval vasakul tee "Codecs" aktiivseks. Paremas aknas vaata, et "Format - Xvid" järel oleks "Decoder" lahtris "libavcodec". Kui ei ole, kliki sinna peale ja ilmub valik.
Nüüd mängib seda videot maha kindlalt ainult Ffdshow.
Kui eelnev ei aidanud, siis proovi videodraiver uuesti installida.
Kui see ka ei aita, oled ilmselt oma XP (ma eeldan, et on ikka XP) mingite "codec-pack"-dega sassi ajanud ja ootab ees XP (või mille iganes op. süsteemi) reinstall. |
Aga kui koodekite jama oleks, kas siis ei peaks ta sama filmiga media player aknast vaadates ja teiste väiksema resolutsiooniga avidega sama asja tegema?
Probleem ilmneb ainult selle resolutsiooniga vaatamisega full screenis.
Ja tõmmanud ma pole ühtegi codec-packi. Tõmmanud olen vaid ühe xvid codeci, et saaks WMPga testida, kuid see sai ka kohe maha võetud.
Nüüd on proovitud ka GOM player ning too tegi sama asja.
Asi selles, et ma ei taha mingeid programme installima hakata ja nendega mingeid asju ümber muutma hakata kuni tean, et see on viimane võimalus.
aga ok, proovin ära selle.
TanElofJ kirjutas: |
Mis see 'hr' on, kui tohib teada? |
See on lihtsalt märge parema kvaliteediga video releasist.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
loox
HV kasutaja
|
25.07.2007 11:36:31
|
|
|
Videokaardi või draiveri kala võibolla. Draiveri uuemat või vanemat versiooni võid proovida. Või isegi videokaardi settingutest HW acceleration-it näppida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
seb
HV vaatleja
|
25.07.2007 11:57:59
|
|
|
Asi selles, et ma ei taha mingeid programme installima hakata ja nendega mingeid asju ümber muutma hakata kuni tean, et see on viimane võimalus.
aga ok, proovin ära selle. |
Täiesti õige, aga Ffdshow + mingi videopleier (näiteks Mediaplayer Classic-ut ei pea isegi installima, töötab kohe oma .exe failist) on ka kõik mida sa vajad videote vaatamiseks, ise seda pleierit kasutangi ja väga rahul. Selle asemel, et kõiki vajalikke koodekeid eraldi installida...
Eraldi koodekite varianti vaja ainult siis, kui kavatsed vastavatesse koodekitesse ka kodeerida.
ps. olemasolevale XviD koodekile tee uninstall ja proovi ka mõnda teist videodraiverit.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
25.07.2007 15:37:26
|
|
|
AGA ikkagi irw
See pole võimalik, et see on koodekite jama, kuna GOM ja VLC playerid mängivad sisseehitatud koodekitega ning need on kõigil kasutajatel konstantsed. Kuna teistel nende programmide kasutajatel probleeme pole peab minu probleem peituma kuskil mujal.
Ja siiamaani polnud mul vaja midagi peale VLC installida. Ei ühtki koodekit ja kõik sai mängitud. Soovitan proovida
Ma olen PMS proovinud juba 3 erinevat koodekit: VLC koodek, GOMi koodek ja ka WMP DivX koodek, mille tõmbasin WMPplugins lehelt.
//fakk.. ise küsin abi ja hakkan teile vastu rääkima. Ma proovin kohe selle ffdshow asja ära...brb
//siiski oli mul õigus ja see ei aidanud
viimati muutis Goldec 25.07.2007 15:40:33, muudetud 1 kord |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
25.07.2007 15:39:06
|
|
|
Aga kas softiliselt fullscreen videost pilti tehes jääb säbru ka nähtavale? (Harilik Prt Scr näiteks) Praegu, nagu näha, tehtud pilt mobiiliga.
Äkki ei meeldi näiteks monitorile endale full-screen videod, mingil müstilisel põhjusel.
ot: |
Kui VLC paganama algelise interface'ga poleks, siis ta sobiks tõesti liikuva pildi manamiseks. |
viimati muutis Elof 25.07.2007 15:42:30, muudetud 1 kord |
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
25.07.2007 15:44:22
|
|
|
TanElofJ kirjutas: |
Aga kas softiliselt fullscreen videost pilti tehes jääb säbru ka nähtavale? (Harilik Prt Scr näiteks) Praegu, nagu näha tehtud pilt mobiiliga.
Äkki ei meeldi näiteks monitorile endale full-screen videod, mingil müstilisel põhjusel.
Kui VLC paganama algelise interface'ga poleks, siis ta sobiks tõesti liikuva pildi manamiseks. |
|
Just täpselt nii, sellepärast tegingi kaameraga.
Aga väiksemas resolutsioonis avisid näitab korralikult full screeniga.
Monitor on SM 206BW ja usun et see on paljudel, kuid oma probleemist kuulen esimest korda..
Mida sa mõtled algelise all?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
25.07.2007 15:52:37
|
|
|
Kui softiliselt pilti jäädvustades kõik korras siis tõenäoliselt pole viga kastis vaid monitoris.
Äkki prooviks monitori sätteid näppida, näiteks kontrasti heledust mõnevõrra alandada. Soovitus võib tunduda veider, ent halba ei tee proovimine. Edit: LCD'ga tõenäoliselt mingit edu ei saavuta.
Algeline näiteks full screenis. Üldiselt kasutatav, ent parajalt ebamugav, MPC'd ise eelistamaks. Aga mõne asja poolest tollest parem küll, maitse asi. |
viimati muutis Elof 25.07.2007 17:38:44, muudetud 1 kord |
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
25.07.2007 16:20:42
|
|
|
Ei aidanud ühegi nupu kruttimine
Tundub et mu probleemile polegi lahendust
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
25.07.2007 18:13:42
|
|
|
Veel üks huvitav soovitus - proovi monitori DVI-kaabel ümber vahetada.
Või vaheta videokaardi väljundotsikut. St. DVI kaabel pane videokaardil teise väljundi otsa.
|
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|