Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pudamunk
HV vaatleja

|
20.02.2008 16:44:23
MAC aadressi filtrit XP-le? |
|
|
Tere!
Näet, rääkisin jupp aega guugliga, aga ei leidnud midagi, mis oleks meeldinud. Küsimus siis suurele ringile
Oskab keegi soovitada mõnda utiliiti Win XP-le, mis suudaks teha MAC aadresside filtreerimist wifi kaardil? Tervet tulemüüri lahendust a la Zonelab jne jne ei taha ning riistvaralist topsi vahele lisada ei ole võimlaik. Oleks vaja midagi võimalikult lihtsat ja väikest ning soovitavalt ainult selleks eesmärgiks mõeldud tarkvarajuppi. On äkki keegi mõne sellise utiliidi otsa komistanud?
Tean, et SSID peitmine ning MAC'ide filtreerimine on üsnagi mõttetu tegevus -- et siis selles suunas ei ole mõtet arutelu arendada Aga... hetkel on selline olukord, kus on just MAC adr filtreerimist vaja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
20.02.2008 16:56:35
|
|
|
Mis sa siis teed, kui programmil on macaadress kätte saadud?
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
pudamunk
HV vaatleja

|
20.02.2008 17:03:41
|
|
|
Mina loodetavasti istun kodus ja tegelen oma asjadega Küll aga ma loodaks, et see utiliit, mis XP purgis istub, kõik liikluse keelaks, mis ei tule minu poolt määratletud MAC aadressilt. Vaja on täpselt sama asja nagu ruuterites on MAC address filtering. Ainult et siis eraldiseisva utiliidina XP-le.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
pudamunk
HV vaatleja

|
20.02.2008 18:25:03
|
|
|
IPsec'i ja ka WEP'i, WPA'd jne ma kasutada ei saa... Selle XP karbiga suhtleb üks "seadeldis" ning nedevaheline side on ad-hoc moodis. See samune "seadeldis" aga ei oska kasutada mittemingisugust krüpteeringut ega muid kavalaid nõkse - täiesti kinnine ja konfimatu (ainult IP ja subnet mask on muudetavad). Sellest johtuvalt ka seadmest tulevat infot kuulaval XP-l aken lahti kõigile.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
22.02.2008 09:09:21
|
|
|
Ma ise teeks ikkagi tulemüüriga selle lahenduse- ainult selle seadme jaoks auk, muu jama (hädavajalikud serviced välja arvates) jaoks blokk.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|