Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Küsimus HDD tehasegarantii kohta ?!? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sektor1
Kreisi kasutaja

sõnum 22.02.2003 01:10:59 Küsimus HDD tehasegarantii kohta ?!? vasta tsitaadiga

Nimelt kuna ma pole ostnud kunagi tehasegarantiiga või kavatsenud osta. Vaid alati on mu jaoks olnud ainult müüa garantii, ehk kas K, Ordi jne. Siis oleks mul nüüd võimalus osta Ketas kuid ainult Tehasegarantiiga kas see on mõttekas, juhul kui karbis tuttuus ketas peaks nässuminema mida ma siis peaks tegema ja kas see sebimine ennast ka ära tasub - jutt on WD Ketast - taga siin eesti pole vist kusagile minna, et "Näete, võtke, saatke !" Ehk mida peaks tegema juhul kui juhtusk kõige õudsam võimalus - ma praegu kaalun kas (-) 200 kr tasub ära ennast või ei...
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sektor1
Kreisi kasutaja

sõnum 22.02.2003 01:59:04 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif KAs tõesti keegi ei oska midagi öelda ??
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 22.02.2003 02:06:40 vasta tsitaadiga

no offence a kell on 01:00 reede õhtul... tee omad järeldused, eriti täheldades tihedat beer_yum.gif ikoonide levikut siin foorumis

A eks selle tehasegarantiiga ole jah veidi kehva. PEab ise ajama igast värki. Põhiline on saada neilt RMA number (hdd-l väljastab selle vist isegi tootja utiliit, ibm-l vähemalt oli nii). Siis tuleb asi neile saata korralikus pakendis. Pmst on kõik kodukal kirjas ka. Kogemusi küll isiklikult pole, kuid nii nüüd juba müüdud WD 120 kui ka video on ostetud tehasegarantiiga...

sektor1
Kreisi kasutaja

sõnum 22.02.2003 02:18:30 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif Ee.. Ma just lugesin Topicut kas arvuti on ajaviitmine... ja ma arvasin, et seal nad räägivad tõtt, seega pole vahet mis päev on aga paistab, et valetavad sindrid !! icon_wink.gif
TaivoS
HV kasutaja

sõnum 22.02.2003 10:43:23 Re: Küsimus HDD tehasegarantii kohta ?!? vasta tsitaadiga

Kas ära tasub või mitte, pead sa ise arvestama. Uuri palju läheb maksma ketta saatmine lähimasse WD teeninduskeskusesse ning kas sul on niipalju vaba aega, et vajadusel selliste asjadega tegelema hakata. Kogemus näitab, et igasugused rahvusvahelised tehingud võtavad omajagu aega. Standardprotseduur rahvusvaheliste garantiitagastuste juures on see, et katkise kauba omanik maksab transpordikulud müüja juurde (mis tuleb kindlasti suurem kui 200 krooni) ning müüja saadab uue või parandatud toote oma kuludega kliendini.

Eestis seda ketast igal juhul kellelegi kätte pista ei oleks.

sektor1 kirjutas:
Nimelt kuna ma pole ostnud kunagi tehasegarantiiga või kavatsenud osta. Vaid alati on mu jaoks olnud ainult müüa garantii, ehk kas K, Ordi jne. Siis oleks mul nüüd võimalus osta Ketas kuid ainult Tehasegarantiiga kas see on mõttekas, juhul kui karbis tuttuus ketas peaks nässuminema mida ma siis peaks tegema ja kas see sebimine ennast ka ära tasub - jutt on WD Ketast - taga siin eesti pole vist kusagile minna, et "Näete, võtke, saatke !" Ehk mida peaks tegema juhul kui juhtusk kõige õudsam võimalus - ma praegu kaalun kas (-) 200 kr tasub ära ennast või ei...
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
sektor1
Kreisi kasutaja

sõnum 22.02.2003 12:22:09 vasta tsitaadiga

AGA mida siis sellekohta öelda.
International Service Providers.
Following is a list of companies that service Western Digital Customers to provide In-warranty return and replacement of products under Western Digital?s limited warranty agreement.

Ning selle alt ma leidsin täitsa kaks Eestis tegutsevat firmat ELKO Revali ja Tech Data Eesti ASi
Kahjuks ei sa nende käest praegu küsida, sest laupäeva-pühapäeval on nad kinni ! Aga nii või teisiti olen ju ma WD ostest ka ja seerainumbert kontrollides WD klient ning seega oleks mul õigus nende firmade poole pöörduda kui ma sooviks tagasitada.
Või ainuke asi kuhu mul on pöörduda sel juhul (Standard RMA (Product Replacement Online) shipping address) on, ongi otse sedamevälja vahetajate poole - ligem on neist Saksamaal...
Alumise variandi puhul ei tasuks mul küll mingi 200 kr koonerdada ! icon_neutral.gif Samas jälle eesti müüvad firmad pakuvad garantiid nagunii 1 aasta ja peale selle möödumist mul tuleks analoogne tee jalgealla võtta... siis võiks küsida, et kas ma usaldan seda 80 GB isendit mida kõik on laitnud oma üli nõrkusepärast...

TaivoS
HV kasutaja

sõnum 22.02.2003 12:43:17 vasta tsitaadiga

Techdatasse ja Elkosse saad selle ketta vabalt anda, aga seda eeldusel, et ta on ka sealt ostetud. Kui ketas on Eesti arvutifirmast ostetud, siis on see ilmselt tulnud ühest nendest firmadest. Vastasel juhul nad seda üsna kindlalt vastu ei võta.

Aga see, et 80GB WD ketas oleks üli nõrk, on küll puhtalt alusetu jutt. Küllalt neid müüdud ja peavad vastu kenasti.

sektor1 kirjutas:
AGA mida siis sellekohta öelda.
International Service Providers.
Following is a list of companies that service Western Digital Customers to provide In-warranty return and replacement of products under Western Digital?s limited warranty agreement.

Ning selle alt ma leidsin täitsa kaks Eestis tegutsevat firmat ELKO Revali ja Tech Data Eesti ASi
Kahjuks ei sa nende käest praegu küsida, sest laupäeva-pühapäeval on nad kinni ! Aga nii või teisiti olen ju ma WD ostest ka ja seerainumbert kontrollides WD klient ning seega oleks mul õigus nende firmade poole pöörduda kui ma sooviks tagasitada.
Või ainuke asi kuhu mul on pöörduda sel juhul (Standard RMA (Product Replacement Online) shipping address) on, ongi otse sedamevälja vahetajate poole - ligem on neist Saksamaal...
Alumise variandi puhul ei tasuks mul küll mingi 200 kr koonerdada ! icon_neutral.gif Samas jälle eesti müüvad firmad pakuvad garantiid nagunii 1 aasta ja peale selle möödumist mul tuleks analoogne tee jalgealla võtta... siis võiks küsida, et kas ma usaldan seda 80 GB isendit mida kõik on laitnud oma üli nõrkusepärast...

viimati muutis TaivoS 22.02.2003 12:44:29, muudetud 1 kord
tagasi üles
sektor1
Kreisi kasutaja

sõnum 22.02.2003 12:44:10 vasta tsitaadiga

Kahjuks jah EEstist ta ostetud ei ole.. seega ainuke võimalus on Saksamaa..
TaivoS
HV kasutaja

sõnum 22.02.2003 12:45:37 vasta tsitaadiga

Täpselt.

sektor1 kirjutas:
Kahjuks jah EEstist ta ostetud ei ole.. seega ainuke võimalus on Saksamaa..
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Küsimus HDD tehasegarantii kohta ?!?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.