praegune kellaaeg 15.06.2025 22:00:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Anna tooli
|
05.04.2022 08:50:05
|
|
|
Mul hakib arvutimängudes..
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris
HV kasutaja
|
05.04.2022 09:34:27
|
|
|
Tulen ka oma teemaga lagedale: kas auto BT ühendus on kuidagi suurema prioriteediga? Kuulan klappidega telefonist muusikat ning alati kui auto maja ette sõidab või keegi auto "ellu äratab", ühendub telefon autoga ning klapid jäävad vait ...
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
05.04.2022 10:44:54
|
|
|
kris kirjutas: |
Tulen ka oma teemaga lagedale: kas auto BT ühendus on kuidagi suurema prioriteediga? Kuulan klappidega telefonist muusikat ning alati kui auto maja ette sõidab või keegi auto "ellu äratab", ühendub telefon autoga ning klapid jäävad vait ... |
Minumeelest käib see põhimõttel - kes viimasena saabub see võetakse jutule.
Ehk siis võid proovida olukorda kus oled telefoniga auto küljes ja siis klapid sisse lülitad - siis peaks klapid üle võtma.
Osadel autodel ma olen näinud, et saab häälestada prioriteete telefonide osas, millist telefoni tähtsamaks pidada.
See on abiks kui naine minu autot vahest kasutab. Aga kui koos sõitma läheme ja mõlemad autos oleme siis võetakse ikkagi minu telefon külge, isegi kui auto peaks tema telefoni esimesena tuvastama.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris
HV kasutaja
|
05.04.2022 13:05:01
|
|
|
Nii oligi - ühendus autoga katkeb kui kõrvaklapid sisse lülitada. Eks tuleb sellega harjuda ...
Draqula kirjutas: |
Minumeelest käib see põhimõttel - kes viimasena saabub see võetakse jutule.
Ehk siis võid proovida olukorda kus oled telefoniga auto küljes ja siis klapid sisse lülitad - siis peaks klapid üle võtma. |
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|