Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mightythor
HV veteran

|
06.06.2007 11:16:01
CD/DVD plaadi metadata |
|
|
kas CD/DVD plaatidele saab salvestada ka kuidagi sellist salajast datat? Et kui plaat näiteks Windows'i keskkonnas Windows Exploreriga avada, siis pole teatud faile näha? Ma ei mõtle siinkohal desktop.ini faili kasutamist nende peitmisel..
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
06.06.2007 13:55:20
|
|
|
kirjuta tundmatus failsüsteemis ja mitte kuskil ei näidata seda
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
06.06.2007 15:43:31
|
|
|
XYZ kirjutas: |
kirjuta tundmatus failsüsteemis ja mitte kuskil ei näidata seda  |
aga siis on vist vastavat CD/DVD drive driver'it ka tarvis nii kirjutajal kui ka sellel, kes seda lugeda tahaks? Tavaline CD plaat peaks olema ISO9660 failisüsteemis.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.06.2007 23:13:08
|
|
|
kui tahad, et plaat universaalselt kasutatav oleks, siis ei saa salajast datat.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
07.06.2007 00:47:34
|
|
|
Subchannel data on plaatidel olemas küll, kui ma nüüd asja täielikult segi ei aja siis on see see ala mis datast üle jääb (too ISO standard defineeris IIRC ju nii, et 2352 baidine sektor CDl sisaldab dataCD korral vaid 2048 baiti tegelikke andmeid, ülejäänu on veaparanduskoodideks jms, audioCDdel on kõik andmete tarvis kasutusel, seetõttu õnnestub ka 700MB toorikule põletada 800MB väärtuses muusikat). Lisaks tuleb ka ketta alguse ala, kuhu näiteks CDtext põletatakse. Lead-out'i ja trackide vahelise alaga annaks kah tõeläoliselt mängida, ehkki minu arusaamist mööda peaks selliste võtete jaoks programm riistvarale oluliselt lähemale jõudma kui opsüsteemide standardlahendused seda võimaldavad...
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|