praegune kellaaeg 23.06.2025 18:23:44
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
EvilKatarn
diivanilill

|
06.06.2007 12:56:39
|
|
|
Tanel, nagu ma näen, on ka sinule antud üks sügava põhjendusega negatiivne
E: 2 isegi
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
386
Kreisi kasutaja

|
06.06.2007 13:00:15
|
|
|
Minu arvamus on, et tuleb karta kasutajaid kel negatiivseid üldse pole. Eks meil kõigil ole omad vead ja kõigile meeldida ei sa. Ning kui on 100 prossa puhas vend, siis tekib küsimus kuhu negatiivsed kommid jäid. Ja sealt edasi kuidas positiivsed siis tulid? Kui saab eemaldada negatiivseid, siis saab ju ise lisada ka positiivseid.
_________________ Minu klaviatuur vihkab mind... |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxtor1
HV veteran

|
06.06.2007 13:03:05
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
maxtor1, mis kärbes sind hammustas ? Kommentaare kustutatakse vaid väga mõjuval põhjusel ehk kui tegemist eksituse, läbuga või ilmselgelt läbinähtava ebaõiglase kommentaariga ! Keegi ei kustuta kommentaare oma lõbuks või tuju ajel, kui sul on vastupidiseid tõendeid, siis paluks need konkreetselt välja tuua, mitte niisama trollida ! Juhul, kui sa ei julge seda avalikult teha, siis pöördu otse raud@hinnavaatlus.ee poole ... |
Minu näide oleks kasutaja ''alliance''.Kodanik müüs mingit autoraadiot kui ma õieti mäletan.Ja jutt selline et ärge te molluskid tulge mu teemasse mingeid linke jms toppima.Mina küsin niipalju kui tahan ja teie neegrid maksate ja ei mölise.Igatahes ülimalt näkkukargav suhtumine.
No selge ja kuna isik oma teemasse ei lubanud mingeid arvamusi kirjutada siis ma lihtviisiliselt kirjutasin oma arvamuse tema kommentaaridesse negatiivse laenguga muidugi ja iseenesestmõistetavalt kadus see sealt küllaltki ruttu.Tegelt pole mul selle kadumise vastu suurt midagi sest isiklikult pole mul kodanik ''alliance''iga kontkte olnud(ja ilmselt ka ei tule) ja seega ei puutu mu arvamus temast ehk tõesti asjasse aga ma arvan et näitena sobib see juhtum küll.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
06.06.2007 13:12:19
|
|
|
ot: |
Minu arust võiks teha nii, et hinnangut muuta ei saa, küll aga postituse sisu... näiteks just praegu panin kasutajale carlking positiivse, ning sinna sisse tuli typo... seega oleks hea, kui saaks kasvõi 10 minuti jooksul veel posti sisu muuta...
Ofc oleks pidanud seda ennem vaatama >_>
|
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|