praegune kellaaeg 20.06.2025 23:16:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Joel
HV kasutaja
|
29.06.2010 12:36:35
Kõvaketaste hoiustamine |
|
|
Ma ütlen kohe ära, et see postitus võibolla ei ole kõige paremas teemas, aga ei osanud seda ka kuskile mujale paigutada.
Nimelt kuna tööülesannete tõttu on aegajalt vaja teatud mahukaid projekte kõvaketastele arhiveerida ja need siis riiulisse seisma jätta, olen jõudnud olukorda kus tavaline riiul on neid servast servani täis. Siiani olen pakkinud nad kõik karpidesse milles nad ostmisel tulid, kuid see lahendus töötab ka vaid nii kaua kui neid oluliselt üle paarikümne ei ole, sest selliselt neid üksteise otsa väga laduda ei saa.
Siit minu küsimus, et kas on üldse olemas sellist eraldi karpi või riiulit või midagi analoogset, kuhu saaks turvaliselt hoiustada kõvakettaid lihtsalt seisma jätmiseks? Ükskõik siis kas sinna mahub kettaid korraga sisse 5, 10 või 50, ikka parem kui kõvakettaid lihtsalt ükshaaval üksteise otsa laduda. Või olen ma täiesti valel teel ja peaks hoiustatavad kettad lihtsalt üksteise kõrvale põrandale laotama?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
29.06.2010 12:55:07
|
|
|
Joel, kõlab üldse nagu oleks sul lindiseadet vaja...
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
1 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
29.06.2010 13:05:01
|
|
|
friik1 kirjutas: |
Joel, kõlab üldse nagu oleks sul lindiseadet vaja... |
ja kuidas sa linte hoiustad, laod üksteise kõrvale riiulisse, miks samasugune riiul ei võiks kõvaketastele olla, kuidas CD/DVD`sid hoiustad, laod riiulisse, väikesed vaheliistud vahele, üksteise peale või kõrvale, miks samasuguse põhimõttega kõvaketta riiuleid valmistada ei võiks, muidugi ise pead tegema, või eri tellimusega laskma teha
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Joel
HV kasutaja
|
29.06.2010 13:48:02
|
|
|
friik1 kirjutas: |
Joel, kõlab üldse nagu oleks sul lindiseadet vaja... |
Ma ka ise mõtlesin selle lindile arhiveerimise peale, kuid kuna tol hetkel olid nii lindid kui sobivad seadmed siiski kordades kallimad kui kõvaketta majandamiseks sobiv dokk, siis sai otsustatud just viimase kasuks. Tänaseks päevaks ma usun on lindid ka natuke odavamaks läinud, kuid ma kahtlen, kas sama palju mahutav lint on odavam kõvakettast. Ning isegi kui on, siis sellest üksi jääb natuke väheks, kuna see arhiveerimine ja arhiivist andmete lugemine käib kolme arvuti vahel ja neile igale ühele oma lindiseadme ostmine oleks juba veidike overkill.
Ning nagu siin juba öeldud, siis ega lindile arhiveerimine probleemi sisulist poolt mul ikka ei lahendaks - samamoodi peaks nad siis üksteise otsa laduma.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.06.2010 13:48:11
|
|
|
Muide - täiesti toodetakse spetsiaalseid kõvaketaste, cd-dvd-de turva- ja hoiukappe. Nende kappide ülesanne pole üksnes koht, kus meediaid hoida, vaid need kaitsevad ka väliste mõjutuste - nagu magnetväljade jms. mõjude eest.
Profimad kaitsekapid kaitsevad ka tulekahju korral üsna edukalt kettaid teatud aja.
----------------------------------------------------
Aga seda pead juba ise uurima ,et kes neid müüb, milline kapp mis tingimusi täidab ja palju maksavad.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|