praegune kellaaeg 20.06.2025 22:55:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
nipple
HV vaatleja

|
08.04.2007 23:34:43
TV-FM kaart |
|
|
Muretsesin endale aasta tagasi Tv-Fm kaarti ( Hauppauge WinTV-PCI-FM 747 ), kõik oli tipp-topp, pilt ja heli olid olemas, nüüd hiljuti lasin endale Windows Vista peale panna, kuid oh imet - pilt on ees, kuid heli puudub. MIDA TEHA ?!?!?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
09.04.2007 12:35:04
|
|
|
Kahjuks on nii et vista ei taha enamikke tv kaarte näha. Mõned ehk hakkavad tööle, kuid enamik mitte, see on lausa kirjas kuskil vista tutvustuses. Omal oli sarnane jama.
Abi annab ehk see kui leiad driveri tootja lehelt mis on vistale mõeldud!
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
11.04.2007 18:10:45
|
|
|
Topite siis seda Vista sitta peale! Nüüd häda käes
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
11.04.2007 18:57:10
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Topite siis seda Vista sitta peale! Nüüd häda käes |
OT väljaelamiseks on teised kohad
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiit256
HV vaatleja
|
15.04.2007 20:35:24
Tere tulemast klubisse ! |
|
|
Ise möllan sellise kaardiga : TV + FM tuunerkaart Hauppauge WIN TV Nicam Stereo HAU 747
Mul oli konkreetselt häda selles , et lindistamisel ei võtnud heli kaasa. Nüüd olen selle kaardiga juba aasta jagu toimetanud ning heli kaob record rezhiimis ikkagi mingitel suva hetkedel. Siiski õnneks mitte lindistamise hetkel. Kahtlustan , et teiste progede installimisel või näppimisel , eriti just audio asjadel.
Kõige parem (jaburam) külg asja juures on aga see , et siiani pole ma selgeks saanud mis settingute näppimisel see heli tagasi taha tuleb. Nimelt on audio settinguid tal vähemalt neljas kohas. Näpin need üle ning peale pusimist saab ka heli taha.
Kõigepealt vaata kuidas sul üldse audio jookseb - mul näiteks tuleb juhe tv kaardist line in auku. Seetõttu tuleb üle vaadata kõik settingud line in audio kohta.
Vaata audio koodekid üle - soovitan panna hauppauge enda omad , edasi vaata veel üle ega masinas mingeid muid audio seadistuse progesid pole. Mul näiteks on mingi realteki enda seadistusproge peal , ikoon nurgas. See näiteks siksis mul ajusid kui üritasin mikrit käima saada.
nii et jõudu näppimisel
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|